Svadobne šaty PL- Krosno

Žienky prosím Vás, chystáme sa do Krosna do salonu Igar a salon Erica, prosím viete mi povedať, ako to tam prebieha? Vyskúšam si tam šaty a ked mi budu male alebo velke usiju mi ich na mieru? Ďakujem za Váš čas... a pekny den.. :)
Odpovedať
a eeeste.. maju tam vsetky saty, kt. su na stranke? Lebo som mala taky ,,skvely sen" ze tam mali len 5 kusov... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@katallinka presne ako si to napísala, ak Ti nesadnú, ušijú Ti presne na tvoju postavu...skús si pozrieť šaty a približne si vyber aj podľa katalogu, lebo nie všetky šaty, ktoré tam majú, majú vystavené :) aspon tak som to urobila ja :) šaty mám z Eriky, a sú na predaj keby niečo ;-)
Odpovedať
dakujem a pristup je v oboch salonoch fajn? Mam komplex z toho, ze ked nemam dokonalu postavu tak sa mi ani venovat nebudu... :D cize maju tam vela siat na vyber?
Odpovedať
Profilova fotka
@katallinka Ja som bola len v Lene a Erike a tam som aj skončila, ukázala na šaty v katalogu doniesli ich a už bolo rozhodnuté :) maximálna spokojnosť :) držím prsty :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katallinka som bola v Erica min.sobotu, dosli sme tam v sobotu hned rano ako otvarali, nastastie som bola prva lebo po mne dosli este tri baby. Teta bola uplne mila, snazila sa poradit co pristane postave, do nicoho ma netlacila, kludne som sa mohla aj fotit a boli ochotne spravit aj zmeny na satach podla predstav. Cena bola okolo 500 eur. V Igare som neskusala, ale siat tam bolo veru velmii vela.
Odpovedať
wau super, takze sa tam oplati ist? lebo dost sa na to spolieham, nemam cas kvoli praci behat po salonoch a skusat a z Ukrajiny sa mi saty moc nepacia ani kvalitou- to nechcem nikoho urazit.. :) a aj si nieco kupila?
Odpovedať
Profilova fotka
@katallinka ak ti nebudu saty dobre a budu ti ich sit na mieru tak v tej Erice mi vraveli, ze 2x bude treba prist minimalne...raz ta odmeraju, potom prides este na finalnu skusku rano a ze ked daco este budu treba doladit tak to spravia v ten den este na pockanie, cize ak si hned vyberies tak potom uz len raz pojdes :) a zalohu chcu tusim cca 150 eur. Zatial som nic nekupila, pretoze som sa ako typicka zena nevedela rozhodnut...teraz len kukam na fotky a stale neviem, ze ktore... Ale aj tak sa mi napr zdalo celkom dost 500 eur ked nase krajcirstva co som tu na MS citala siju tak aj okolo 300 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@katallinka a este, svadbu mam na zac.oktobra a teta v tej Erice vravela, ze mam ked tak max tri tyzdne na rozmyslenie, aby sa to vsetko stihlo bez stresu
Odpovedať
ja mam 11. oktobra a este som nebola, lebo sesternica co bola, tak prisla a do mesiaca pre ne uz sla, tak som si myslela ze mam este cas, lebo chystam sa tak koncom juna... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?