Svadobné šaty z H&M

Profilova fotka
http://www.washingtonpost.com/blogs/s... Dávam sem do pléna link na zaujímavý článok. Čo vy na to? Kúpili by ste?
Odpovedať
jasnacka, ak by mi boli dobre, hned! Moje svadobne saty som si kupila v obchode Mango, cena 89 €. Vsetky tie nariasene, slahackovske, "princeznickovske" na jedno kopyto saty ja proste nemusim...tak som si kupila v Mango, vysivam si na ne ornament, taky z perliciek, nech su uplne originalne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@benyse wow, tak to som potom zvedava na vysledok, super, ze budes mat uplny original a k cene sa ani nevyjadrujem, to je snad sen kazdej nevesty - krasne saty do 100 EUR :-D dufam, ze pridas fotku ;-) @dubienok, podla mna su tie saty nadherne jednoduche, ak by som mala vysnivanu svadbu pod holym nebom, tak by som s takymi nemala problem a s cenou uz vobec nie :-)
Odpovedať
@dubienok nie nekúpila a čo viac ani zadarmo by som ich nechcela... hm a cena 99 dolárov proste vo mne evokuje nič iné len predražený nekvalitný šunt (ako je väčšina vecí v hm predávaných)
Odpovedať
skor ako popolnocne
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna su pekne. Na moj vkus jednoduchsie, ale preco nie :-).
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež to nie je celkom môj štýl, ale páči sa mi, že za tú cenu ukázali celkom uveriteľný model - žiaden lesklý prečačkanec, z ktorého kričí, aký je lacný. Inak, podobný pokus o "wedding high-street fashion" pred časom prezentovala aj outletová sieť TK Maxx, len nejako to potom vyšumelo... Pozerala som si na webe ich kolekciu svadobných šiat a týždeň po týždni bola menšia, až napokon žiadna :) Každopádne, pekná ukážka, že sa dá vystrojiť na deň D aj za ľudové ceny ;-)
Odpovedať
@mimca77 ak sa to podari, ako si to predstavujem, tak hodim fotku :-D Inak konecne zacina trend, ze tie svadobne saty tak "ludoveju" a ze sa daju uz skoro v kazdom obchode zakupit biele dlhe, ci kratke saty, co sa daju pouzit na svadbe. Neporovnatelne povedzme so stavom pred 15 rokmi, kde bol clovek strateny a mohol sa spoliehat len a len na salony, co salony aj patricne vyuzili. Esteze sa vydavam na stare kolena :-D
Odpovedať
konkrétne tieto by som si nekúpila vadí mi tam par vecí ale sú velmi podobné šatám ktoré chcem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sú veľmi pekné, ale nešla by som do nich, svadobné si predstavujem viac zdobené :-) tento strih v inej fabe by som si dala ako plesové :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa páčia, neviem či by som si ich aj kúpila, to b asi záviselo od pocitu pri vyskúšaní :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?