Dáva sa pierko kameramanovi, fotografovi a Dj?

Kočky, prosim Vas, dava sa pierko na sako aj fotografovi, kameramanovi a DJ? ja fatk netusim :-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
určite nie, pokiaľ nie sú z rodiny ;-)
Odpovedať
nieee :)
Odpovedať
Ja si myslím, že tri pierka navyše ťa nezabijú a iste ich to poteší, môžu to brať ako prejav toho, že si ich vážiš, keď ich opierkuješ:-)
Odpovedať
Profilova fotka
my pierka davat nebudeme :) pierka su pre hosti a oni tam predsa prisli koli praci :)
Odpovedať
Profilova fotka
Bola som na svadbách kde davali a bola som na svadbách kde nedávali. Najhoršie čo som zatiaľ zažila na jednej svadbe bolo že brali týchto dodávateľov naozaj ako robošov na stavbe a nedali im ani stoličku a ani pohár vody na hostine. Vtedy bolo nejaké pierko už úplne irelevantné. Ale ako píše aj seherezáda, tri pierka navyše nikoho nezabijú ani nezruinujú svadobný rozpočet, tak prečo si ich takto nepoctiť a nedať im najavo že si rada, že ich tam máš.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim Vas, svadby fotim uz peknych par rokov, ale pierko som veru este nedostal :-) myslim, ze nikto z dodavatelov sluzieb si na to nepotrpi, ani to necaka, ani na to velmi nieje cas kedy pripinat.../ked sa pripinaju pierka vacsinou to fotim, potom po odobierke hned do kostola, potom gratulacie, rychlo vyzdobu do saly, rychlo privitanie atd.../DJa asi prvykrat uvidite ked pridete do saly, takze tiez nieje cas na pierkovanie.../ no a vacsinou ani nesedime s hostami /rodinou/, tak to nikomu nechyba,
Odpovedať
no ani ja som este nevidela,aby mali pierka
Odpovedať
samozrejme, ze nie ;-)
Odpovedať
samozrejme aj farárovi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?