Program na svadobnej hostine

Profilova fotka
poradte mi prosim...rozmyslame nad kratkym vecernym programom na svadobnej hostine. pozname len: manzelsky kviz, stolickovy prip.balonovy tanec...dakujem
Odpovedať
ja osobne taky program nechcem, mna vsak poteslo ze ma dojdu odcepcit suboristi z jedneho folklorneho suboru a urobia nam take 30 minutove predstavenie, na to sa moc tesim...skus sa opytat ci v okoli nemate subor tan zatancuje a potesi aj mladych aj straych, ked uz chces drahsie videla som ohnove show, barmanske vystupenia, tanecnice., kuzelika...ale mne sa najviac paci folklor...k tomu co si pisala mozes napr pridat ohmatavanie zadockov druzbov a najst medzi nimi manzela bez toho aby si sa mohla pozriet, to iste moze hladat manzel tvoju nozku medzi druzickami...este som bola na jednej svadbe kde mali napisane filmove ci histroricke postavy na papieriku a ludia si ich tahali a tak vznikli nove dvojice ktore sa spolu bavli a dovtedy nepoznali. tym sa ludia spoznali:) )(napr mulder a scully, janko a marienka, edward a bella, vinetou a rybana, sisi a franz jozef...)...dufam, ze som pomohla:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bielavila hm...neviem ci by snubenec bol spokojny keby som na nase svadbe ohmatavala inym chlapom zadok... niektore tie hry su vazne divne...
Odpovedať
Profilova fotka
@mikejla123 U nas velmi osvedcila "zabavna tombola" :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucan hru Koc co sa zvykne hravat na svadbach. vysvetlovanie je nadlho, preto posielam link na video: http://www.youtube.com/watch?v=WNxFAY... ak by sa pacilo, mam aj text, poslem.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali zabavnu tombolu a mala velmi velky uspech. Takze som rada, ze sme ju zvolili a bolo to prijemnym spestrenim zabavy. Pred redovym, t.j. o polnoci sme este mali manzelsky kviz, hned po nom sme sa sli prezliekat. Bolo tam len par otazok, ale za kazdu nasu nezhodu museli svadobcania vypit, takze to bola tiez dobra sranda. :-) Hlavne urcite toho netreba vela a nic dlhe. Ten cas tak strasne utekal, ze ani neviem ako a uz bolo rano. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mikejla123 mne sa na svadbe pacil klobukovy tanec, supeer :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v prvom rade DAKUJEM za napady. Ako vidim, je vela moznosti, tak si to musime este premysliet, kedze moj buduci manzel sa vela veciam brani. Odcepcenie urcite nebudeme mat lebo my uz mame dieta a odcepcenie ma ako tradicia nejaky vyznam a v nasom pripade je uz neskoro :-). Ja s priklanam k manzelskemu kvizu a paci sa mi aj klobukovy tanec. Svadobny koc je urcite fajn, ale zda sa mi to zlozite, ale dakujem za ochotu. Suhlasim s Vami netreba toho vela...lebo noc je kratka :)...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@jonkaamisiko aj my sme mali polnočnu tombolu - my sme sa isli prezliect a hostia hrali tombolu. Nemali sme čepčenie, my nato nie sme
Odpovedať
@antamauru haha skvele som sa zabavila :) hry s obchytavanim zadkov na svadbe .... osobne nie som zastanca tychto tradicii a la maturitny vecierok, preto som rada, ze nas na tej nasej svadbe minulo vsetko povinne aj nepovinne, pri com by sme sa citili len zbytocne trapne a hostia v gala s nami :) aj ked rozumiem, ze su svadby, kde tradicie nepustia ... napriklad spominany klobukovy tanec a cepcenie su nadherne ...
Odpovedať
Profilova fotka
@nostress cepcenie mame aj my ;-) na to sa tesim....ale zase obaja s drahym nechceme byt na nasej svadbe "nejake babky" na ktorych sa tam vsetci zabavaju ako sa kde strapnia, chceme si to tiez uzit a nie desit sa cely vecer co kde na nas este "caka" a bude trapne... mozno to niekto take neberie ale my obaja ano a som rada ze obaja mame rovnaky nazor lebo keby jeden mal iny tak by mozno bol problem :-)
Odpovedať
@antamauru no to bol iba napad, mne sa tieto hry tiez nepacia, ale videla som, ze niektore nevesty to mali a hostia sa isli popukat od smiechu:-) akoze neni to uplne bohapuste ohmatavanie, skor sranda, ale kazdy si musi vybrat co mu sedi:-)
Odpovedať
@antamauru toho sa bojim aj ja preto som uz dopredu povedala hostom, aby ich ani nenapadlo nieco take robit:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@misdan hanbim sa ale vysvetlite mi prosim dakto o com je klobukovy tanec? :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@sugarfree999 nemusis sa hanbit, co si ;-) vies co, skus dat do vyhladavaca alebo youtube- to najlepsie uvidis. je to energicke, polotanecne a je to sranda :)
Odpovedať
Profilova fotka
@misdam jeeej to je celkom zabavne !!! dobry napad.... hmmm :-)
Odpovedať
ak mate v obci alebo niekde nablizku folk, subor tak ho pozvite... myslim si, ze vdacne vam urobia predstavenie aj zacepcenie... a skus aj damsku volbu alebo ako sa to vola.. proste to, ze zeny si same vyberu partnera na tancovanie a nesmie to byt ich manzel ani priatel... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@nijasuomi ahoj, poslala by si mi ten text? :) dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@nijasuomi mohla by som poprosit text k tej hre Koc? Vdaka
Odpovedať
a aké ceny ste dávali do tej tomboly ?
Odpovedať
Profilova fotka
@daniiiiiiiiii ja mam od kamosa tombolu ;) vtipne uvedenie darceka napr vytel do hor pre 2 osoby -horalky, scrabble-pismenkova polievka, jazykovy kurz-lizatko. Poslem do IP cele ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@petik06 ahooj, prosim ta neposlala by si mi tu tombolu od kamosa ? :)
Odpovedať
@petik06 Ahoj, mozes tu tombolu poslat aj mne prosim?:) Ďakujem
Odpovedať
@petik06 Ahoj a ešte aj mne pošleš prosím tu tombolu? dakujem ;)
Odpovedať
@petik06 ahoj...poslala by si mi tiež tú tombolu? ďakujem vopred ;-)
Odpovedať
@nijasuomi mohla by som si poprosit text k tomuto svadobnemu kocu ?
Odpovedať
@petik06 aj ja by som si prosila tu tombolu .. .dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petik06 aj ja si prosim tombolu :-) :-) :-)
Odpovedať
@nijasuomi mohla by som Ťa poprosiť text na koč :) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat satkovy tanec,topankovy kviz,potom taku hru,kde si hostia vytiahnu listocky a budu sa hladat pariky,napr,vcielka Maja hlada svojho Vilka a tak.Potom budu spolu tancovat,kde sa bude hudba pocas tanca zastavovat a dostanu vzdy nejaku ulohu,napokon musia tancovat muzi so zenami na rukach a ktore dva pariky najdlhsie vydrzia,tak sa potom chalani postavia na stolicky a baby im musia cez nohavice prevliect bud cibulu,alebo lopticku..Vytazi ziskaju nejaku vyhru.Videla som to aj na jednej svadbe,a hostia sa na tom paradne zabavali :-) No a napokon bude este nasa a svokrovska prisaha,kde sa budu aj stamprliky obracat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petik06 mozem ta poprosit ,poslala by si aj mne tu tombolu?Dakujem
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?