Hádzanie kytice a hádzanie podväzku pri malej svadbe

ahojte, chcela by som sa poradiť :) či sa mi oplatí zaradiť tieto dve veci do programu,ak máme malú svadbu do 40 hostí a z toho len cca 4 ženy a 4 muži sú slobodní a teoreticky "schopní" ženenia :D má to význam?lebo nie že pojdem to hádzať a ešte aj z tých 4 báb sa 2 uhnú :D to už by bol trapas :P díky za vaše postrehy
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem hadzat lebo schopne vydaja budu moja mama,sestra,druzicka a psnubencova mama...a zenenia schony muzi su moj otec takze kytica mame a ocovy podvazok nech sa koncene vezmu po 22 rokoch :-D
Odpovedať
@dorenika :D pekne to mas vymyslene...No u nas bude 97% ludi zadanych,2% deti :D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu okolo 80 ludi a vela mladych a slobodnych, ale ani jeden tento zvyk sme nemali, pretoze sa mi to ani osobne nepaci. Kyticu som dostala od mojho manzela ked si po mna prisiel pred obradom, tak preco by som ju potom mala niekomu hadzat. ;-) Ale tak kazdy ma rad nieco ine. ;-)
Odpovedať
@meduzka18 no popravde som chcela nejako zaplnit priestor...lebo ma do toho dotláča dj :D odobierku ani redovy tanec,ani kvíz ani vačšinu hier nemáme-nechceme,tak preto som chcela aspoň niečo čo sa mi páči využiť.len ked to budú chytať len 4 baby,aby to nebolo také smiešne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu0902 ta uvidis potom na svadbe, nechajte to zatial otvorene a zalezi na tom, ci tie baby budu chciet kyticu chytat. Ak by sli vsetky styri, tak si nemyslim, ze to bude smiesne. Ale ak by mali ist len dve, tak to uz asi nie. Ak si si s nimi blizka, tak sa spytaj rovno este pred svadbou a ak nie, tak potom uz priamo na svadbe a ak budu suhlasit, tak to zaradite do programu. ;-)
Odpovedať
my sme mali slobodných asi tak ako bude u vás na svadbe :D a hádzalo sa :D manžel podväzok a ja kyticu :D :) aspoň bola sranda!!!!
Odpovedať
@verkom čiže málo ľudí neprekáža,hej? :)
Odpovedať
@lulu0902 neprekáža :) aj tak sa snažili ju chytiť, takže to bolo zábavné :) aj 4 ženy dokážu narobiť paseku medzi sebou :D tomu ver :)
Odpovedať
ja tiez chcem tento zvyk vynechat, lebo nie je komu hadzat :-| budeme mat sice okolo 70 ludi, ale z toho len 3 nevydate - 4 muzi slobodni, DJ nam sice vravi nech ideme do toho, ale mne to pride take trapne, ked ich je malo. na druhej strane by som ale chcela mat ten zvyk,ze zenich bez pomoci ruk a iba ustami stiahne podvazok - a vtedy by ho asi bolo fajn uz aj vyhodit. a asi aj kytciu.
Odpovedať
mne osobne sa to nepáči ani ten podvazok ani to hádzanie kyticou nepovažujem to za "naše" zvyky ale budiš.... ale zasa keď to nemáš komu ani hádzať no tak načo to je dobré ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tiez som za nie....Osobne mi je luto hadzat kyticu za 60€ a nie som si ista ci by to prezila a nakoniec to bude dar od snubenca :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ja by som sa tiez celkom obavala o tu kyticu, ale minule som citala, ze niekde sa hadze aj zavoj, tak asi budem radsej ten :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?