Manželská zhoda, svadobný milionár

Ahojte, potrebovala by som nejaké otázky na tieto hry, môžu byť z hocijakej oblasti, aj nejaké osobnejšie, z intímností....ale hlavne aby boli vtipné, sestra má svadbu už teraz v sobotu a vôbec nič ma nenapáda, ani som nič nenašla. Určite ste mali aj vy niektoré na svadbe takéto hry, alebo ste boli u niekoho, čo ich mala. Budem vďačná za každú jednu otázku. Predsa viac hláv, viac nápadov :) Ďakujem vám dopredu
Odpovedať
Profilova fotka
- kto bude umyvat okna? (riad, ked odidu rodicia?) - kto bude panikarit ked sa stratite v lese? - kto najde tu cestu z lesa? - kto vysvetli dietatu princip rozmnozovania a prichod babatka na svet? - kto vypije viac alkoholu? - kto bude chodit castejsie na diskoteky? - kto bude podpisovat ziacku knizku? .... to su zatial len niektore z nasej svadby,...a velmi sa zabavili... :-D
Odpovedať
@marry2112 môžeš aj ostatné, alebo aj nejaké iné ak ti napasnú
Odpovedať
Profilova fotka
@veronka zistim od mojej druzicky a napisem aj ine....
Odpovedať
@marry2112 ďakujem, teším sa
Odpovedať
Baby, nikto viac?
Odpovedať
kto viac míňa? kto viac chrápe? kto by vstal z postele (gauča) aby vypol telku ak sa pokazí ovládač? kto častejšie chodí s partiou von? kto bude vstávať v noci k miminku (alebo prebaľovať) ?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronka kto bude hlava rodiny? (nevesta väcsinou oznaci seba a zenich seba) to este nevedia ze za tym je dobre dat otazku kto bude krk rodiny? kto ma väcsi prehlad o peniazoch na ucte?
Odpovedať
@kirriana @yvaine ďakujem, a niečo také vtipnejšie, osobnejšie, z intimnej oblasti vam nenapada?
Odpovedať
Kdo je hlučnější na WC? Kdo si zpívá ve vaně? Který z Vás je větší extrovert? Kdo z Vás má na sobě sexy prádlo? Kdo častěji prdí u televize? Komu jsou více cítit nohy? Koho častěji bolí hlava? Kdo má častěji chuť na sex? Kdo chce dnes v noci novomanželský sex?
Odpovedať
Profilova fotka
kdo se vic tesil na prvni sex? kdo je casteji nahore?
Odpovedať
Profilova fotka
jéééj, super, zasmiala som sa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baviiiim saaa toto je supeeeeeeeeeeer :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kdo víc chrápe? Kdo byl lepší student? Kdo víc utrácí? Kdo víc vykrádá v noci ledničku? Kdo chce víc dětí? Kdo se víc podílel na přípravách svatby???
Odpovedať
Kdo spotřebuje víc toaletního papíru? Kdo bude přebalovat dítě? Kdo osvětlí dítěti problematiku sexu? Kdo má častěji děravé ponožky? Kdo má bisexuální choutky? Kdo má chlupatější zadek?
Odpovedať
toto je super, tiež som nad tým rozmýšlala a ako to končí dá sa posledná otázka a potom čo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Kto koho zbalil? Kto býva dlhšie v robote (kto viac pracuje)? Kto ako prvý spoznal svokrovcov? Kto musí mat posledné slovo? Kto častejšie plesne dvermi? Koho nápad bol sa zobrať? Posledná otázka býva "kto sa viac teší na svadobnú noc?" A potom zenicha a nevestu zvyčajne odmenia pohárom šampanského.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Vyyyyborne dievcata. dakujem.
Odpovedať
toto je aká pecka, ešte len čítam a už s bavím, tie otázky určite budeme mať :D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
a to sa ako hra? super to je :-D
Odpovedať
Ao sa ta hra hra?????
Odpovedať
Profilova fotka
A este: Kto ma prve slovo? A kto posledne? Pridete naraz unaveni domov - kto navari veceru? (kiezby vzdy vystrelili obe topanky :D) Kto vymeni ziarovku a spol. potom e aj upgrade s pisanim na papiere : Narodeniny svokry, mena prvorodenych deti, @foofee @slawkau Manzelia si sadnu chrbtami k sebe, obaja si daju dole obe topanky a vymenia si ich tak, aby kazdy v ruke drzal aj svoju, aj polovickinu. Ked zaznie otazka, obaja zdvihnu topanku toho, na ktoreho ta veta sedi alebo aj obe. Vtipne je aj samotne rozhodovanie - ako pri niektorych otazkach vystrelia ruky v zhode a niekedy ako niektori vahaju..... tym procesom sa len umocni vtipnost samotnych odpovedi....
Odpovedať
Profilova fotka
Vola sa to Topankový kviz 1. Kto prisiel s navrhom na prve rande? 2. Kto koho prvy pobozkal? 3. Kto sa radsej hada? 4. Kto vybera dovolenky? 5. Kto bude hlava rodiny? 6. Kto bude pod papucou? 7. Kto bude platit ucty? 8. Kto ma prehlad o peniazoch na ucte? 9. Ak zabludite v lese kto zacne prvy panikarit? 10. Kto z toho lesa najde cestu von? 11. Komu nahodou vypadne z ruk sklenena vaza, ktoru dostanete ako vianocny dar? 12. Vecer ste uz obaja unaveni a susedov syn nad vami sa rozhodne, ze prave teraz musi pocuvat Nirvanu. A to tak, aby o tom vedel cely dom. Kto mu pojde dohovorit? 13. Kto sa meno prvemu dietatu? 14. Co chcete aby ako prve doniesol bocian – dievca alebo chlapca? (Nevestina topanka – dievca, zenichova chlapec) 15. Kto chce viac deti? 16. Predstavte si ze uz mate male dieta. Tvrdo a sladko spite po narocnom dni, kto z vas sa odhodla, vstane a prebali vasu ratolest? 17. Kto skor vecer zaspava? 18. Kto mina viac penazi na oblecenie?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronka ahoj, my sme sesternici vymysleli takéto? - kto prvý zaspí po sexe - kto viac zarába na úver - aké pohlavie bude mať vaše prvé dieťa (iróniou je, že sesternica zdvihla obe topánky, akože budú dvojičky a dva roky po svadbe čaká dvojičky :) - kto viac doma trieska dvermi - kto vypije viac alkoholu - kto viac chrápe (nemusí to byť vždy len chlap.. :) Myslím, že večer, keď sa to väčšinou robí, sú aj mladomanželia aj hostia "odvážnejší" a nemajú problém odpovedať ani na takéto intímnejšie otázky... Veľmi sme sa zabavili
Odpovedať
Profilova fotka
V rámci tejto témy sa chcem opýtať na váš názor s menšou obmenou hry "manželská zhoda"... Vymyslela som si trošku inú verziu a síce, že nebudeme vpredu sedieť len my, ale aj obaja naši rodičia, aby sme porovnali otázky mladomanželov a to, či sa zmenia, alebo ako sa zmenia po 30 rokoch manželstva. Neviem, mne to príde vtipné a myslím, že obaja naši rodičia sa na to dajú, ale moja sestra mi povedala, že neviem, či chcú byť do toho zatiahnutí a odpovedať na tieto otázky pred celým svadobným zhromaždením... A samozrejme, intímnejším otázkam sa potom zrejme budeme musieť vyhnúť... Aký máte názor? Ďakujem za každý jeden :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@jjkoala Ja do tejto hry plánujem zainteresovať aj svadobných hostí. Nech si skúsia, ako dobre nás poznajú. :-D
Odpovedať
@marry2112 ahoj poslala by si prosim aj mne tie dalsie otazky, vyzera to zaujmavo a nieco take hladam😊dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?