Pierka pre hostí

Profilova fotka
Ahojte nevesty. Chcem sa spýtať, či musí byť nejaký rozdiel medzi pierkami družbu, otcov, krstných rodičov a pierkami pre ostatných hostí? Mne sa totiž tie klasické dvojcípe mašličkové pierka absolútne nepáčia. Tak som spravila všetky pierka štvorcípe (vraj pierka pre družbu, otcov...) Bude to veľké faux pas keď to budem mať takto? Vďaka za každú radu..:-*
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mam pre rodicov a svedkov rovnake pierka (pre rodicov k tomu aj rozmarin), ostatni hostia male maslicky (zenati s rozmarinom, slobodni iba maslicky), kombinacia kremovo-bordove. Zeny pierka nemaju.... a o ziadne faux pas sa neboj, je len na tebe komu das ake a u koho budes robit rozdiely... pierka su len malinky detail....
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to len a len na tebe :) my tiez budeme mat pre vsetkych rovnake, akurat starejsi bude mat nieco vacsie (asi) :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to uplne na tebe. Ziadne faux pas. Kazdy to ma trochu inak. My sme napriklad mali pre rodicov vacsie maslicky a pre ostatnych hosti mensie maslicky pre slobodnych a rozmarin pre vydatych/zenatych.
Odpovedať
Profilova fotka
@marry2112 @majusqa77 @cleona ďakujem baby.Naozaj ste mi pomohli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez myslim, ze ziadne faux pas ti nehrozi... :) aj ked ja spravim na nasu svadbu rozne pierka pre rodicov a krstnych rodicov.. ale to len z toho dovodu, ze z mojho pohladu je to prejav ucty voci nim, ze su o nieco vo vyznamnejsom postaveni voci nam - novomanzelom, ako ostatni mladi, slobodni chalani.. :) tolko moj nazor.. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?