Čepiec na odčepčenie. Kde ho zohnať?

neviete mi poradiť kde zohnať čepiec na odčepčenie??
Odpovedať
Profilova fotka
Lia ja som mala od jednej pani starostky z dediny pre Leviciach. skus niekde tak, starsie babky maju, co este oni nosievali :)
Odpovedať
nemam kde tati,fakt nie.som z ba,takze vobec neviem. odkial ste to mali vsetky??
Odpovedať
co tak zajst niekam do niektoreho folklorneho suboru ci ho nepozicaju, alebo niektora z kamosiek netancuje ze by ti ho pozicala?
Odpovedať
nie,rozmyslala som aj nad tym,ziadna netancuje, jedna tancovala,ale s tou uz nie som v kontakte.
Odpovedať
lia skus pozicovne kostymov alebo si najdi na webe folklorne subory v ba ich dost a inac u nas sa zvykne davat satka a tu nemas problem kde zohnat ja som mala cely kroj od kamosky z novej dediny pri leviciach ;-) inac tani som uz predtym pozerala ze mame z rovnakeho regionu taku zasteru som si chcela po odcepceni prezliect ale nakoniec som si ju nedala a cepiec sa tiez podoba na moj ;-)
Odpovedať
satka je tiez problem,pobehala som toho dost,iba v dome odievania som nebola,ale uz asi ani nepojdem. tri baby mi behali za staku,nikde nemaju cisto bielu. kaslem uz na to,myslela som,ze niekto bude vediet,kde to poziciavaju,zbehnem tam a poziciam si to. dnes mam toho dost,takze nehrozi,ze budem este behat a zhanat.
Odpovedať
Dva fakt krásne čepce poičiavajú v st.Valentino na Žilinskej v BA za 700,- Sk. Ja som si jeden požičala a naozaj sa mi veľmi páčil.
Odpovedať
hej??zajtra tam idem pre družičkine šaty a pozriem sa. ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ahojte, no neviem, či je táto téma aktúálna, ale ja mam čepiec od jednej firmy...dajte si do googlu nočný čepiec a hned prvé Vám to vyhodí :-) je sice nočný ale svôj úkol splní,nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?