Odporúčame: Beremese.cz Modrastrecha.sk Modrykonik.sk

Barevní svatební boty

(sk & cz)
3. feb 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
petrianka
Registrovala sa 17. apríla 2009 na beremese.cz. Pridala 12 príspevkov. Chrást nad Sázavou, okres Benešov.
 Ahojky, mohl by mi někdo poradit obchůdek kde sehnat barevné lodičky nejraději fialové (internet, kamenný obchod) ?! Moc díky emoticon
3. feb o 09:59  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
labelaisabela
Registrovala sa 20. júla 2011 na beremese.cz. Pridala 65 príspevkov a 1 album. Okres Příbram.
 já bych ráda sehnala olivové zelené nejlépe baleríny nebo hooodně nízký podpatek emoticon????
3. feb o 11:41  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
neftys75
Registrovala sa 27. decembra 2011 na beremese.cz. Pridala 54 príspevkov. Paříž, Francúzsko.
 @petrianka
@labelaisabela

Ahoj otevřela jsem diskuzi na téma jak doma obarvit boty, tak třeba se vám ty informace budou hodit emoticon
http://www.beremese.cz/diskuse/tema/diy-obarvit-si-doma-boty-na-libovolnou-ba...
3. feb o 12:33  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petrianka
Registrovala sa 17. apríla 2009 na beremese.cz. Pridala 12 príspevkov. Chrást nad Sázavou, okres Benešov.
 I když koukám na internetové obchody v zahraničí tak mě vždycky odradí výška podpatku, popravdě na vysokých podpatcích bych pobavila celé sídliště už je při prvních krůčcích z domu emoticon Ovšem zase kvůli šatům a tomu že jsem malinká tak je potřebuji, nějaký normální podpatek a pěknou fialovou barvičku. emoticon
3. feb o 12:47  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
barucca
Registrovala sa 22. septembra 2011 na beremese.cz. Pridala 31 príspevkov. Měrotín, okres Olomouc.
 @petrianka ahoj, já se hnala skvělé barevné botky na aukru
3. feb o 15:02  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
vanilka26
Registrovala sa 28. januára 2007 na mojasvadba.sk. Pridala 61 príspevkov. Okres Bratislava.
fotoportrét
fotoportrét
petrianka
 @vanilka26 Moc děkuji za typ na stránky emoticon
3. feb o 17:10  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petrianka
 @barucca taky jsem koukala na Aukro, ale zatím mě žádné neoslovily !
3. feb o 17:14  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
anittam
Registrovala sa 21. novembra 2011 na beremese.cz. Pridala 26 príspevkov a 1 inzerát.
 taky by se mi líbily botky ve fialové barvě,abych je mohla využít i po svatbě!
3. feb o 17:29  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
swarovski
Registrovala sa 19. júna 2007 na mojasvadba.sk. Pridala 544 príspevkov, 12 albumov a 3 inzeráty. Bratislava, okres Bratislava.
 opat davam do pozornosti endless.com, kde mate prve spostovne zadarmo. ak neprekrocite 150 eur, neplatite ani clo. a 80% znaciek dorucuju mimo US... Mam len vyborne skusenosti.
3. feb o 17:47  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petrianka
 @swarovski Moc děkuji za typ, hned se podívám
3. feb o 17:51  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
freylach (29 r.)
Registrovala sa 23. marca 2011 na beremese.cz. Pridala 118 príspevkov a 4 albumy. Okres Praha.
  • Svadba bude 27. septembra 2012
    Česká republika
 Výborný nápad dámy! Chválím!
3. feb o 20:31  •  Svadba bude v septembri 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mariem
Registrovala sa 12. novembra 2007 na beremese.cz. Pridala 43 príspevkov.
 Viděla jsem barevné boty v Deichmannu, tak se zkus podívat tam.
7. feb o 15:24  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
katmi
Registrovala sa 7. marca 2007 na mojasvadba.sk. Pridala 1074 príspevkov a 1 inzerát.
 ja som dnes nasla krasne baleriny na malickom opatku... asi pojdu so mnou.. su tmavo-ruzove az do cyklamenova...
7. feb o 17:04  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
kelisova
Registrovala sa 16. novembra 2007 na beremese.cz. Pridala 307 príspevkov. Okres Frýdek-Místek.
  • Nevie kedy bude svadba
 Dneska jsem se vydala krom jineho za barevnyma botkama. V Deichmanu maji kozene baleriny tyrkysove, ruzove a cervene, vypadaji pohodlne, ovsem v OV je meli pouze do cisla 40, coz mi jaksi nestaci. Cena asi 600 Kc. Ruzove, bile a cervene do spicky maji v New Yorkru za 249. Tak treba to nekomu pomuze. Jinak je to bida.
21. apr o 21:46  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)