Časový harmonogram vo svadobný deň. Ako to zorganizovať?

Profilova fotka
Velmi pekne vás prosím o nejaké nápady ako to časovo zorganizovať: Sme na 100% rozhodnuti že fotit sa budeme pred sobášom, ktorý je o 15.00 hod. Okolo 14.15 sa stretávame v reštaurácii (pierka, kytičky a pod) Problém je v tom, že fotograf povedal,ze v žiadnom prípade sa nemáme ísť fotit tesne predtým, lebo to bude pravé poludnie a zomrieme od horka a ani fotky nebudu pekne. Navrhli nam fotenie okolo 10 hod. To by potom znamenalo vstavanie asi o 6, kadernicku a kozmeticku od 7 do 9, potom natocit ako pride drahy po mna (bez odobierky) a cca o 10 byt na placi na fotenie. Urcite to bude trvat tak 2 hodiny, cim nam ostava akesi prazdne okno od 12 do 14. Som z toho trosku nanic, zda sa mi to trosku zle naplanovane, ale neviem ako to inac vyriesit. Uz som uvazovala aj o foteni v piatok, ale to by zase musel prist kameraman dvakrat, kedze chceme mat aj fotenie natocene. No a problem vidim aj v tom, ze ked nam nakoniec nevyjde pocasie a budeme sa fotit v atelieri, zbytocne budem uz o 7 u kadernicky. A neviem ci mi uces vydrzi tak dlho, ked obrad mame az o 15. Nevie ci je vobec nejake rozumne riesenie, ale ak vas nieco napadne,please napiste, Moc moc moc Ď.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako ste to zorganizovali vy, čo už máte po a mali ste svadbu tak neskor poobede, prípadne tie, ktoré ste sa fotili pred obradom?
Odpovedať
my sme tiez uvazovali o foteni v piatok, ale zislo z toho ... zatial :-) kde sa budete fotit - myslim exterier ? preco by mal prist drahy po teba este predtym ? nemozete to natocit ako ide po teba az potom ? jednoducho z fotenia prist domov, tam pride polovicka pre teba a poficite do saly ... alebo keby sa stretli hostia v sale bez vas, potom by ste tam prisli vy ? no, nepoznam do detailov tvoj program, takze asi neviem poradit ...
Odpovedať
Profilova fotka
Martina...my mame tiez sobas o 15tej,a fotenie sme dali od 12:30-14tej.Podla mna,o 10tej to je prehnane skoro.
Odpovedať
skus linku, nieco tam mozno najdes na inspiraciu ... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Martina, amusite sa stretnut v tej restauracii? Nemozu za Vas porozdavat pierka hostom druzicky? Neviem, ci tam mala byt aj odobierka, ale v pripade, ze by ste sa jej zriekli a isli po foteni rovno do kostola? Mohli by ste sa fotit okolo jednej - pol druhej. A ak by ste chceli naozaj fotit doobeda a potom sa stretnut o 14.15, tej pauzi by som sa vobec nebala. Nie je to tak dlho a aspon si este pred dlhym vecerom trochu oddychnes a aspon si trochu vylozis nohy, upravis make up... Ved ak budes vstavat tak skoro, tak budes aj trochu unavena. Ja osobne by som isla fotit pred obradom. A ked bude teplo, tak sa budete fotit v tieni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ved aj ja si myslim ze o 10 je skoro. A to s tym natacanim, ze to mozeme az potom som si vobec neuvedomila, ja ďurko, ved kameraman to lahko prehodi :) Ja som to tak chcela, ze po foteni pojdeme rovno na urad (nemame to v kostole), pierka popripina sestra s frajerom, len nasim je to take divne ze prideme az na urad a ze oni pojdu z tej restauracie ako husi a nie ako svadobny sprievod. Ja neviem, este to prediskutujeme. Ked ja som taka puntickarka ze vsetko musi byt tip top a toto mi robi starosti :( Ale dakujem ze vase napady. Pre smejka: fotit sa chceme v Smrdakoch, su odtial pekne fotky. Smolenice moc nemusim, este ked tak park, ala zamok vobec nie. No a v Senici asi skoda reci, ziadne pekne zakutia tu bohuzial nemame...
Odpovedať
my sa budeme tiez fotit pred obradom a hostia pridu priamo na urad odobierku sme zrusili a v klude s apofotime
Odpovedať
Profilova fotka
My mame obrad az o 16.00 a tiez sme mali problemy s fotenim lebo nam fotografka povedala ze bude teplo vonku a tak... Nakoniec sme to vyriesili tak ze sa fotime v piatok, viem ze by sa to nemalo, ze by ma nemal vidiet v satach pred tym vsetkym ale zase ked si predstavim aky klud budem mat v sobotu tak sa v pohode tesim a budem si uzivat ten den, lebo potom v sobotu vlastne mam cele doobedie volne a potom len idem ku kadernicke a nakoniec pride pekne pre mna a ideme na obrad. Rano o 10.00 to je skoro skusila by som to aspon posunut na 11.00 ved to nie je zase az tak teplo. Myslim ze ti uces urcite vydrzi, treba zdoraznit tete kadernicke nech to riadne zafixuje. Tej prestavke co tam mate medzitym budes urcite velmi rada, oddychnes si a nebudes taka uponahlana a mozete tam nieco vsunut, tiez sa budes musiet najest a mozete vtedy natocit ten prichod draheho pre teba a odobierku, vsak to nemusite tocit pred fotenim, vklude potom, kameraman si to postriha da ti to do poradia ako ty budes chciet
Odpovedať
Profilova fotka
martina, aj my sa fotime pred obradom. predstavujem si to cca takto: 8.30 - 11.00 kadernicka + vizaz 11.30 - 12.00 obliekanie 12.30 - 14.00 fotenie 15.30 odchod na obrad 16.00 obrad hostia sa stretavaju az pred obradom, vonku im druzicka popripina pierka a ja pridem az ked budu vsetci v sale :-)
Odpovedať
martinka, ale ved staci ak pridete do restiky 14.45 a odtial pojdete ako svadobny sprievod :-D my sme to tiez tak mali - stretavka bola o 14 v mieste hostiny, my sme dorazili z fotenia okolo 14.30, hodila som do seba dva kusky sunky a syra, napravila pancusky a suknu ;-) a isli sme na obrad - pierka porozdavali druzicky a druzbovia, aj na to cele spolu s mojimi rodicmi dohliadli (mali sme pred sobasom take male obcerstvenie - oblozene misy a napoje)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby dakujem, ste super. Vidim ze sa to da super zorganizovat, len to treba premysliet. To fotenie sksim dohohodnut az na 11 a cez pauzu natocime to ako pride moj drahy pre mna. Do restiky prideme tak ako pise emjee, ved pierka popripinaju aj bez nas, alebo prideme az do saly, ked nas vsetci budu cakat. Joooj len dufam ze bude trosku slniecko a nebudeme sa musiet fotit v atelieri :(
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez budeme mat pre obradom malicke posedenie, oblozene chlebicky a napoje. Verim sestre ze to zorganizuje, aj pierka, aj sprievod, ved nas nebude vela a je to asi 3 minuty pesi od uradu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zuzula, my sme mali to mali presne tak nacasovane a vsetko vyslo az na mensie zdrzanie s odchodom, takze sme kusocek meskali na sobas...ale aspon bola sranda, lebo si cakajuci ludia neboli isti, ci to nebol len prvoaprilovy zart :-D
Odpovedať
ja som to tiez mala zorganizovane tak, ze som vstavala o siestej a o siedmej som stepovala u kadernicky. bolo to kvoli tomu, ze som mala fotenie aj v atelieri, aj vonku, tak aby som to vsetko stihala. Ale nevadilo mi, ze musim tak skoro vstavat, vydrzala som do siestej rana, takze 24 hodin non-stop x-) Fotenie sme mali o dvanastej v atelieri, o jednej v parku, odobierka o pol tretej, o stvrtej sobas. Vsetko ako pomasle....... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
martinka, my mame svdbu tyzden po Tebe, fotenie mame na 12 objednane a o tretej mame sobas. Tak nam to poradil fotograf
Odpovedať
Profilova fotka
My sme to predbezne dojednali na 11hod, sobas mame o 15. To kvoli tomu, ze chceme aj atelier aj vonku, ale vsetko zavisi od pocasia...Do saly prideme okolo tristvrte na 3 a spolocne pojeme na urad.
Odpovedať
Ahojte zienky. ja mam tiez mensi problem s organizaciou casu a prosim preto o radu.Mame malu svadbu o 16.00 na urade, potom si ideme do restiky sadnut iba s rodinou a svedkami. kamaratov chceme zavolat okolo 20-21.00 do kaviarne tej restiky k nejakym oblozenym misiam a posedeniu. kedze medzi svadbou a tym posedenim je niekolko hodin, neviem, ci mi nebude od kamaratov nejako vytykane, ze co budu robit pocas tych par hodin. alebo im povedat nech pridu len na to posedenie? alebo nech sa stretavaju v nasom bytiku, ktory je 5 minut od restiky? polovica kamaratov je zo Zvolena kde je obrad a polovica je z Detvy, ale vsetci sa vo Zvolene vyznaju. viem, troska chaosacky vysvetleny problem, ale viete mi s tym prosim poradit?
Odpovedať
arim: týmto sa nezaťažuj.. my sme to mali presne takisto ako vy.. akurát, že sobáš bol už o 13,00, potom posedenie s rodinou a kamarátky sme volali tak na 18-19h. Oni zatiaľ posedeli v nejakej reštike. Jednoducho im vysvetli, že ich nechceš volať hneď po obrade.. Mali by to pochopiť ;-)
Odpovedať
katrin: dakujem krasne za odpoved. vidis to je napad :-) zvolenska uderka bude spolu, lebo sa poznaju a detvianska uderka tiez. diky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
martina 646: my sme to mali presne tak ako pises: o 6tej som vstala, dala pekny kupel, okolo 7:15 alebo 7:30 ku kadernicke (korzet zo siat som si obliekla ku nej), odtial okolo 9-9:30 ku vizazistke (zavoj som uz mala na sebe) , po vizazistke (ca. 1 h) som dosla domov, obliekla sa, moj drahy ma vyzdvihol o 11:00 alebo 11:15 odchod na fotenie, tam 2 hodinky, 13:30 bola odobierka - to bolo asi pol hodinku, a este furt bola 1 hodina do sobasa v kostole.. tak sme sa v klude odviezli v nasom old-timeriku do centra, tam uz svagrinky rozdavali pierka pred kostolom.. a dalo sa to v pohode zvladnut.. a mali sme este aj casovu rezervu.. co sa da, nechaj urobit druhym ludom a ty si ten den krasne vychutnaj.. aj rano u kadernicky, aj vizazistku (ak ju mas) a najmä fotenie.. uvolni to pred celou svadbou.. nasa odobierka bola pohodova a humorna, takze to bolo tiez fajn.. do tuheho islo len v kostole :-) drzim palce a NEBOJ, vsetko zvladnes v pohode! a arimzv - je to uplne normalne, ze niektori priatelia sa pozivaju neskor.. vsetci to pochopia..
Odpovedať
babulky: Tesne pred svadbou som dostala jednu dolezitu radu: V den svadby je presne tolko hodin, kolko povie nevesta! ;-) .. takze sa vobec nebojte drobnych casovych sklzov :-)
Odpovedať
rebeka, budem sa drzit tvojich slov:)))
Odpovedať
baby: mne povedal kolega pri gratuláciách a zabralo to na mňa až moc, že je to tvoja svadba, vykašli sa na ostatných, nech sa všetci ostatní starajú a ty si to uži ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ku rebeka a katrin nie je co dodat.. a fakt - bez nevesty a zenicha nic nezacne.. :-)
Odpovedať
raz sme spievali na jednej svadbe, kde mladomanželia meškali takmer trištvrte hodinu! a do kostola prišli vysmiati, šťastní, až potom sme sa dozvedeli, že sa boli fotiť a nechceli to súriť...proste, sme všetci na nich počkali a sa rozhodiť nedali. ;-) horšie by bolo, keby po nich nasledovala ďalšia svadba, ale našťastie nie, takže to bolo všetko v pohode
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@martina646 ak ti kadernicka spravi rano dobre vlasy, malo by ti to vydrzat az do neskoreho vecera :) nemusis sa bat... ja som bola u kadernicky uz o 6.00, lebo inak volne nebolo... a potom som mala dve hodiny volno... ale isla som si obzriet salu a pomahala s vyzdobou :) to okno ti preleti, ani nebudes vediet ako... drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirreckall Dakujem za radu, ale ja uz som vyse 6 rokov stastne vydata :-) a pravdu povediac, uz si ani nepamatam, ako sme to nakoniec zorganizovali, ale vsetko dopadlo na 1* :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobný harmonogram, poradenstvo, foto z rôznych miestností, video ukážky, osobná konzultácia a cenová ponuka je zadarmo. Pre všetky nevestičky z okolia Martina, Žilina je tu Profesionálny DJ-Moderátor/starejší/zabávač/svadobný koordinátor s viac ako 23 ročnými skúsenosťami. Špecializácia hlavne na svadby! Originálny a jedinečný kompletný audio-video-tanečno-zabavný program na Vašu svadbu aj s atraktívnym farebným nasvietením a špeciálnymi efektami a doplnkami.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?