Aká je čakacia doba na svadobné fotky?

Dievcence, kolko je normalne cakat na fotky? Nechcem vyvolavat/vypisovat fotografke pretoze viem ze to chvilku trva, ale co by mala byt taa normalna cakacia doba? Svadbu sme mali 10.septembra, tj cez 3 tyzdne dozadu. Dakujem.
Odpovedať
Katkaronno a nedohodli ste sa vopred, na dlzke dodacej doby?. Vseobecne tri týždne nie je ale závratne dlhá doba.
Odpovedať
tak dva tyzdne je v norme, po dvoch tyzdnoch by som sa nenapadne pripomenula :-)
Odpovedať
zalezi na dohode a postavenie zmluvy, my sme mali fotky za tyzden ale to sme ho poprosili ci by bolo mozno do tyzdna lebo sme odchadzali prec, za videom sme cakali 3 tyzdne, a inak vobec nesuhlasim s tym co napisal robocop, to potom mozme povedat ze pro fotograf je ten co doda fotky za co najdlhsiu dobu...no podla mna totalna blbost...
Odpovedať
ja, co som si zistovala, tak mi to vyslo v priemere 9-12 tyzdnov. a u Zitnanskych sa caka dobre tri mesiace, co mi kamoska spominala ked fotograf foti kazdy tyzden, tak je nerealne, aby fotky odovzdaval do 2 tyzdnov
Odpovedať
Ahoj, súhlasím s puffu: záleží na dohode, zmluve a na vyťaženosti fotografa, my sme na fotky čakali 4 týždne s tým, že po dvoch týždňoch nám poslala fotografka 12 fotografií aby sme sa mali na čo tešiť :-)
Odpovedať
Tak my sme u profesionalnych fotografov cakali necele 3 tyzdne..A to fotia velakrat aj 3 svadby do tyzdna, za ktorymi cestuju po celom Slovensku aj mimo SR, okrem toho fotia buduce mamicky a rodinky s detmi a sami maju 2 male deti..A fotky mame nadherne..Cakat 8 tyzdnov alebo aj 3 mesiace na fotky, tak to by ma uprimne povedane asi porazilo..Po 3 tyzdnoch by som urcite volala a informovala sa, kedy asi fotky budu..
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi od fotografa :) My sme mali prve portretove fotky uz v pondelok po svadbe a zbytok vo stvrtok a su krasne :) super rychlo co som ani necakala a velmi nas to prekvapilo a potesilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@ robocop nesuhlasim!!! nas fotil janko cechovsky a fotky sme mali do tyzdna od svadby, tak teraz mi vychadza (podla tvojich tvrdeni), ze janko je amater
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez sme mali profesionalnu fotografku a fotecky sme mali do necelych troch tyzdnov a su nadherne! Ale urcite velmi zavisi aj od toho ako je fotograf vytazeny.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali fotky do 4 týždňov, teda boli zverejňované postupne na fanpage FB po 3 týždňoch, ale dvd dorazilo po mesiaci
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sme mali vsetky fotky v stredu po svadbe a su nadherne a neverila som, ze fotografka to stihne tak rychlo. Ale to tych troch tyzdnov je to myslim este v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali foto a dvd do 14dni :-) :-) :-)
Odpovedať
my sme mali fotky uz v utorok na obed a DVD 2 tyzdne po svadbe
Odpovedať
nás fotil Tomáš Záhumenský, svadbu sme mali .1.10.2011 a prvých 24 fotiek nám poslal v piatok po svadbe, zvyšok povedal, že bude do 3 týždňov od svadby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ich mala za tyzden..vsetky :) na dvd, upravene, a vsetky aj v Cb verzii aku som chcela. este dodatocne mi porobil dalsie fotky ktore som chcela upravit:)
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od fotografa my sme fotografie ktoré nám robil fotograf mali už večer o 23 hod a fotiť sme sa boli o 17 hodine.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali fotky do tyzdna teda od fotografky zo saly este nemame ale aj tie asi uz budu hotove len treba zistit:)
Odpovedať
Profilova fotka
cakali sme mesiac, ale vedeli sme o tom uz pri podpise zmluvy. Vsetko zavisi od dohody.
Odpovedať
Fotografku dohodila svokra, bola uzasna, profesionalna, rychla (2 dni digitalne, 3.den vyvolane pozakladala ich do albumov, vyzdvihnute), a samozrejeme aj draha. to by ma este zaujimalo, kolko ste dali vy ostatní za fotenie?
Odpovedať
podla fotografa... :) dobre fotky caka sa dlhsie... len tak nacvakane fotky - do tyzdna. ale nie je to pravidlo... aj na neupravovane fotky mozes cakat dlho ak je fotograf lenivy alebo zaneprazdneny... my sme cakali asi mesiac... ale to bol este medzi tym na dovolenke... nas fotil matus vencurik - fotografvychod
Odpovedať
my sme čakali 3 týždne na prvé fotky, a všetko pekne spolu (vytlačené foto + DVD) sme dostali za 4 týždne od svadby..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?