Svadobné šaty Maggie Sottero. Aké sú?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky. Ktorá z vás sa bude vydávať v šatách od Maggie Sottero, ale ktorá sa v nich už vydávala. Aké sú? Ja mám zatiaľ zajednané Sposa Royale, ale možno to budú aj Suzanne Vidal v bielom.
Odpovedať
1
2
40
Ahoj mata2121, ja sa budem vydavat v Symphony od MS. A strasne sa na to tesim x-) Ked som si ich obliekla citila som, ze su to tie prave a ine nechcem...citila som sa ako princezna... SKusala som aj Suzanne, aj tie sa mi pacili, ale na moj termin uz boli zajednane. POdla mna su vsetky saty od MS nadherne, uzasne prepacovane, z kvalitnych materialov, skratka nadhera. Kamoska sa bude vydavat v Michelle a obidve sa vytesujeme, i ked budeme musiet saty tahat na druhy koniec republiky do SNiny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ale však tie šaty stoja aj za tú diaľku? A z ktorého salónu ich budeš mať? Mne sa veľmi páči tá nová kolekcia, ale všetky sú krásne a na to, že majú také dlhé vlečky sú ľahučké, neškriabu-no paráda.
Odpovedať
Mata, ja ich budem mat z blavy, zo salonu El, aj kamoska. Mne sa paci cela nova kolekcia, moje vysnivane boli suzanne, neskor sa mi zacali pacit viac symphony, no a celu noc pred skusanim sa mi snivalo o symphony a ked som si ich rano obliekla nebolo o com. Nadhera, nadherna vlecka...saty vyzeraju byt tazke, ale realita v nich je uplne ina, su lahunke, parada, korzet maju krasne prepracovany, cize nepotrebujem ani podprsenku... Ty budes mat saty z Nitry, z Diamontu??
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mať z Diamondu z NR, len tam ešte neprišla nová kolekcia, až teraz v marci príde :-( No ale ak som chcela tie Spsa Royale, tak som si ich musela rezervovať aj tak, lebo už mala na ne vyplatené 4 zálohy. Dúfam, že mi sadnú. Ak nie, tak sa dá záloha presunúť na iné a viem, že si tam určite vyberiem. Skúšala som tie Suzzane-tak v prípade núdze beriem tie. Ale určite poskúšam celú novú kolekciu :-D Ja mám zase ťažkú hlavu z tej podprsenky, lebo mám len veľkosť 2 (B-75) a bojím sa, že bez podprsenky budem ako doska. Uvidím podľa korzetu.
Odpovedať
Mata, ja mam B-80 a celkom pohoda, ale saty som si skusala s podprsenkou, asi ju pouzijem aj ja, vzhladom na to, ze som na dietke a uz mi z prs ubudli 2cm :-( No, uvidime ;-) a kedy ma dojst nova kolekcia? Sa nevies dockat, co?? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mali by prísť teraz v marci niekedy v polovičke. Už som ako na ihlách-už si ich chcem vyskúšať :-D
Odpovedať
Ahojte baby, aj ja strasne tuzim po satach Suzanne, alebo Pia od MS. Vsetky su take nadherne...bola som si ich uz aj skusat v BA, kedze som z BB, tak nemam zatial predstavu, akoby som ich doniesla z Blavy a zase ich tam niesla...Inak nevedela som, ze je salon, v ktorom ich maju aj v NR, ako je to s cenami? Vsade rovnake? BA boli za 9700SK a zdalo sa mi to v pohode, kedze Nicole ma otrasne saty a chcu za ne 17000Sk... :-p A ku velkosti - ja vas potesim, mam B 70 a stale mam v podprsenke trochu miesta :-N ja som si ich skusala s podprsenkou a ked ma v nich zsnurovala, mala som pocit, ze to vobec nevadi, ze mam male prsia :-) Milujem tie saty ;-)
Odpovedať
A zabudla som sa spytat...idete si k tym satam dat zavoj, alebo len korunku?? Diky
Odpovedať
KKubekova, mam pocit ze v nitre su o nieco vyssie ceny, v blave v el je maximalna cena 9800, drahsie saty tam nema, ani nova kolekcia nie je drahsia. ALe myslim si , ze tie saty za to stoja, uzasna cena, uzasne saty... Ja budem mat aj zavoj a pre nim korunku alebo celenku - to este nemam doriesene ;-) Inak, ja budem saty tahat na vychod, ale ja to mam dobre, lebo v blave zijem, takze ich len vyzdvihnem, nalozim do auta a v pondelok po svadbe ich vratim... co sa tyka korzetu a psr, mas pravdu, mna ked zasnurovala, tiez som mala pocit, ze to vyzera dobre a prsia sa trosku nadvihli ;-)
Odpovedať
Ahojte, ja som si vybrala Michelle. tiez zo salonu El. skusala som aj Symphony, ale tie mi nesadli :-( tiez michelle sadli perfektne. tiez sa uz tesim, kedy si ich obleciem. ale na to si budem musiet este pockat do oktobra :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja som bola dnes skusat v diamonde maju tam take bielo cierne no krasa.moje drahe bude mat biely oblek s ciernou koselou a kravatou,aspon by sme spolu ladili
Odpovedať
Profilova fotka
Dobré ránko. V NR majú asi o niečo vyššie ceny, ale keby som mala ísť kôli tým šatkám do BA, tak miniem toľko na cestu. Moje Sposa budú stáť 11 490-mám ktomu zdarma korunku, bižu, štólu, prípadne rukavičky a takú maličkú tašičku (pompadurku) Ale vôbec neviem ako to bude so závojom. Tie moje šatky sú dosť výrazné a neviem, či sa k nim bude hodiť závoj. Chcela by som aj závoj aj korunku, ale musím to poskúšať, ako sa to bude hodiť. Má k nim prísť aj tá ozdoba do vláskov, čo je na obrázku, no ale neviem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
babs, michelle patrili aj k mojim favoritkam, ale bola do nich zalubena aj moja kamoska a jej sadli paradne, tak ja som to radsej ani neriskovala a neskusala ich ;-) Kamoska ma svadbu dva tyzdne predomnou v rovnakom meste ;-) Ale ja som spokojna s mojim vyberom x-) x-) A do oktobra stihnes este aj novu kolekciu, tusim niekedy v juni by mala prist...jaj, mas este casu a casu na vyber siat ;-)
Odpovedať
Ahojte, tak som kukla na nete aj ten salon diamond...maju tam skoro take iste saty ako v El ale v el nemali sposa royal a tie su Mata fakt naaaadherneee, ja som bola rozhodnuta pre Suzanne, ale teraz budem zase zvazovat :-D ja sa asi nikdy nerozhodnem pre jedny, stale nachadzam nove a nove a jedny su krajsie ako druhe ;-) urcite ten diamond navstivim 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nádherné teda sú a dúfam, že budú aj v skutočnosti. Ale skúšala som aj Suzanne v bielom a cítila som sa vnich úžasne. Ale určite poskúšam všetky čo prídu. Baby, myslíte, že ešte bude nejaká kolekcia, okrem tejto 2007? Do septembra už asi nie, však?
Odpovedať
Profilova fotka
matka, mne pani zo salonu El raz spominala, ze este by mala prist uplne nova kolekcia okolo leta a vraj by im mali prist aj spolocenske saty. tak tam skus zavolat a spytat sa.
Odpovedať
Mata, myslim si ze nie, ale ktovie ;-) Idem mrknut na fotku tych tvojich vysnivanych, lebo neviem co ma ta modelka za ozdobu vo vlasoch ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tá ozdoba sa mi páči. Akurát, ja mám vlnité vlasy a taký účes nahladko by som nechcela, ani by sa mi nedal urobiť.
Odpovedať
Profilova fotka
katty, vďaka, skúsim sa rovno spýtať aj v salónev NR, keď tam pojdem skúšať šaty, či ešte dostanú.
Odpovedať
Ahojte holky, ak si niektora este len idete zajednavat saty do salonu El, napiste mi do IP, ja mam zo svadobneho veltrhu poukazku na zlavu 500 SK - poslem Vam ju zadarmo. Plati myslim pri rezervacii svadobnych siat do konca marca (alebo dokonca az aprila?).
Odpovedať
model Suzzane a Symphony sú najkrajšie z ich ponuky. ale nie sú veľmi veľké? myslím tým nebude vlečka moc zavadzať pri tanci?
Odpovedať
Profilova fotka
brcka, tá vlečka sa dá vzdau na všetkých šatách vypnúť a vyzerá ako súčasť sukne. Konkrétne pri modeli Suzanne vzadu zostane krásna čipka navrchu, pri vypnutí vlečky a sú veľmi ľahučké tie šaty. a co hovoríš, na tie moje Sposa Royale?Alebo Giselle?
Odpovedať
Sposa Royale - zdajú sa mi romantickejšie
Odpovedať
Profilova fotka
ešte som ich neskúšala :-D ale sú už moje na september predbežne. Ty si si aké šaty vybrala?
Odpovedať
ja žiadne, nevydávam sa ešte, ale čo sme so švagrinkou pozerali tak tie suzzane u nás viedli.
Odpovedať
Profilova fotka
tie sú fakt super aj na pohľad aj na pocit. Cítila som sa v nich ako princezná. :-)
Odpovedať
mata: v El mi povedali, ze 100% pridu dalsie saty v juni-6 smotanovych a 4 biele...ak si saty ezervujes, tak ked pride nova kolekcia, tak ti zavolaju a prednostne si ich mozes vyskusat a vybrat ;-) bola tam fakt uzasna pani....ochotna
Odpovedať
Profilova fotka
no len ja to mám bližšie do NR, lebo ja som z Vrábel. Ale vďaka za avízo, možno teda prídu aj do NR
Odpovedať
z diskusií mám taký pocit že salon El je prístupom fakt najlepší. :-) a asi aj cenovo a výberom
Odpovedať
urcite pridu aj do NR, maju podobny sortiment, tak by mali mat aj rovnake dodacie lehoty, ale nechapem, preco este nemaju saty, ktore uz inde maju, aj ked sposa royal nikde inde nie su....musime este pockat :-D oplati sa
Odpovedať
1
2
40
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?