Svadobné náklady. Koľko stojí svadba pre 50 ľudí?

Chcela by som sa spýtať čo asi výde taká svadba okolo 50 ľudí???? :-)
Odpovedať
1
2
33
Profilova fotka
ahoj, rozpocet posielam do IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Cappy mohla by si ten rozpočet poslať aj mne do IP vopred ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Majulka, závisí to aj od toho, v ktorom meste sa svadba koná a čo všetko by si na nej chcela mat. Fakt to závisí od tvojich sníčkov, čo všetko chceš, aby na svadbe bolo. Dá sa urobit za 50 ale i za dvesto tisíc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nás stála odhadom okolo 150.000,-. Ak chceš pošlem ti náš rozpočet... ale hodne vecí sme si robili sami. A mnohé boli po známostiach... tiež závisí kde chceš robiť svadbu a na čom si dáš záležať, na čom ti na druhej strane nezáleží vôbec... inak pozri i: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ;-)
Odpovedať
nas pri 80 hostoch plus 16 "obskakovacov" asi 160.000,- :-o pricom naklady na jedlo a pitie na 1 osobu boli ca 366,- Sk (nezapocitane zakusky a vysluzka) vsetko zalezi len na vas - ake saty, ake doplnky, kde sa to bude konat, co si pripravite sami a co cez tretiu osobu atd.
Odpovedať
Profilova fotka
naozaj to zavisi od miesta, mne napriklad rozpocet na cca 50 ludi + vsetko ostatne (oblecenie, fotky,kamera atd.) vychadza cca 100 000 a to myslim, ze sa to o nieco navysi, svadbu mame v Ke. Kolegyna sa teraz vydavala v humenom, mali viac ako 80 ludi a vyslo ich to tiez okolo 100 000, ak nie menej a to mali naozaj vsetko na urovni, ziadna telocvicna na svadobnu hostinu...Takze naozaj vela zavisi od mesta..
Odpovedať
Profilova fotka
emjee, inak ked tak ratam, mali ste viac ludi ako my a za hostinu ste zaplatili asi tak polovicu z toho co budeme platit my :) co vas teda vyslo tak draho (ked pozeram, ze hostina to nebola) zacinam mat paniku, ze sa fakt nezmestim ani do stovky :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Mame 42 ludia saty za 20, oblek za 5, topanky a sperky a pradlo 10, obrucky 35 a ostatok, teda jedlo, kvety, vyzdoba, pitie, zakusky, atd spolu asi 100.000.. Takze cca tych 160 - 170.000
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, ja som cerstva snubenica a planujeme svadbu na buduci september. teda, z tych cien sa mi hlava toci :) prosim prooosim, mohla by som aj ja dostat nejaky komplet rozpocet na cca.50 ludi na IP? Dakujem!!!
Odpovedať
ahojte dievcence, ak aj ja si prosim nejaky rozpocet na IP, aby som na nic pri ratani nezabudla. dkujem, dakujem!!!
Odpovedať
:-) Veľmi pekne ďakujem všetkym babulkam , ktoré poslali rozpočet a pomohli..... Určite to využim, keď sa budem chystať.... :-) Ešte raz Ďakujam Vám..... a píšte :-D
Odpovedať
ahojte dievcata, mohli by ste mi prosim tiez poslat rozpocet? dakujem vam!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte - nas vysla svadba pre 100 ludi na cca 150 000 (to je uz so vsetkym - aj saty ) A bolo to v BA. Jedlo aj pitie sme kupovali sami - prenajali sme si miestnost s kuchynou a mali vlastneho kuchara. Co sa tyka jedla, tak sme mali 5 chodov bez svedskych stolov co bolo trosku vela ;-)
Odpovedať
My sme mali 42 ludi, moje saty zadarmo, manzelov oblek za 10 ,obrucky za 20 t,topanky, pradlo, zavoj sperky za 10 t,kvety 5 t, ubytko 5t a hostina cca 40 t,fotograf zadarmo. Zratane vsetko cca asi 90 tisic, ale mozno aj menej
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali 52 ludi ( 32 hned + 20 po 22:00 ) a len jedlo s kavou a nealkom a 1/2 litrom vina na hlavu co sme museli povinne zobrat bez kolacov a alkoholu vyslo rovnych 50.000. A zvysok 100000 aj s fotkami . Ale mali sme to v 4* hoteli a bolo to perfektne! A boli sme aj dost narocni samozrejme v ramci moznosti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky baby, tak mozem vas poprosit aj ja o ten rozpocet na IP :-) ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ak chcete rozpočet dievčičky, treba poslať do IP mailovú adresu... je to excelovský súbor...
Odpovedať
:-) :-) :-) Ďakujem baby, ste superné, zíde sa mi to ......
Odpovedať
Profilova fotka
no niektore tu pisete poriadne palky, nas vysla svadba pre 70 ludi + asi 15 z personalu (kameraman, hudba, obsluha, soferi, komornik, atd) a dalsich cca 30 vecer na 125000 plus minus, robila som rozpocet,ale nie je uplne kompletny, nejaka ta 1000 sa tam este navysi,ale inak to sedi zhruba.je fakt,ze niektore veci sme mali lacnejsie,po znamosti a tak,ale zase niektore drahsie. za normalnych okolnosti by nas vysla mozno o 10-15 tis. viac.
Odpovedať
Profilova fotka
Adka Trenciiiiin.. To mozno preto...
Odpovedať
alexandra, co ty este robis v praci?:)
Odpovedať
ahojte, myslim ze najviac sa da usporit na hostine, na ostatnych veciach moc nie ( zalezi len od standartu , ktory si vyberiete ) - my sme napr. vobec nesetrili na prstenoch, na vyzdobe a obleceni... hostina pre 81 ludi nas vysla na cca. 130 000 + nieco cez 100 000 za ostatne veci... bolo to viac ako sme planovali, ale zas to stalo zato ;-) je to predsa len raz za zivot - dufam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maryem aj zajtra som este pol dna v praci... Co uz.. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
alex: klobúk dolu, mňa by vystrelo... :-D Ale v sobotu som tam ako na koni, aj keby černoškovia padali... ;-) Nemás elektronické oznamko? Pošli mi pls... :-)
Odpovedať
aj ja som bola ešte vo štvrtok pol dňa v páci.Potom som šla v Ba na kozmetiku a na nechty, bežali sme po šaty a na nočný rýchlik do PB.Ráno sem sa mužíčkom išli do mesta sa prejsť, večer mi ešte kaderníčka farbila vlasy, ako by sa nás ten svadobný zhon netýkal.V paitok sme pekne obedovali v reštike, kupovali šnorchle:-)V sobotu bola svadba, v nedelu večer sme cestovali do BA, v pondelok vrátili šaty,zbalili sme sa a a pobede už sme cestovali do Egypta:-)Dá sa stihnúť všeličo:-)
Odpovedať
Ozaj, Saši,idete niekam na svad.cestu?
Odpovedať
Alex - to vážne?? v práci??? no teda... a pre šatôčky ideš kedy???
Odpovedať
alex :-o a co tak anrok na neplatene volno den pred svadbou?? ak mas daco nove, hod do albumu, nech sa pokochame:)
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine je v albume, nemam na novom PC Tvoju adresu a tie nevybalene krabice sa na mna nepozeraju privetivo velmi :-D mercy podobne. Dnes po praci ideme do Trnavy na poslednu skusku siat, a zaroven si Daniel vyskusa oblek aby mu ho pripadne skratili ak by bolo treba, potom spat do Ba, jedna tanecna dvojhodinka kvoli nasmu novomanzelskemu tango, donapalovat CD co budu ako darceky, rano do prace, o 1 na nechty a skusku ucesu, potom do Trnavy po saty, o 4 jedno stretko v Piestanoch, navrat do Ba... Sobota o 9.45 pride sestra s mamou, pojdeme na visage, medzitym sa nazobia auta, vratime sa o 12 a o 12.30 sa ideme s Rofom fotit.. Potom prideme priamo na obrad... Na svadobnu nejdeme, teda ideme v maji :-D Gaja jasneeeee.... Saty definitivne v piatok... maryem asi sa ma tyka iba pol dna ;-) :-) a album budeeeee. obrucky su uuuuuuuzasneeeeeeeeee
Odpovedať
prosim poslite aj mne na ip nejaky ten rozpocet velmi pekne dakujem
Odpovedať
1
2
33
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?