Svadba 28. máj 2011. Ako ste na tom s prípravami?

Profilova fotka
Ahojte! V diskusii som nenašla práve tento dátum svadby, tak dúfam, že sa nás tu nájde viacero, ktoré majú 28.5.2011 svadbu. Podelia sa o svoje prípravy, príp. poradia bez ohľadu miesta konania svadby. Som zvedavá ako ste na tom s prípravami, kto má koľko toho už prichystané, vybavené, nakúpené :-) Tak píšte, píšte ako ste na tom? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja sa vydávam o týždeň skor a vybavené zatial máme povolenia na sobáš, sálu, hudbu, catering, moje saty a speváčky. A kúpený alkohol :-) . Momentálne sa púštam do výzdoby, pozvánok, hudby k obradu a riešim koláče. Ako si na tom ty? Stále mám pocit, že urcite na nieco zabudnem, robíme velkú svadbu cca 150 ludí.
Odpovedať
Ahoj, ja mam tiež vtedy svadbu, mam šaty, kaderničku...., kolače, salu, hudbu, alkohol...ale stale mi chyba kameraman a ešte sme neboli v kostole....A odkial si?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska265 @ika84 Ahojte, tak ja mam tiez svadbu 21.5.2011.. vybavujeme pomalicky uz rok. :D 20.04.´10 - prisla mi domov fontana na cokoladu 21.04.´10 - bublifuky pre deti, toaletny svadobny papier a kapesniky :)) 23.04.´10 - spravene a vytlacene SPZ na nase auto :) 11.05.´10 - zajednana sala - Palace Sliac 11.05.´10 - zajednana fotografka - buduca svagrinka Miska .) 11.05.´10 - zajednany DJ 30.05.´10 - kúpené popolnočné šaty 12.07.´10 - zajednaný starejší pán Krudy 12.07.´10 - zajednaný kameraman: Pav studio Zv 13.07.´10 - prišli balóny farba: ružová, jablkovo zelená a biela 26.07.´10 - pierka hotové ( 52ks ) 31.07.´10 - mašle do kostola hotové ( 16ks ) 27.08.´10 - zarezervovaná agentúra Anja (podrobnosti dohodneme začiatkom roka 2011) 29.08.´10 - menovky hotové ( 110 ks ) 09.01.´11 - skúška účesu... :) 10.01.´11 - druhá skúška šiat BB - zarezervovane saty AMBROSIA - prirodna biela (zaplatena zaloha) .) 18.01.´11 - zajednane líčenie (Katka Vendleková) .) ..no a teraz o tyzden ma caka stretnutie s agenturov, aka cena a typ vyzdoby, potom dohodnutie jedla a povinny odber, kupenie svad.topanok, bizu, zuzit saty popolnocne, buduci mesiac svadobne prstene,atd... je toho celkom dost.. ale tesim sa.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuuha, tak my vybavujeme veci tak pomaličky. nebudeme mať až tak veľa hostí, bude nás dokopy cca 40. Máme zatiaľ vybavený kostol - zajednané dátumy na prípravu u pána farára v kostole a vybavené povolenie a iné papierovačky, skúšku pred sobášom, máme sálu rezervovanú - už som objednala návleky a mašle na stoličky, štóly na stoly, héliové balóny (celá výzdoba bude ladená do fialovej farby), vankúšik pod obrúčky, fotografa, zajednané líčenie a kaderníčka. Šaty som si už bola plno skúšať, mám zopár vytipovaných, ale stále sa neviem rozhodnúť, rovnako oznámenia a menovky - tie si budeme robiť sami, takže nás čaká ešte plno roboty. :-) Ako vidím, mala by som začať na tom pracovať
Odpovedať
Profilova fotka
@miruska24 ja som z Bratislavy, ale už tam nebývam, so snúbencom máme dom v jednej dedinke blízko BA a svadbu budeme mať v Miloslavove - kúsok od nás :-)
Odpovedať
@kika214 Ahoj no ty si šikovná - musim si brať príklad..... :-) By som sa chcela spytať tie bublifuky maš odkiaľ? A to maš tie špecialne svadobne, čo nezanechavaju škvrny na šatach?
Odpovedať
Profilova fotka
@miruska24 co ja viem, ci su to nejake specialne.. su to take svadobne, na vrchu je holubica.. a uz boli aj plnene.. necham sa prekvapit..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj my mame svadbu 28.5.2011 - obrad v pezinku a hostinu v senci :) vybavene mame: - sala - povolenia na mu - dj - fotograf - kameraman nebude - navleky na stolicky - objednane spz - rezervovane svadobne saty - vybrane servitky - to bol boj :D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte májovky ja som sa vydávala v tento krásny mesiac, prajem vám aby ste si váš deň užili naplno a všeto vyšlo podľa vašich predstáv ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Ja mám tiež 28.5. 2011 svadbu v Martine a máme vybavené: vybraté menu rezervovaný hotel,ktorý sa postará aj o výzdobu sály a poskytol nám aj dj, objednaný fotograf kamarát, rezervované svadobné šaty, kúpené obrúčky, objednaná kaderníčka, kozmetička, kamarátka čo mi robí nechty, objednané zákusky, vizitky, pierka a výzdobu áut si robím sama. Zatiaľ mám len toto, teraz zháňam šikovnú cukrárku, ktorá mi upečie moju vysnívanú svadobnú tortu:) Ešte ma čaká toho veľa ale postupne si všetko vybavujem, tak ako som si naplánovala.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak aj ja sa pridavam k 28.maju :-) My máme svadbu v Kysuckom Novom Meste cca.55 ludi a pomaly rozbiehame pripravy, lebo popritom este prerabame byt :-) my mame vybavene : - restauraciu, máme vybrate menu, tento tyzden davame zálohu -kostol -koláče a tortu -fotografa , kameramana este zháňame -hud.skupinu -svad.poháre, krížik, -kadernička,kozmetička, nechty A tento týždeň sa chystam na šaty,moc sa teším :-)
Odpovedať
Ahojte!! Aj my sa berieme 28. maja, tak sa pridavam... :-) Vybavene uz mame: - salu - kostol - zacali sme uz chodit aj na nauky - kapelu - cimbalovku - aranzerku (bude robit kyticu, vyzdobu do saly, kostola a na auto) - fotografa (kameru nechceme) - rezervovane svadobne saty, kupene topanky a svadobna biza - este mi chyba zavoj.... - objednane kolaciky - zcasti kupeny alkohol - objednana kadernicka a kozmeticka - urobene oznamenia a pozvanky - zopar uz aj rozdanych - objednane obrucky Na co sme vsak uplne zabudli je matrika... takze nam zatial chyba ziadost o uzavretie manzelstva a kedze nebyvame na Slovensku, neviem kedy to stihneme.. :-p Ale uz sa velmi tesime!! ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tak po dlhom boji sa mi podarilo konečne nájsť tie pravé šaty pre mňa - už sú kúpené a sú doma, už len počkať na ten deň "D", objednali sme ďalšie veci na výzdobu sály - organzy, lupene ruží, stuhy, til, kamienky na výzdobu stola....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si chcem robiť výzdobu sama, aj pozvánky aj pierka. Dúfam že to vsetko zvládnem, ale velmi sa na to tesím, len si stále neviem vybrať farbu. Líčiť sa tiež budem sama, tým kozmetičkám velmi neverím. Neviete mi niektorá poradiť, kde sa dajú zohnať titánové alebo oceľové obrúčky?
Odpovedať
Profilova fotka
@ika84 alergia?aj my zhaname titanove - v ip poslem jednu adresu,co mi jedna zlata baba z ms poslala,ale inak cakame na veltrh,ci tam nieco nezozenieme..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj ja sa pridavam k 28 maj 2011: Zatial mame: Salu na hostinu - 60 Ludi objednanu aranzerku na vyzdobu DJ starejsieho fotografa kolace svadobnu tortu objednanu vizazistku urad na sobas mame predrezervovany ale nemame vybavene papiere :-S a v ramci toho nemame ani pozvanky obrucky zavoj a saty objek pre zenicha
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež zháňam titátoné obrúčky, našla som jednu stránku - českú, majú tam krásny výber, skúsim ju násť a potom ju sem dám. Výzdobu si robíme aj my sami, aj oznámenia aj menovky - takže tiež dúfam, že to všetko zvládneme a stihneme porobiť tak, ako si predstavujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 prosím ťa mohla by si aj mne poslať tú adresu, tiež chceme titánové obrúčky. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, mám na vás jednu otázku, neviete mi poradiť nejakého starejšieho na svadbu? z okolia BA? ďakujem
Odpovedať
Baby, tak to mame za 99 dni!! Uz je to cislo dvojmiestne! ;-) Ako vam idu pripravy? :-)
Odpovedať
Ahojte babenky...tak aj ja sa pridávam k 28.5.2011 a my máme už vybavene: -dátum v kostole a už aj urobené náuky,pretože moj drahy nepracuje na Slovensku -samozrejme medzi prvými:-sálu,oni sa nám postaraju o výzdobu,ale musim sa ešte bližšie informovat čo zahrnuje výzdoba -Dj,kameramana,muzikantou na chodníky,koláče,alkohol -fotografa sme nemali mat,ale nakoniec bude-sesternica ma kamárata ktorí krásne fotí,tak sa ponukol že nás odfotí-za protislužbu -menovky a pierka som si urobila sama -obručky a poháre su už objednané -chcela som objednat aj lampiony štastia ale mojmu drahému sa to nepáči,ale možno ho ešte k tomu dopracujem aby sme ich mali -šaty už mam zajednané ale maju prist do salonu ešte jedny ktore sa mi páčia,tak bude tažke rozhodovanie-lebo na obrázku to vyzera ináč a ked to vyskušam zistím,že mi pasuje uplne niečo iné -bižuteriu a rozne doplnky čo nevesta potrebuje dostanem ku šatam -treba mi ešte: topánky,samodržky,podvezok,rozmýšlam o podbradníkoch,vankušik na obručky,ktorí bude niest naš synček -krížik nam urobí drahého stríko a maju doma aj holuby,tak neviem možno budu -som objednana u kaderníčky a kozmetičky -ozamenia nam urobí návrh kamarátka lebo chceme s malinkého fotkou čo myslite na čo som ešte zabudla?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby ako Vam idu pripravy? Cas sa krati, zacali ste uz pocitovat nejaky stres? Ja uz ano a mavam aj hlupe sny o svadbe :o))
Odpovedať
@pakopavuk1 ahoj ja to moc ešte nepocitujem,lebo teraz za dva týždne ma sesternica svadbu a tam uvidím čo a ako a všetci se teraz zaoberaju jej svadbou a až potom mi to asi dojde,čo ma čaká a neminie....ale veeeelmi sa tešim....joooj ale sa to kráti...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, zajtra sa chystám do BB na veľtrh, uvidime čo nájdem. CHcela by som nájť topánky, závoj a titánové obrúčky. Tak držte palce=)
Odpovedať
Profilova fotka
Halooo a co uz sme tu neni ziadne 28cky? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ale jasne ze sme :o), inak baby kedy planujete posielat svadobne oznamenia?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja sa pridavam tiez mam svadbu 28.5.2011:-)))a ten datum mi je sympaticky:-)) co sa tyka pripravy tak mam zatial vybavene ako prve salu potom termin v kostole kameramana aj fotografa zaroven ...hudbu uz mam rezervovane aj vsetky potrebne saty ..svadobne na redovi aj popolnocne..vyzdobu na auto ...kozmeticku aj nechty..a este som zabudla na koč:-)) ale stale mi treba este vela veci ...no momentalne si lamem hlavu s farbou vyzdoby..chcem totiz fialovu taku jemnucku fialovu v komb s bielou ...a mozno trosku tmavsou fialovou ..aby to nebolo vsetko v takej jednotnej farbe...lenze kazdy mi to vyhovara preto ze fialova je na pohreby....ale ja fialovu milujem a podla mna je to krasna ukludnujuca farba ..taka prijemna na pohlad ...neviem aky mate na to nazor vy? je to predsa moj den a ma byt pre mna taky ako si ho predstavujem ..ale na druhej strane chcem aby si hostia povedali waw ked vojdu do saly...
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika53 ked sa ti páči fialová, daj si fialovú. Neupusť zo svojich snov, nato sny sú. Upustila by som od vysnívanej farby jedine vtedy, keby sa vyslovene "bila" s farebnosťou sály. Vtedy by bol kompromis lepsí, koli celkovemu dojmu, aby si sa vyvarovala nevkusu.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby tak ako sa mate uz ani nie 3 mesiace a budu nas oslovovat pani. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ika84 dakujem ..dam si fialovu taku jemnucku ...chcela som v kombinacii s tmavsou ale od tej tmavej upustim....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?