Svadobné šaty z Poľska - skúsenosti

Ahojte nevestičky, táto téma tu už síce je, ale staršieho dáta, preto by som chcela poprosiť tie z vás, ktoré majú skúsenosti so šatami z Poľska, aby prispeli... Chcela by som ísť priamo do salónu, mám vytipované nejaké cez net, ale neviem sa dopátrať k cenám, no a tiež by ma zaujímala kvalita šiat... Vopred ďakujem za Vaše postrehy :-) Martina
Odpovedať
Ahoj, kamoska si davala sit, pekne, ale vidno, ze site (mozno malo vrstiev sukne a potom proti slnku bolo vidno nozky-presvitali kustik a korzetik bol makksi, tak ju neutiahli dostatocne a padali jej potom pri tancovani.. )... ale jej pristali a vravela, ze boli presne tak ako chcela, len musela 2 ci 3 x skusat.. a ked tam mas dochadzat a das 200-250 eur za nich, tak si musis preratat, ci sa ti to oplati.. ale usili jej podla foto a viem ze uplne hotove ich videla az pri prevzati a mala stres, ci budu dobre, lebo ze pri skusakch vyzerali cudne :D a ani si nebola ista, ci jej rozumie polka, ze jake a co chce :D no ak by si chcela pekne a kvalitne.. kuk moj inzerat (nie su z polska)
Odpovedať
@xrust ja som skusala nejake saty v polsku v salonoch a je to ako u nas. najdes tam kadeco, aj drahsie aj lacnejsie kusky, aj kvalitnejsie aj menej kvalitne veci. V jednom salone mi povedali, ze za pozicanie beru nejakych v prepocte 500€, takze ako u nas :) no a potom som skusala nejake v inom salone, kde tie saty vylucne len predavali a tam stali od cca 400€ hore, čo som ja pozerala, šaty s kruhom, spodničkou. V podstate si myslim, ze tam najdes celkom kvalitne saty ale aj menej kvalitne, rovnako ako tu a v cenach od cca 400€. :)
Odpovedať
V polsku su uz roky s modou viac popredu, poliaci modu o vela viac riesia ako slovaci ci cesi. Takze ja urcite odporucam. Keby som to nemala tak daleko urcite by som isla hladat tam. Treba chodit po tych luxusnejsich obchodoch a ceny su ajtak nizsie ako tu (ked sa zadari) no je vatsi vyber. Tuto neni trh taky narocny, preto peknych veci je malo....Tolko moj nazor
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja som bola v Uzhorode priamo na placi ci ako sa to vola, mali tam krasny vyber a super ceny..:) jaa som si tam vsetko kupila..:) takze ja som spokojna a aj mily pristup mali tie predavacky..poradili..:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?