Vhodne oblečená nevesta do kostola. Čo myslíte?

Ahojte,babulky POtrebujem poradit ,budem sa vydavat v kostole,civilny sobas sme mali( bol maly obedik,nie hostina ) a mala som obycajne saty v bielom co myslite mozem mat biele saty s vleckou v kostole a potom hostinu ako sa patri?
Odpovedať
Profilova fotka
A proč bys nemohla? v čem je pronlém? Snad každá nevěsta tady na BRMS, která se vdávala v kostele měla bílé šaty i s vlečkou a hostinu také.... ;-)
Odpovedať
len.z Lebo svokrovci si mysliai, ze sme zobrati a treba mat sobas v kostole bez hostiny ,vsak sme dostali dari a bla bla
Odpovedať
grasia, ved si to s manzelom urobte tak, ako vy chcete, nie je dovod, preco by to tak nemohlo byt, niekolko neviest tu malo napriklad maly civilny obrad a potom neskor aj v kostole a s hostinou.
Odpovedať
pokud jste to jeste poradne neslavili s rodinou a kamarady, tak proc byste se o to meli osidit? Rodice necht si mysli, co chteji, maji na to pravo, ale upirat zase vam pravo na poradnou oslavu takovyho velkyho dne a svatbu v kostele, kdyz je to pro vas dulezite?! ...Grasia: Delej, jak uznas za vhodne. Sama musis vedet, jestli by ti to nebylo lito, kdybys svatbu v kostele nemela ...
Odpovedať
Profilova fotka
Grasia souhlasím s Grettkou...je to jen a jen vaše svatba......váš den....., tak by vaše rozhodnutí měli všichni respektovat...zvlášť rodiče, i když je to pro ně veselý, ale zároveň, taky smutný den.....tak držím palečky...Lenka :-)
Odpovedať
pardon: ... nemela podle svych predstav
Odpovedať
Dakujem vam velmi pekne, Slovenske svadby su velmi pekne .ked ze ja som bulharka,myslite ze mozem mat a tie vsetky nadherne zviky ktore sa robia na svadbachm, ked uz zieme 7 rokov spolu
Odpovedať
Profilova fotka
Rozhodně můžete mít svatbu se vší parádou.. i se všemi zvyky..... my jsme se brali taky po 7 letech a dokonce už se 3 letým synem, který byl naše družba...takže proč si svatbu neužít na 100% ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
grasia..urobte si taku svadbu,aku chcete..je jedno,ze uz ste zobrati na urade..cirkev to berie inac a pre nich je svadba az ta v kostole,takze kludne si najdi krasne saty,oblec sa ako nevesta a zvyky si vyberte ake len chcete..tak,aby vam vsetky pekne zapasovali :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Já byla na slovenské svatbě jen jednou,ale musím říct, že to byl zážitek... rozhodně se u vás více udržují tradice, jak před obřadem, během něj i po obřadu na hostině.... a všechny ty tradiční hry byli skvělé... takhle dobře jsem se nikde na české svatbě nepobavila..... ;-)
Odpovedať
ja si myslim, ze v tom neni problem. Svatbu ma zenska jen jednu (vetsinou :-N ), tak at je to svatba poradna a nejkrasnejsi! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moje řeč.... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj grasia :-) aj ja uplne suhlasim s leatea ;-) je to vas den, tak si ho urobte podla vasich predstav.
Odpovedať
Ahojte babulky, Dakujem Vam, velmi ste mi pomohli rozhodnut sa, a uz na tom pracujem (v stvrtok som mala ist na skusku siat,ale som nahle ohorela tak idem v pondelok).
Odpovedať
brumca Kde budes mat svadbu v BA?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?