Ako riešite svadbu, keď už máte detičky?

Ahojte nevesticky a buduce nevesticky, prosim o radu ako planujete alebo ste riesili svadbu ak ste uz mali deticky. Odobierku ste mali? Nejaky priebeh svadby, fotenie s detickami aj bez nich. Jednoducho vsetko na svadbu co vas len napadne. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evkakd ahoj..ja sa budem vydávať druhý krát a môj drahý tiež. Spolu máme 5 detí...on má 3 deti,ja 2 sú vo veku od 7 do 17 rokov. Spoločné nie je ani jedno. Fotiť sa budeme určite aj s deťmi,aj na oznamko ich chcem nejako zakomponovať...nebude ani odobierka,ani nič také. Šaty budem mať asi maslové..tá farba mi ide viac ako biela,baby budú družičky a jeden chalan medzi nimi-ten 7 ročný nám bude držať prstienky.Na svadbe bude najbližšia rodina,kamaráti a kolegovia. Tým,že to je pre oboch druhá svadba..tak hovoríme: že na prvých svadbách sme mali tých,ktorých sme museli mať a teraz budeme mať tých,ktorých chceme mať.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nas syncek bude mat dva roky ked budeme mat svadbu.Pojde s nami na fotenie,bude sa fotit aj s nami.Budeme mat odobierku aj ked uz mame dieta a zijeme uz niekolko rokov spolu. :-) Na sobasi bude asi spinkat,ked prideme na hostinu dame si vsetci traja spolocne polievku,prvy tanec sami potom aj z malym uz teraz trenuje ako bude tancovat na nasej svadbe :-D ked zaspinka vecer budeme mat zo sebou kocik,aby sa mu lepsie spinkalo :-) bude s nami sa bavit do kedy vydrzi.Neprespi celu noc tak ho nemozem dat niekomu strazit a je na mna velmi naviazany :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?