Svadobné šaty. Kde sa dajú ušiť v okolí Trnavy?

Profilova fotka
neviete mi pomôcť? našla som len hurbanovo a lučenec - ale to je strašne ďaleko od Trnavy. Niektoré salóny v TT šijú, ale zas nechcem zato dať nekresťanské peniaze. Keď tak mi pošlite správu :) dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
aj v Stupave siju :)
Odpovedať
ahoj ja som nasla svadobny salon Strakova Topolcany - tiez saty na mieru, ale skuska siat v Piestanoch :-) skus pozriet tu stranku a zda sa mi, ze aj v myjave, alebo v malackach som nieco take nasla,ale niesom si ista :-)
Odpovedať
Ahojte, ja som si dala sit saty v hurbanove- salon lily- usiju ti krasne saty za 1/3 zo zvycajnej ceny siat a to sa uz oplati dojst aj z Trnavy.Ja som si vybrala saty z kolekcie Demetrios, ktore by ma vysli v NR na 500 EUR a v Hurbanove mi ich usili za 130 aj so vsetkym- a lepsie ako original.Bola som velmi spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
@tanicka21 ty si si vybrala šaty z ineho salonu, alebo čo ponúkali oni? lebo ja mám vybrané svoje - tie oni neponúkajú. a koľkokrát si tam musela dokopy ísť?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkakivka ja som zo Ziliny a pred 3 dnami som bola v Lucenci si vybrat saty.Poviem Ti ze vyber bol fajn a nelutujem ze som tam isla a za tu cenu pozicovneho v ZA sa mi to stale oplatilo :-) ja som si saticky vyskusala a objednala som si mensie cislo tak musim cakat teraz 2 mesiace kym mi pridu :-) uz teraz sa tesim
Odpovedať
ja som si tiež dala ušiť v lili v hurbanove.. bola som si ich tam objednať, vybrala som si látku, pani ma pomerala, zaplatila som za ne a zatiaľ čakám.. každú chvíľu by už mali byť :-)
Odpovedať
Mne sili svadobne saty v krajcirskom salone Dress Code v Nitre na Parovciach. Specializuju sa na sitie svadobnych siat. Su vazne velmi dobri!
Odpovedať
Profilova fotka
@petrocceli ahojcek ...mam jednu otazocku ;-) kolko ma vyjde usietie siat v tomto nitrianskom salone?? aj s latkou myslim :-) dakujem velmi pekne...
Odpovedať
@nana321 musis sa asi opytat priamo tam, za kolko ti usiju tie tvoje, co as mojich siat tyka, cena sa mizdala primerana.
Odpovedať
pytala som sa, a v stupave, v topolcanoch strakova a lili hurbanovo, siju len z ich ponuknutych modelov, resp. zaslu ich niekde usit, vascinou asi do najludnatejsej krajiny sveta :-(. nie su to to riadne krajcirstva, kde si mozem dat usit akekolvek svadobne saty.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?