Svadobné šaty na výšku 150 cm. Kde sa dajú zohnať ?

Ahojte, som tu nová. ;-) Hned sa na Vas obraciam s prozbou o pomoc. Vie mi niekto poradit, kde zozeniem svadomne saty na moju vysku ??? :-( :-( :-( Meriam 150 cm .... :-| Dakujem.
Odpovedať
...ja meriam 161 a je pravda, ze som si moc vyberat nemohla...ja som mala zo salonu Nicole, tam mi viacej siat sadlo na vysku, dali mi tu najsirsku spodnicku, aby nemuseli skracovat..ja som chcela sirokanske saty..
Odpovedať
ja som tiež malá, meriam 158 cm a v salónoch som nemala problém s tým, žeby mi nechceli šaty skrátiť, stalo sa mi to len v jednom salóne a to preto, že to boli šaty z novej kolekcie a tie sa vraj neskracujú. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Ja m,am 152 cm. Tiez som mala problem so satamy. Mam zo salonu z Novak. Tiez mi nechcely moc skratit saty lebo to boli velke kusi a to sa neda lebo by sa pokazil tvar sukne. Nakoniec sme vsak nasli. Najjednoduchsie je to ked je sukna zvlast a vrch zvlastz. Suknu budem mat na pase trochu stocenu ,nebude to vsak vobec vydiet a nepokazi sa tym ani tvar sukne. :-)
Odpovedať
ja som okrem toho, ze som krpata (155cm), aj "pri tele" co je najblbsia mozna kombinacia :-D ale saty sa nasli :-) a dokonca ich v salone (sophie levice) upravili na moju dlzku, ale asi je najlahsie ako vravi kardinal - zvlast suknu, zvlast vrch ;-) takze ziadne strachy splash, nieco splasia aj na teba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja meriam 160 cm a bola som vyberat v salone EL, nebol tam vobec problem, maju viacero siat, ktore mi sadli bez skracovania. Tie ktore som si vybrala mi budu musiet skratit asi o 2 cm, takze ziaden problem. Este k tomu budes mat podpatky, nie? A k tej dvojdielnej verzii - ci je to az tak super, to neviem, pretoze suknu sice vyhrnies, ale co s korzetom? Videla som jedno dievca skusat taketo saty a to bola vyssia odo mna a mala s tym problem. Neviem odkial si, Splash, ale v kazdom vacsom meste je uz dost salonov, takze nieco urcite najdes. ;-)
Odpovedať
nič sa neboj, ja mám 153 a našla som si svoje vysnívané šaty. Mžno som len trochu viac musela toho pochodiť, ale dá sa nájsť. Väčšinou sú ochotní upraviť šaty, nemala som problém. Niektoré typy šiat, napríklad s vyšívkou alebo veľmi zvláštnym strihom, ktorý by sa skrátením alebo zúžením zmenil neupravujú. Ináč v pohoďke. Držím palce, aby so aj Ty našla tie svoje. ;-)
Odpovedať
no emjee mam rovnaky problem ako ty... snad niečo najdem a hlavne do svadby zhodim ešte nejake to kilo dve tri dvadsať... ;-)
Odpovedať
jani jasne, ze tych 15-20 este das dole ;-) ved prve uspechy (a nie male) mas uz za sebou a rozbehnuty vlak z kopca len tak nezastavis ;-) drzim palce
Odpovedať
Dakujem Vám veľmi pekne za rady. ;-) Idem hľadať po BA. Dám vedieť, ako som dopadla x-)
Odpovedať
ahojte babenky aj ja vas prosim o radu,tiez som strasne mala a uzka,svadobne saty som si dala sit!mam ale teraz problem s vlasmi a zavojom,ten by som chcela ale uces nechcem vycesany uplne len vrchne vlasy,niekde som citala ze tak budem vyzerat este mensia??????? :-(
Odpovedať
simonko aj ja som mala, mam 158 cm a 48kg vahu, mala som vycerany vrch a spodok spusteny a nemala som pocit ze ma to zmensuje ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?