Musím rozhadzovať cukríky na redovom?

Profilova fotka
Baby, prosim pomozte mi. Ja nie som z vychodu, ale snubenec ano...Chceme redovy, ale nechcem nastup s rozhadzovanim cukrikov (do ktoreho ma nuti buduca svokra). Neda sa to vyriesit aj inak? Chcem sa na svadbe bavit, nie tam hrat sasa, pritom sa neviem tvarit...Ani nic... Prosim, mate dake ine skusenosti s nastupom an redovy?
Odpovedať
Ahoj ja som z vychodu a nepoznam rozhadzovanie cukrikov na rejdovy... Je to povacsine tak, ze zacne kapela hrat "rejdovy sa zacina" a ludia idu do kruhu a vy dvaja ste v strede a potom druzicky uz maju nachystane stamperliky a flasu a druha ma vandlik kde sa davaju peniazky...
Odpovedať
Ahoj ja som tiez z vychodu :-) rozhadzovanie cukrikov poznam. Nie je to tradicia, jeden cas sa to robilo, asi aby bol redovy niecim zaujimavejsi ako zvycajne. Teraz je "moda" davat hostom na redovom nejake darceky. Ja som prisla uz prezlecena so svaskou k starostovi a svaska povedala par slov, vypili si a zacalo sa tancovat. Aj podla mna je hlupost rozhadzovat cukriky, moja mamka to tiez chcela (lebo to robila sesternica pred x rokmi), ale so sestrou sme ju presvedcili. Stoj si za svojim, drzim palce.
Odpovedať
;-) neviem ci vies, ale na vychode je aj zvykom, ze svokra da buducej neveste peniaze na saty, kt. bude mat na redovy oblecene
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefina_82 dakujem, budem sa teda drzat svojho a ziadne cukriky nebudem rozhadzovat, lebo uz teraz mi je z toho ]-( :-( :-| to som nevedela, ale zistila som to pred tyzdnom, ked mi peniaze nukali =-)
Odpovedať
no podla mna ako saso pri tradicnej svadbe budes urcite...ale tak ostatnym ktori na takej svadbe su sa sasovstvo asi paci, tak to nebudu vnimat zvlastne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkadark no ja urcite ano, ja nepatrim k tym, co vedia prirodzene vystupovat pri takychto veciach...svadba ma byt normalna, nie tradicna (nebudem tam mat ziadne tie hry a tak...paci sa mi to, ale ja sa neviem pri tom tvarit, preto to radsej nechcem), sucastou je aj redovy, ktory chcem odtancovat a nesaskovat popri tom, ked mi to nie je prirodzene... =-)
Odpovedať
@gabrielles ja to uplne chapem, ja som mala svadbu bez zvykov, stresov a malu...a bola o nas dvoch takze chvalim:)nepotrebujem byt ako pises saso a ani sa nepotrebujem predvadzat:)je to asi take prirodzenejsie ako nacackane svadby s kopou hluposti...a s hrami pri ktorych sa ja este hanbim za svadobny par
Odpovedať
Profilova fotka
@petkadark presne! dakujem :)
Odpovedať
Ono je to o zvykoch. Neviem o tom, že by u nás zvyk s rozhadzovaním cukríkov zanikol. Ale veľa záleží aj od toho, ako presne ten zvyk v danej lokalite vyzerá. U nás napríklad začína redový tanec takou clivou úvodnou melódiou, pri ktorej nevestu vedie krstná mama po sále a vtedy sa rozhadzujú cukríky (prípadne čokoládové mince) po sále, kde si každý odchytí, na čo má chuť. Po rozdaní tancuje prvá krstná mama a potom už to vyzerá klasicky, ako všade, striedajú sa zvyšný svadobčania. Každopádne ale platí, že sa netreba dať do toho zvyku zatiahnuť, keď sa ti to nepáči. Je to tvoja svadba :)
Odpovedať
Ahoj,ja som mala cepcenie (subor) a oni hned potom zacali i redovy.rozhadzovanie cukrikov poznam,sesterka to mala pred 6 rokmi,ale mne to ani nenapadli :) A co tak v ramci vyzdoby porozhadzovat cukriky/cokoladove mince po stoloch???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?