Prezliecť sa na svadbe po polnoci, či nie? Poraďte

Profilova fotka
ahojte :) mám otázočku: mám sa prezliecť po polnoci alebo zostať v svadobných šatách celý čas?čo navrhujete??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja sa prezliekat neplanujem, saty a pocit byt nevestou si chcem uzit naplno, ale budem mat saty na prezlecene pripravene len tak pre istotu :o)
Odpovedať
Profilova fotka
no me to nemine, u nas v cechach odcepceni neni zvykem, ale svatba bude na slovensku, tak by pritel hrozne rad, kdyby jsme ho meli, takze se prevlekat budu le taky byh nejradeji zustala v satickach jak princezna....
Odpovedať
U nas ano. O polnoci odcepcenie, a potom sa parik prezlieka.
Odpovedať
ja som mala šaty na prezlečenie pripravené aj v reštaurácii, ale nevyužila som ich :) Spoločenské šaty môžem mať na sebe častejšie ako svadobné :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa prezliekat nechcela, ale par dni pred svadbou som kupila cervene saty "keby nahodou" a nakoniec som bola rada, ze som ich mala, mali sme v restauracii dost teplo a celkom som sa tesila, ze mozem tie svadobne zo seba zhodit ;-) cepcenie sme nemali, manzel sa neprezliekal vobec (ked neratam vymenu kosele) 8-)
Odpovedať
ANO ANO ANO :-) ja som svadobne mala pohodlne, ale aj tak som sa prezliekla :-) do lahkych spolocenskych siat :-) ps: baby uz len chodenie na WC je v takych satach tazke, sa smejem dodnes ked si na to spomeniem .-) a to som nemala princeznovske saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bad vidis...toto som si nedavno v hlave premietala ale bolo mi trapne sa to tu spytat :-D ja budem v hoteli na izbu chodit a tam je nastastie kupelka a wc v jednom cize kopec miesta :-D inak co sa tyka otazky - ako chces :) ked budem mat ja pohodlne svadobne satky tak si ich necham na sebe do rana...ved ich mam len raz na sebe :) teda beriem to tak ze len raz :)
Odpovedať
ja si myslim, ze by sa malo priezliect .... lebo akoze do polnoci si nevesta, ale po polnoci si uz zena :-))) .... a aj ulava zhodit saty a dat si pohodlnejsie urcite urobi svoje ....
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdy ako chce...ale podla mna prilezitost mat na sebe svadobne saty je v zivote len jedna a ja si ju chcem v nich uzit az do rana :) Okrem toho v svadobnych satach kazda nevesta vyzera niecim specialne a to sa podla mna tymi spolocenskymi satami uplne strati...
Odpovedať
ja sa po polnoci budem prezliekat-budem mat krasne svadobne šaty ale predsa tie su pre nevestu a po polnoci už budem manželka :D a budem mat tieš krasne popolnočne šaty takže si myslim že v nich tieš velmi vyniknem... -mam oboje v albume.. aj ked budem mat svadobne šaty na sebe len raz za život aj tak sa prezlečiem :D.... ale každý nech robi ako chce:D bola som aj na svadbach kde sa prezliekali aj neprezliekali a tie čo boli celu noc v svadobných tak mi to neprišlo take výnimočne...vždy hostia predsa čakaju na par po polnoci aký pridu už ako manželia :D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som sa prezliekla. mala som krásne šatičky, pohodlné, pred svadbou som hovorila, že sa z nich nevyzlečiem. a predsa. je to veľa mať na sebe také šaty od rána. a to nehovorím o chodení na toaletu. ja som bola pred obradom o 14,30 a potom o polnoci, keď so vyzliekla šaty :-) :-) :-) . teraz banujem že som si ich potom v nedelu neobliekla ešte raz na chvíľu. ale určite je mať dobre pripravené šaty na prezlečenie... je iné mať na sebe šaty v salóne 10 minút a vo svadobný deň od obeda do polnoci.
Odpovedať
Ja sa určite budem prezliekať. Podľa mňa je náročné od rána do polnoci vydržať v svadobných šatách (keďže sa fotíme pre obradom...). Aj keď sa v salóne zdajú pohodlné, realita bude iná po toľkých hodinách. Bratrancova žena ich mala na sebe aj po polnoci a veľmi to ľutovala, nemala na prezlečenie spoločenské šaty a na svadobných jej ramienka vydrali ramená do krvi... :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja sa neprezleciem, len raz v zivote mozem mat svadobne saty, tak to v nich rada vydrzim do konca :-) aj ked urcite ma z toho treskne, lebo vazia asi sto kil :-D a na druhej strane, neplanujem zabavu do rana, max do 1-2 hodiny v noci, tak to nejako snad vydrzim ;-)
Odpovedať
u nas je zvykom tzv. redovy tanec- tanec nevesty s rodinou vecsinou bud v krojoch alebo cervenych satach... a potom sa uz nezvyknu obliekat svadobne saty..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala šaty na prezlečenie v zálohe - nakoniec som ich mala na sebe až na plese, lebo som sa z tých bielych vôbec nevyzliekala a to sme svadbovali až do rána do 10.00 - tak že som si ich naplno užila
Odpovedať
JA sa prezliekat nebudem...
Odpovedať
Profilova fotka
prezliect by sa malo lebo len do polnoci si nevesta po polnoci si žena no ale vela zalezi aj na zvykoch .
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa prezliekat nebudem, kedze mam malu svadbu a cca o polnoci, jednej to skonci, tak naco....a saty vyzera ze budem mat celkom obsluhovatelne, tak dufam, ze wc problem nebude :D
Odpovedať
Ahojte dievčence, ja sa prezliekať budem, :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, určite ja sa prezlečiem. už sa teším na nejaké sexi šatičky :)
Odpovedať
Profilova fotka
a čo tak mať ako popolnočne šaty jemné biele šaty :? alebo jednoduche svadobné šaty??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja myslim, že je to od chuti a zvykov. Teď hovorim za sebe, urcite se chci prezliecť, protože mám velkou vlečku a my radi tancujem ;-) A tiež teším se i na popolnoční šaty, ale ešte ich nemám vybraté.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa prezliekat budem, lebo poplnočky som veľmi chcela a tiež je to u nás zvyk...i keď páči sa mi aj názor, že keď už svadobné šaty toľko stáli, nech ich vynosím :-D .
Odpovedať
U nas je tiez taky zvyk,ze sa prezlieka po polnoci, ale ja sa prezliekat nechcem. Uznavam,ze cely den v satach moze byt troska narocny, ale vydavam sa (snad :-D ) len raz a chcem si saticky uzit :-) ...ale ako tu viacere napisali, kolko ludi tolko chuti ..... len dodam,ze ked som bola na sesternicinej svadbe mala kupene popolnocky, ale nakoniec sa ani neprezliekla z dovodu,ze jej sestra mala take saty,ze keby sa prezlecie, tak tam jej sestra vyzera ako nevesta ...a to ju dost mrzelo a neprezliekla sa....no niekomu je zas oblecenie ostatnych svadobcanov ukradnute.... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?