Svadba v Brezne a okolí, 2011. Nájdu sa tu nevesty?

Profilova fotka
Ahoj baby, dúfam, že sa nejaká nevesta nájde :-) Rok 2011 je už za dverami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
za dverami este nie, ale pred! maš pravdu! nevestičiek je nas tu dost a tesime sa s kazdej maličkosti!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, si teda breznianska nevesta? :-) pretoze ak hej, tak sa od radosti asi picnem :-) snazim sa tu nadviazat kontakt s niekym kto to ma v brezne ale nejak sa nedari :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Caves....tak super sme tu uz dve...al. tri???
Odpovedať
4!!!!aj ja som tuuuu..... matka a co uz mas vsetko zajednane?mame v jeden den! :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lamka26 Ahoj,tak este v podstate nic :-( Kostol a Hotel zajednane..aspon nieco :-) zijem v zahranici,tak vsetko to hladam a sa kontaktujem cez net al.vdaka tejto stranke....nadviazat kontakt z niekym z Brezna...viac toho bude z Banskej Bystrice....a ty ako????Uz sa tesis co???
Odpovedať
matka a ktory hotel mate zajednany? my restiku este nemame, ideme nieco obehat, tak aby som vedela, ze co uz mate rezervovane vy :-) veru sa tesim, uz sme to odkladali tak dlho, tak uz konecne :-D a kde v zahranici zijes?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, ja som tiez z Brezna, ale vydavat sa tam nebudem a ani tam dokonca nezijem... :-) ale je to stale domov.... Dobra nahoda, ze sa obidve vydavate v ten isty den... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som rozmýšlala mat svadbu v Brezne v hoteli Rohozná,moja polovička je z Brezna, ale nakoniec svadba bude pri Turč. Tepliciach 19.3.
Odpovedať
Profilova fotka
@lamka26 Ahojcek...zajednali sme hotel Rohozna....Zijem v GB...Vo february som doma na tyzden,tak dufam,ze uz vsetko zajednam....a v ktorom kostole budete mat obrad???Ak si z Brezna nepozname sa???Mam foto,tak pozri....Mne problem robi fotograf a videokameraman...mas uz niekoho???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahooojte nevesty z Brezna. My budeme mať svadbu 11.6. Prosím Vás, poraďte dobrého starejšieho - mám z toho hlavu v smútku :-( Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?