Odporúčame: Beremese.cz Modrastrecha.sk Modrykonik.sk

Ako usporiadať stoly?

20. feb 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
plavko
Registrovala sa 18. januára 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 56 príspevkov. Okres Trnava.
 Ahojte baby,
ja sa stale neviem rozhodnut ako usporiadat stoly.
Je mi jasne ze budeme mat jeden dlhy kde budeme my a rodicia,ale co ostatne?
Urobit sedenie do U alebo kazdy stol zvlast? Pacia sa mi tie samostante ci uz gulate alebo stvorcove ,ale aj usporiadanie do U ma nieco do seba.
Ako budete mat vy? A preco?
Privitam vsetky vase postrehy aj skusenosti emoticon
20. feb o 17:20  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
paula01 (25 r.)
Registrovala sa 20. februára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 19 príspevkov a 2 albumy. Írsko.
  • Svadba bude 18. augusta 2012
    okres Námestovo
 @plavko ahoj my budeme mat 3 krat dlhy rad stolov , aj mne sa pacia samostatne stoly, ale chceme aby nikto nebol separovny a aby sa zabavali spolocne
20. feb o 17:23  •  Svadba bude v auguste 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sofimaciatko
Registrovala sa 30. októbra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 49 príspevkov. Okres Levoča.
 @plavko no my budeme mať samostatné obdlžníkové stoly, páči sa mi to takto viac a myslím si že ak by bol v tom priestore jeden dlhý stôl tak smerom k parketu by stále tý zo zadu museli obchádzať celý stôl, závisí to aj od toho kde je parket a hlavne koľko je miesta a ľudí, lebo ak máš malý priestor a veľa ľudí a dáte na samostané stoly tak ti to zaberie viac priestoru ako keď ich usadíš za jeden stôl emoticon tak hádam som trošku pomohla, toľko môj skromný názor
20. feb o 19:10  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)