Mladomanželská skúška

Ahojte nevestičky :) som družička na svadbe mojej kamarátky.. chcem jej pripraviť program tzv. manželskú skúšku, kde si mladomanželia sadnú chrbtom a odpovedajú na otázky zdvihnutím topánky. nenapadajú vám prosím vás nejaké otázky, ktoré by som im mohla klásť? niečo vtipné, výstižné? čo ste mali napríklad vy na svadbe alebo budete mat... za rady vopred ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@druzicka1_1 ahojky..mne druzicka vyberala z tychto: Kto bude pod papučou? Kto bude platiť účty? Kto ma prehlad o peniazoch na ucte? Kto vybera dovolenky? Kto skor vecer zaspava? Kto mina viac penazi na oblecenie? Kto bude hlavou rodiny? Kto sa radsej hada? Kto da meno prvemu dietatu? Kto vysvetli dietatu princip rozmnozovania a prichod babatka na svet? Kto vypije viac alkoholu? Kto bude chodit castejsie na diskoteky? Kto bude podpisovat ziacku knizku? Kto viac míňa? Kto viac chrápe? Kto by vstal z postele (gauča) aby vypol telku ak sa pokazí ovládač? Kto častejšie chodí s partiou von? Kto bude vstávať v noci k miminku (alebo prebaľovať) ? Kto je starší? Kto je lepší šofér? Kto mal ťažšiu školu? Kto mal v škole lepšie známky? Kto je chytrejší? Kto je kreatívnejší? Kto lepšie udrží tajomstvo / prekvapenie? Kto bude u vás variť? Kto bude stále meškať? Kto začína hádku? Kto prvý povie "prepáč"? Kto míňa viac peňazí? Kto bude platiť účty_ Kto bude mať v ruke ovládač od telky? Kto sa bude skôr zobúdzať podráždený? Kto sa skôr stratí? Kto sa skôr opýta na cestu?
Odpovedať
ďakujem :) ak by ešte niekoho niečo napadlo, neváhajte ;-)
Odpovedať
my sme to mali vymyslene inak, formou hry ked sa vybrali 3 manzelske pary okrem nas a dvihali sa nie topanky ale 4 karticky, kazda farba bola ina odpoved, tie sa vzdy precitali po otazke... znie to zlozito ale bolo to strasne vtipne, ratali sa body za zhody a najvacsi vtip bol ze my sme vyhrali :D potrebujes ale davku fantazie nech su tie otazky aj odpovede fakt vtipne a dobry vyber parov je tiez dolezity... + potrebujes cloveka na ratanie a zapisovanie bodov nam to vsetko robil moderator s druzickou, bolo to paradne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@bambulka0 asi mi to nepali teraz, ale ako to myslíš s tými kartičkami? :D
Odpovedať
@barmat spravil sa zoznam otazok a karticky roznych farieb, tusim boli styri. to vsetko robil moderator vybrali sa pary z hosti + my (dali sme moderatorovi nejake tipy kto by sa na to dal nech je trochu zabava) pary si sadli chrbtom k sebe ako pri topankovej hre, kazdy clovek z vybranych dostal 4 karticky (cervena modra zelena zlta ak si dobre pamatam) precitala sa otazka a rozne moznosti odpovedi, kazda karticka znamenala jednu z tych odpovedi, vzdy sa povedalo co je co... a dvihalo sa, na ten isty styl ako topanky mozno to znie zamotane ale ked je dobry moderator, vie to dobre podat a nakonci je to ovela vacsia zabava ako dvihat topanky... tu boli tie otazky ovela zaujimavejsie, skor take modelove situacie... vyhli sme sa trapnostiam ako... "kto bude vynasat smeti a pod..." aj zaujimavej arome pri vyzuvani topanok... bolo to fakt super :)
Odpovedať
@bambulka0 ahaaa.. už chápem.. to je naozaj celkom dobrý nápad. ďakujem za inšpiráciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?