Darčeky pre hostí. Čo im kupujete?

Chcela som vediet ci kupujete darceky pre svadobnych hosti ak ano tak co by to malo byt?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj no my sa stale rozhodujeme sme na tom tak 50:50 pride mi to ako zbytocne nakolko hostia sa napapaju,riadnu vysluzku dostanu,zabavia sa ... darceky sa davaju ako vdaka za to ze dali dar aspon myslim a tak by to malo byt podla mna pamatne a nie cukriky a mandle v cokolade a podobne hluposti ... my zvazujeme medovnicky s menom hosta ale nie oficialne meno-Frantisek ale Feri ako ho volame (uvedene ako priklad) ... boli by zabalene v celofane aby im to ostalo ako pamiatka a ked chcu mozu zjest :-p alebo sa mi paci napad ze malinky kaktus v kvetinaci a na nom papierik s menom cize to sluzi aj ako menovka aj ako darcek a su zabite 2 muchy 1 ranou ... ja som osobne "za taketo darceky,ktore naozaj ostanu" a hostia sa na to mozu pozerat po rokoch s tym ze to maju z tej svadby toho a toho ;-)
Odpovedať
My sme tiez mali nadherne rucne zdobene krajkovane medovnicky zabalene v celofane, na ktorych su nase mena a datum svadby. Hostim sme ich davali osobne, ked odchadzali. Najmilsie na tom je, ze sme hovorili, ze ich mozu aj spapat, ak budu chciet, ale tie srdiecka su tak krasne, ze vsetci ich maju vastavene doma. My sme ich davali ako darcek a vysluzku v jednom - sme za zdrave stravovanie, na svadbe sa kazdy mohol dosytosti najest zakuskov a davat vysluzku v lete ludom, ktori budu daleko cestovat, sa nam zdalo nerozumne. Okrem toho tu u nas ani nie je moc zvykom.
Odpovedať
Profilova fotka
pozri aj tu : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/d...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
na inšpiráciu a podľa osobných skúseností: medovníčky sú milé, ale čo si ja pamätám, tak sme dostali asi pred dvoma rokmi od priateľovej kolegyne a pri tohtoročnom sťahovaní som ich už vyhodila svadobné víno - s vhodnou etiketou, to aspoň doma vypijú a majú úžitok, aj keď tú prázdnu fľašu si asi nikto neodloží mňa dodatočne napadá levanduľové vrecúško s dátumom a menami, to sa hodí do skrinke alebo medzi kabáty - plní si úžitok a zároveň nikoho nevyrušuje nejaký dátum a mená a pod. videla som dokonca aj kľúčenky s menami, ale to sa mi zdá už moc :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@puffu my sme najskor nechceli davat nic... ale potom som zohnala mandle v cukre aj s krasnymi organzovymi vrecuskami, tak my budeme mat toto ako darceky :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak môžem z vlastných skúseností, tak v našom e-shope nevesty nakupujú hlavne mandle v cukre a tiež sa celkom rozšírili magnetky - či už so svadobným motívom, alebo s fotkou mladomanželov...:)
Odpovedať
Profilova fotka
No a my davame drevene srdiecka kde su vyryte nase mena a datum ... sak kukni v budeme a urobila mi ich jedna kocena z MS
Odpovedať
my rozmýšlame nad čokoládou na redový tanec ako podakovanie http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/sar... v tomto albume ich mám..hore budú naše mená a obrázok, na boku dakujeme a na dalšom dátum alebo potom rozmýšlam aj že vyrobím malé mydielka, dostat na to také sady
Odpovedať
my toto: http://www.sashe.sk/jejdanenky/detail...
Odpovedať
Profilova fotka
my im dávame perníkove srdiečka,magnetky a mandle :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my chceme sami vyrobiť..už dávnejšie sme robili sviečky rôznych tvarov..:) kúpoli sme si silikónovú formu a krásne sú :)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme dávať magnetky a čokoládky v tom istom dizajne....
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi obľúbené sú aj svadobné medovníčky http://perniky26.webnode.sk/produkty/ :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si tiež dali vyrobiť magnetky s vlastnou fotkou, menami, dátumom a obrúčkami :)
Odpovedať
my nebudeme nic taketo davat iba mozno napisane niake podakovania....
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať mandle obaľované v zlatej alebo striebornej cukrovej poleve v krabičkách ktoré som urobila, mám ich v albume.
Odpovedať
Profilova fotka
mi sme mali pre ženy magnetky od svabodkajuvi, a pre chlapov mini vody, a pre deticky bublifuky
Odpovedať
My sme im vyrobili tricka s nasou fotkou, viem ze je to trapne ale tak celkom ich to potesilo. Samozrejme len zopar, najblizsim kamosom. A tlac sme robili cez www.tricka.sk :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak medovnicky, tak u koho ?? mate nejaku osvedcenu pani :)? a aka bola cena ? prosim IP, dakujem vopred :)
Odpovedať
Profilova fotka
nasi hostia nedostanu ziadnu vysluzku ani flasu, ale kazdy dostane takuto malu bonbonierku s 9 nobl bonbonmi http://www.mojacokolada.sk/index.php?... - uz som od tejto firmy ochutnavala bonbony, lebo ich predavaju v par kaviarnach a uznavam, ze su bozske! Je to fakt kvalita!
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme dávať malé zvončeky.zluzia aj ako drziak na menovky a keď hostia chcu na zvonenie dám pusu manželovi ;-)
Odpovedať
Mne asi usla pointa 'darcekov'. Nie je svadba o tom, aby sme spolu s ludmi, ktorych lubime oslavili nas velky den ?
Odpovedať
je to zle nazvane....nema to byt darcek v pravom zmysle..ale nieco na pamiatku...suvenir s datumom a menami alebo inicialmi
Odpovedať
Profilova fotka
čokoládky
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?