Svadobná hostina. Akú farbu výzdoby budete mať Vy?

Profilova fotka
Ahojte baby, prezraďte mi prosím Vás akú výzdobu budete mať na stoloch, lebo ja už naozaj neviem. Celkom by sa páčila aj žlto - oranžová, myslíte že to bude pekné? Lenže neviem, či tam kde budeme mať svadbu budú také obrusy mať, takže asi to bude treba kúpiť. Ako to máte zariadené?
Odpovedať
1
2
14
Profilova fotka
:-) Ahoj majula...tak podobný problém som "mala" ja...chcem bordovo-smotanovú a tam kde máme svadbu majú len biele obrusy...doriešila som to bordovou dekoráciou a smotanovým kokosovým vláknom... ;-)
Odpovedať
Ja budem mat marhulovu, biele obrusy a dekoraciou, kvietkami, svietnikmi, kamienkami.....v marhulovej farbe sa to uz vsetko doriesi.
Odpovedať
Profilova fotka
Majula, máš krásnu slovenčinu - ako za čias Ľudovíta Štúra ;-) Žlto-oranžová bude určite OK, taká veselá. My asi budeme mať bielo-zlatú, ale hlavne tej výzdoby bude tak nejako nie príliš veľa, aby vynikli kvetinky, čo dostaneme pri gratuláciach. A tých bude určite straaašne veľa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj laurajana! No tak to môže vizerať super, kde si to kokosové vlákno kúpila a koľko to asi cca stojí? :-| Budete dávať hosťom aj nejaké darčeky? U nás sa tom moc nerobí, ale celkom sa mi to páči...
Odpovedať
v trznici maju za 20 korun to co inde za 60 a viac, aj v kvetinarstvach je to drahsie, v tej trznici som to videla zatial najlacnejsie, a keby si brala viac sacikov (dost velka guca je toho) tak ti to daju mozno za 15 a to je super cena
Odpovedať
to kokosové vlákno to sú tie farebné chumáče?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to kúpila v galentérií (tam kde gombíky, stuhy a pod.), volá sa to Dekoračné vlasy, fakt sa to tak volá. Taký sáčok stál 68 korún. Je to tvrdšie než kokosové vlákno z kvetinárstva.
Odpovedať
Profilova fotka
Majula... Výzdoba: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Mirka: Kokosové vlákno je to biele v srdiečku - také strapaté, len to bude bordové: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Áno ako hovorí aktak tak ja si to objednávam hromadne všetko na výzdobu cez moju kvetinárku tak podobne cenovo, čím viac toho berieš tým lacnejšie to je :-)
Odpovedať
NO tiez este neviem aka bude vyzdoba lebo mame do cervena salu teda koberce takze fakt neviem,vid album :-D
Odpovedať
marcelka tych 68 je poriadne vela :-| baby v trznici maju seliake farby, a ta cena 20 je super
Odpovedať
Profilova fotka
my mame bordovo bielu alebo bordovo smotanovu,este sa uvidi.chcem tam mat biele obrusy s malymi bordobvymi obruskami,skombinovane pekne zaranzovane servitky,mozno tie vlasy a kamienky a nejake lentilky alebo take nieco pre spestrenie.a samozrejme svietniky,svviecky,okolo male kyticky,a chcem aj balonovu vyzdobu,len kde dat balony nafukat heliom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj aktak! A kde v tržnici, na Miletičke?
Odpovedať
Článok sa načítava...
nie na trnavskom, v kvetinarstvach, mozno nie vo vsetkych ale vo vecsine ;-)
Odpovedať
Baby, mi mame salu so zltymi stenami (taka tepla zlta), zavesy su zlto-bordovo-zelene pasikave. Co by ste mi poradili? Rozmyslala som nad bielo-marhulovou, zlta vyzdoba sa mi moc nepaci, zelena je na nas moc chladna a bordovo biela sa mi tam zda trocku tvrda. Len nechcem, aby sa tam "bilo" vela farieb. Fakt neviem, co by bolo najlepsie, pacia sa mi take blede farby vyzdoby. Prosim poradte!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,mne mama vcera doniesla nejake marhulkove servitky a stuzky,len tak na ukazku,uz fakt sa neviem rozhodnut,ci ta bordova alebo marhulova.
Odpovedať
Profilova fotka
Angie, ale ved zelena je tepla a upokojujuca farba, ja osobne si myslim, ze zelena vyzdoba je krasna (baby maju v albumoch nejake fotky). Neviem si sice predstavit tu kombinaciu farieb v sale, ako si to opisala, ale vyzera to uz samo o sebe dost farebne, tak ja by som tu zelenu kludne dala. napr. http://www.mojasvadba.sk/album/album.... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... No ale jasne, ze sa to musi pacit hlavne Tebe. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Angie...:-) bielo-marhulova...alebo žlto-marhuľová by nebola zlá ;-) Adkag... :-) no už pomaly bežná farba výzdoby marhulová ;-) ja zostávam i nariek tomu pri bielo-smotanovo-bordvej a nezdá sa mi tvrdá ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani mne sa nezda tvrda,len sa neviem rozhodnut,lebo sa mi pacia obidve.ale ked sa tak zamyslim,saty mam bielo-smotanove a drahy bude tiez tak ladeny, cize ta smotanova by sa hodila na prvu cast do polnoci.po polnoci budem mat zrejme bordove, drahy bude tiez ladeny do bordova,aspon tak by som to chcela,takze mi z toho vychadza ta bordovo-smotanovo-biela.keby sa mi ale hodili marhulove saty, tak asi si dam take a vyzdobu marhulovu,takze pojdem vyskusat,ale mne sa moc blede farby nehodia.takze zalezi od popolnocnych siat :-)
Odpovedať
no ja by som chcela velmi zeleno-bielu vyzdobu aj kyticu ale bojim sa ze ci to nebude vyzerat ako maturitne stoly... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Kviotecek, tak do toho fukni este nejaku farbu ladiacu k zelenej (ako doplnkovu, nie vela :-) ) Mne sa zelena velmi paci. Ja ju chcem ako doplnkovu k bledoružovej.
Odpovedať
no baykalac tak teraz rozmyslam ze by som tam mohla dat trosku zltu neviem ako by to vyzeralo ... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
kviotecek, skus jemnu zltu.. mozno ruzicky... nieco pastelovo zlte... bude to zivsie a teplejsie... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No, so zltou to bude urcite krasne. Je to pekna kombinacia. :-)
Odpovedať
Aj ja si dovolim pripojit svoj nazor, ze to bude pekna kombinacia :-)
Odpovedať
diky babulky :-)
Odpovedať
ja mam kombinaciu: zelena-smotanova A uz mam aj popolnocne zelene saty kraaaasne jupiiiiiiiii ;-)
Odpovedať
ja asi bordovo sampansku... :-| no ako sa poznam...este najmenej 3x to zmenim.... ;-) :-) som Vahy, to hovori za vsetko.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
gredy, to neni v tych vahach, ja som ryba a zmenila som to doteraz asi 4x :-)
Odpovedať
:-D supeeer uz mi je lepsie... ;-) :-D 8-)
Odpovedať
megg a čo takto fotečka tých krásnych popolnočných šiat?
Odpovedať
1
2
14
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?