Ako má vyzerať odčepčenie bez závoja?

Ahojte nevestičky..chcela by som sa opýtať, ja budem mať taký svadobný účes, že nebudem mať závoj, tak som sa chcela opýtať, ako vyzerá v takomto prípade odčepčenie? Lebo keď sa ma opýtajú, či vienok sňať alebo hlávku sťať.. -a ja nemám vienok... tak čo urobiť? 1. miesto vienok sa spýtať, korunku sňať alebo hlávku sťať 2. na odčepčenie si zohnať nejaký provizórny závoj 3. spýtať sa to tak, ako keby som mala závoj Prosím poraďte mi. Ďakujem
Odpovedať
ja hlasujem za dvojku a závojček strčiť len tak s hrebienkom pod účes (zdola) tým pádom ti ho nejaké nešikovné ruky nezničia.. a trváš na čepčení?
Odpovedať
3 som za 3 vobec to neriesit. nieje nikde napisane ze vienok=zavoj.
Odpovedať
no tak to je dobra otazka... ja by som zavoj strasne chcela ale aj uces ku ktoremu sa moc nehodi.... tak som zvedava tiez ako to budem riesit... ale asi by som tiez ako zabka riesila bod 2
Odpovedať
neviem si predstavit ako by ti davali dole tu korunku ked je vacsinou na sponkach aby nepadala. ja som za provizorny zavoj, uplne najobycajnejsi. aj teraz v sobotu sme boli na svadbe a nevesta si dala zavoj iba na cepcenie. ;-)
Odpovedať
pozicaj si veniec od nejakeho FS (ja som taky mala - foto v albume) ten sa len polozi na hlavu a hotovo:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez nemala zavoj a spravila som to podla bodu 3 :) Aj mi baby uplietli vencek z kvietkov co boli v kyticiach a aj tak sme na neho zabudli :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja nemam ani zavoj nic, iba kvietok budem mat, tak pocitam ze ten mi daju dole, ale my pri tom nebudeme nic vraviet, iba hudba pojde, to mne staci :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?