Svadobné šaty z Ebay - aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
čaute baby, prosím Vás máte niektorá skúsenosti s kupou šiat zo stranky Ebay? Mam z toho trošku obavy, preto sa pytam ako to funguje, či prišli take ake mali, či sadli, a či hlavne vyzerali ako na fotke. Diky moc za kazdu odpoved :))
Odpovedať
Ahoj Ingridka tu na mojasvadba je toho hooodne o ebayi. Vid link. http://www.mojasvadba.sk/forum/hladaj... Mam svadobne saty cez Ebay. Dohodla som sa s Asapbay. Vid link o nom. http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/a... Mala som prekraaasne cipkovane na mieru site saty. Za 160 libier.
Odpovedať
Ja som videla dvoje saty z ebay a ani jedny nevyzerali ako na fotke. Cipky boli ponalepovane, neobsite, okraje boli nezacistene, kde tu bolo nieco odtrihnute, z rubu sa vsetky parali a boli krajcirsky nevypracovane. A okrem toho prisli spinave. Ani jednej mojej kamoske nesedeli, hoci zaslali miery. Nakoniec si aj tak boli pozicat alebo dat usit v normalmom krajcirstve druhe. Toto je moja skusenost. Takze ja jednoznacne neodporucam saty z ebay.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
a ako je to so satami cez ebay a potom ked to pride a ich cena je cca 140e v prepocte.. ako ti to porata colnica?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj...sice ja som mala saty dovezene do UK,kde zijem,ale boli z Ciny,za 60 eur priblizne a boli skvele.No nakoniec som ich nemala ako svadobne,ale popolnocne...Pozri v albume,je tam foto.A kvalita bola super podla mna.
Odpovedať
Ahoj ked Ti mam uprimne povedat jednoznacne Ti neodporucam ja som si s tadial objednala saty a ked prisli nechcelo sa mi verit neboli vobec ako na obrazku.Vela mojich znamych si tak kupilo svadobne saty a prisla im len napodobnenina dokonaleho obrazku.Vybery maju krasne aj ceny su absolutne uzsne ale tovar je absolutne nulovy z vlastnych skusenosti Ti odporucam nekupuj saty z Ebay skor si pozri nieco s tadialo z bazaru a vies za co platis...
Odpovedať
Profilova fotka
Kupovala som cez ebay a prisli zle :( Ako pise @lenkahulikova prisla napodobenina tych dokonalych z obrazku :( Ale mozno sa tam najde aj jeden ci dvaja normalny predajcovia, ja tie moje budem vyuzivat ale ako bezne jednoduche biele saty, trochu som ich upravila a nakoniec sa z nich stali "letne" saty, nie svadobne :-S Drzim prsty snad budes mat inu skusenot =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?