Čo si obliecť na svadbu v zime? Poraďte

Caffte baby. Prosím vás, neviete mi poradiť, kde by som si mohla požičať niečo, čo sa dá obliecť na svadobné šaty, vyzerá to dobre a trochu to aj zahreje? Ja sa totiž vydávam na budúci týždeň a predpokladám, že nebude najteplejšie. Viem, že v salónoch požičiavajú kožúšky, ale keď ja si v tom stále pripadám, ako ruská cárovna :-). Tak som myslela, že či niekde nemajú nejaký kabátik, alebo pelerínku (nie zo saténu, lebo ten chladí), alebo niečo tomu podobné. Ja viem, že mi mnohí hovoria, však to vydržíš, ale s holým chrbátom a plecami som si nie istá, či to vydržím a ani sa mi vydržať nechce. Nechápem, prečo teraz všade požičiavajú len jeden druh šiat. Korzet a sukna, resp šaty s holými ramenami a hruďou. Však šaty by mohli mať rôzne strihy a mohli by sa rozlišovať podľa ročného obdobia. Zimnejšie strihy a letnejšie strihy. Alebo sa mýlim? Ďakujem, ak mi niekto poradí
Odpovedať
Aj ja si myslim, zeby sa strihy siat mali lisit podla obdobia...Ten kozusok alebo cokolvek ine si urcite daj. Na obrade nam bezala klimatizacia, tak pred obradom som na sebe mala normalne prehodeny svetrik cez plecia...Ked ides iba z auta do auta je to okay. Dufam, ze sa nefotite vonku.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Svadobny salon Sophie v Leviciach
Odpovedať
Tie saty poznam. Obdivovala som modelkin uces :) Ale kto pojde do Levic len kvoli satam, ked tam nebyva, nie? Ja som mala to stastie, ze velmi kvalitny svadobny salon je len par minut od nas...
Odpovedať
kvalitny salon sa pozna aj podla toho, co ma na vyber a za aku cenu (pripadne k satam zadarmo). takze ak tvoj salon nema v ponuke ziadne pelerinky ani kozusky, tazko hovorit o kvalite. salon, z ktoreho som mala saty ja, mal v ponuke aj saty s dlhym rukavom. tiez som sa vydavala v oktobri a mala som strach, ake bude pocasie, aj napriek tomu som si povedala, ze vydrzim aj keby kone padali. chvalabohu nam pocasie vyslo. a nepozerala si nejake bolerko? keby si mala aspon foto siat, lahsie by sa radilo co na ne
Odpovedať
ahojky...mam podobny problem, ja sa vydavam 24.11.takze to tiez nebude buh vi co... :-p ...no s tvojim nazorom na kozusok suhlasim, ja som si preto zajednala satenovy kabatik do pasa a kozusinka je len na koncoch rukavov a okolo limca...mas pravdu bude v nom zima a priamo z kostola sa mame ist este aj fotit von... :-| ...no a som zmrzlina...takze, idem si kupit normalny co najotiahnutejsi natelnik, z ktoreho odstrihnem spodok po dlzku kabatika, necham si len rukavy, vies ako to je teraz aj v predajnach, no proste si to obstrihnem tak, aby mi nikde netrcal a aby ma zahrial, na to si dam satenovy kabatik a ked prideme z fotenia, vyzleciem si ho v aute skor ako vojdem do saly, kde ma moj najdrahsi prenesie cez prah a zacne sa oslava...dufam, ze som ti pomohla a ze si pochopila ako to myslim... ;-) ...ahojky a vela stastia...
Odpovedať
ahojte baby ja mam tiez svadbu v zime a zatial to vyzera na bielo-kremovy kabatik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute nevesticky, mam svadbu 15.12, takze mi hovorte nieco o zime... Vyriesila som to kabatom tesne nad boky v smapanskej farbe - take budu saty. Bude usity na mieru a spolu so satami bude posobit ako komplet. Kabatik mi ostane, takze budem mat pamiatku a nieco na zimu...:-)
Odpovedať
este mi napadla jedna rada - ak sa da, nechajte si svadbicku na teplejsie mesiace ;-)
Odpovedať
noo ale niekedy sa to neda prelozit uz......napriklad ked cakame mimino v marci a chceme dovtedy stihnut svadbu...
Odpovedať
luciferova, neviem, ci to o tom kvalitnom salone patrilo mne, ale reagujem: nuz v mojom salone toho bolo od vymyslu sveta na vyber a saty som si kupila. Ja zijem v USA, ale pisem o vybere v slovenskych salonoch. Osobne som mala vlastnu stylistku, ktorej som doniesla obrazky siat, aby spoznala moj vkus a ta mi odporucila saty, ktore sa mi hodili aj k postave aj k farbe pokozky. Nechodila som od vesiaka k vesiaku. Strach o pocasie som nemala, nakolko by mi nevadila ani ovela vacsia kosa ako 18 stupnov pri prestupovani z a do limuziny ;-)
Odpovedať
jajato - ved pisem "ak sa da" tym som mala na mysli, hlavne netehulky. ale je to kazdeho osobna vec, kedy ma svadbu. lenni - ak si nebehala od salona do salona, ako vies, ze slo o kvalitny salon? je to nejaka znacka?
Odpovedať
luciferova je to americky najlepsi svadobny salon. Staci? Takto to viem. Nemala som saty po desiatich zenach ako ty a nemusela som ich vratit. Nemala som ani nic pozicane na sebe, lebo sa mi to hnusi. Netusim, preco sa potrebujes hrat na pani najskusenejsiu, ale tak vyznievas...Mala si zly den, ze potrebujes podryvat? Sala z teba nejaka zla energia z monitora :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
lenni - mne je fakt uprimne fuk, co si mala oblecene. a zla energia ide z teba, len som sa pytala tak mozes odpovedat normalne, nie podrazdene. apropo - tema sa netoci okolo teba ;-)
Odpovedať
Ja som mala taku kozusinku na sebe a neviem si to vynachvalit, nebola sice az taka kosa ale mna zohrialo fantasticky a strasne sa mi pacilo. Bolo take maslove ku satam a vsetci mi ho chvalili tak preto doporucujem :-D Nebol to taky tradicny strih ale take so stojacikom, no pekne ;-) Neda mi nereagovat Lenni precitaj si tie prispevky este raz a mozno uvidis to co vidim ja ako nestranny pozorovatel a zamyslis sa nad svojou reakciou. Myslim si ze vacsina bab je tu preto aby si navzajom poradili a dali typy a nie preto aby sa urazali ... mozno v us je to inak ale tu mam ja len dobre skusenosti a kocky mi dost poradili - luci vratane.
Odpovedať
Profilova fotka
Lenni, tu sa nikto nepýta, odkiaľ si mala šaty, či z kvalitného amerického salóna, ako si si ich vyberala, či z vešiaka na vešiak...dokonca že si sa viezla limuzínou =-) , tak sa nesnaž na seba upútať pozornosť. Luciferová...vraj stačí Ti? :-D Nevšímaj si ju :-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
boze baby... vy si nedate pokoj? niekto tu pyta o radu a vy sa v teme zacnete dotahovat za debiliny... a nielen lenni, luci som si vsimla ze mierne podrypuje aj v inych temach... nechapem co z toho mate... vsak radsej sa ani neobtazujte o prispevok ked ma byt v takom style... :-( salsacka: mne sa paci nieco na ten styl ako tu dala maco link... v profile mas ze okres BA - tam je dost svad. salonov, podla mna nieco na ten styl urcite najdes... hlavne aby si nezmrzla :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojteee nevie mi niekto poradit, kde by s dalo nie velmi draho pozicat nejaky kozustek alebo nieco na vrch siat v ba???
Odpovedať
podla mna tie kozusky, kabatiky, pelerinky musia mat v kazdom salone (sak svadby sa nekonaju len v lete).
Odpovedať
to hej, uz som od kamosky nakoniec zohnala.. dakujem
Odpovedať
Ahoj krasne a naozaj moderné kožúšky, bolerka a pelerínky som videla v salone Vanessa v Žiline. maju aj salon vanessa pozri si tam maju zopar.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Kuknite na moj svadobny album z marcovej svadby. Ja som mala dlhy teply svadobny plast s kapucnou. A s vleckou :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme mali pravú zimnú januárovú svadbu, vonku mínus 2 supne :-N Mala som kožúšok do pása (v cene šiat), pod sukňou biele čižmičky (tie som si pred hostinou v aute prezula) a ešte k tomu biele lyžiarske termopančuchy :-D. A keďže sme sa fotili aj vonku, bola som veľmi rada, že som si ich obliekla.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
danik1505 • Dnes o 10:57 kočky, aké topánky si mám kúpiť na svadbu, ktorá je v novembri a nevyhnem sa ani chôdzi po vonku? :-) danulicek • Dnes o 11:03 my sme to riešili na svadbe, čo sme boli minulý týždeň, že sme si obuli čižmy a do sály sme sa prezuli do spoločenských topánok. a pokiaľ budeš nevesta, je kopec krásnych bielych čižmičiek danik1505 • Dnes o 11:13 takze si mam kupit cizmicky a nie topanky?
Odpovedať
este navrch si to viem predstavit, ale neviem, co si na taku "zimnu" svadbu obut... my mame svadbu v novembri a absolutne netusim, co na nohy... .-))
Odpovedať
uz som videla aj biele cizmy..no ale najlepsie su klasika lodicky. ved budes mat dlhe saty.. ja by som si cizmy nedavala. ale to som ja...takze zalezi na Tebe
Odpovedať
20 novembra este moc zima nemusi byt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?