Darčeky pre hostí

Ahojte potrebujem poradit, co davate hostom ako taky maly pamatny darcek?
Odpovedať
handymade robene mydiela :-)
Odpovedať
my dáme magnetky v tvare srdiečka a s dátumom svadby.... :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa spolahli na klasiku, ktoru si kazdy pochvaloval. Ako menovky sme dali urobit krasne medovnikove srdiecka, ktore si hostia mohli vziat. A mali veru velky uspech! ;)
Odpovedať
Profilova fotka
myslite,že je taky darček potrebný ?
Odpovedať
Profilova fotka
@matidlo my ho dávame namiesto výslužky...ak by sme dávali výslužky, tak by darček nebol...:-)
Odpovedať
ja som odkukala od 1 slecny tu take miny dzemiky a miesto etikety nalepka s nasimi menami a datumom svadby :) 1 vynde len na 32centikov a je to strasne mile..len na vrchnacik este nagumickujeme srdieckavu latku aby to bolo take nununu :) Tiez to davame koli tomu ze nedavame vysluzky :)
Odpovedať
@swetlanka prosim a kde si nasla na nete tie dzemiky? diky moc
Odpovedať
@gemini255 http://www.goga.sk/dzem-darbo-ovocny-... pomylila som sa 35centikov a a balne je 5e. ale len cele balenie sa da 60ks ale mne bolo presne 60 treba :)
Odpovedať
My sme davali take male mediky
Odpovedať
Profilova fotka
@brona110 Ahoj a kde si prosim ta tie mediky zohnala,aj cez net ??:)))diky
Odpovedať
@strelko Kupila som flasticky s uzaverom v firme Bricol a med som mala od znameho. Takze som to len nalepila a dozdobila jutovinou a vysackou. Bolo to easy, efekt velky a za par korun. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@brona110 Aha dakujem,musim aj ja nieco originalne vymysliet :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no mi okrem koláčov a vínka budeme rozdávať medovníčky s našimi menami a dátumom - ako darčeky, keď sa vyberá do klobúka pre mladomanželov (taká naša tradícia myslím, že to u nás nahrádza redový tanec) a menovky budú urobené zároveň ako darček - také malé prekvapenie, keďže sme známi našou láskou ku knihám :-D
Odpovedať
My sme objednali malé papierové krabičky v krémovej farbe, potom som kúpila samolepiacu deko tapetu a na vrch dáme malú mašličku. Dnu im dáme zopár cukríkov alebo mandle v cukre.... ;-) Výsledok by mal potom vyzerať asi takto, toť moja predstava o výslednom efekte...
Odpovedať
Profilova fotka
@luciianna my sme si dali vyrobit male cokoladky. Budu sluzit aj ako menovky pre hosti a na boku budu nase mena a datum svadby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat drziaky na fotky v tvare srdiecka, kde bude suseny stvorlistok pre stastie. pouzijeme to ako drziak na menovku pre par. potom si to vezmu domov. k tomu este maly suvenir z irska. (pozri album). + vino a vyslusku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@swetlanka Ahoj prosim ta kde sa daju tie dzemiky kupit? Dakujem
Odpovedať
@mirdy www.goga.sk
Odpovedať
Baby moze byt ako darček pre hostí maly anjelik na magnet?
Odpovedať
Profilova fotka
@bunkacik1 môže byť všetko, čo sa Ti páči a zdá sa Ti vhodné...niekto to možno bude považovať za pekný pamätný darček, ale po pravde, napr. mňa to neoslovilo a príde mi to ako zbytočnosť...
Odpovedať
Profilova fotka
@luciianna my sme davali mandle v cukre a bolo tam napisane dakujeme :-) najviac ma pobavilo ked deckam na svadbe hovorili decka nejedzte to to su kamienky :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My sme mali srdiecka, vlastna vyroba:-) Vrecuska v roznych farbach od 1svadba tu na bazari: http://www.mojasvadba.sk/shopy/predaj...
Odpovedať
Ahojte nevestičky, ak špekulujete nad tým, čo darovať svadobným hosťom ako darček, skúste kuknúť tu http://www.sashe.sk/Domcaa. Holka tam má celkom originálne nápady a stále pridáva nejaké nové. Mám s ňou dobré skúsenosti. Možno tam nájdete to čo hľadáte :) a myslím, že keby ste mali nejaké vlastné nápady nebude problém ich zrealizovať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my sme kúpili na goga.sk maličké štamprlíky s pravou pálenkou.. boli to také super starodávne poháriky a malo to obrovský úspech...
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky čo poviete na taký darček pre hosti - sušené jablka zabalené v nejakom peknom vrecúšku s peknou menovkou? Teraz ma to napadlo na našu svadbu , keď máme plno jablk, len neviem či to nebude blbosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, k by ste mali záujem o naše služby tak ako darček pre hostí ponúkame tlač pamätných fotografií priamo na svadbe v rozmeroch 10x15cm alebo 20x30cm.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@agi88 podla mna to blbost je...
Odpovedať
Ahojte baby, poradíte mi kde by som mohla nájsť nejake darčeky pre hostí? nejaký internetový odkaz ak viete..ďakujeeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronkaan skúste náš e-shop...máme tam mandle, magnetky..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?