Veriť či neveriť Aliexpress?

Profilova fotka
Vyhliadla som si moje vysnené svadobné šaty. Dala som si urobiť cenovú ponuku na Slovensku na ne, ale teraz som ich našla na aliexpress o viac ako polovicu lacnejšie. Prosím poraďte, aké máte skúsenosti so svadobnými šatami z aliexpress. ďakujem Vám ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobné šaty som si síce neobjednávala ešte, ale krásne spoločenské áno, tiež tylovú sukňu a okrem toho milión drobností, hodinky, obal na mobil a tak. Zatial bolo všetko v poriadku.Raz sa stalo, že dlho tovar neprichádzal, napísala som a bez problémov mi vrátili peniaze. Prečítaj si hodnotenia predajcu a tak a smelo do toho, držím palce.
Odpovedať
@baska2908 aliexpresu sa verit da. predajca dostane peniaze az vtedy, ked vy napisete hodnotenie, ze tovar vam v poriadku prisiel a ste spokojna. moja svagrina sije svadobne saty a ma zakaznicky, ktore si takto saty objednali a treba na nich len jemne upravy porobit, niekde zuzit a tak. ja z ali objednavam casto a zatial spokojnost. pokial som neni spokojna s tovarom, kvalitou, vratia peniaze. treba si vybrat predajcu, ktory uz ma viacej obchodov za sebou a ma pozitivne hodnotenia. dodanie trva niekedy dlho, ale aj dodaciu dobu najdete pri tovare, cize si viete odhadnut, ze asi kolko to bude trvat.
Odpovedať
odporucam si precitat diskusiu tu na MS a popozerat fotky dievcat, ktore mali saty z Ali. : http://www.mojasvadba.sk/group/6139/ :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež veľmi rozmýšľam nad šatami z Ali, zatiaľ nemám skúsenosti ale je tam obrovský výber a skvelé ceny tak sa na to asi dám
Odpovedať
Ja som si objednala z ebay závoj a malej šatky bola som maximálne spokojná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?