Svadobné šaty Ida - Maggie Sottero. Ako sedia?

Profilova fotka
ahojte. mala niektora z vas pozicane saty ida? co si o nich myslite? a ako sa nosia, su v pohode? :-) ;-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
skús kuknúť sem... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Ahoj Marusa, az teraz som nasla tvoju temu, pre mna dost aktualnu:-) Ja mam pozicane presne tieto saty a su fakt krasne. Ja mam trosku sirsie boky (cca 96 cm) a tieto saty mi ich krasne skryli, resp. vytvarovali, lebo prave v tom najsirsom bode sa zacinaju rozsirovat, takze opticky ma velmi zostihlili. Zapinanie je vzadu na snurovacku, takze sa daju krasne prisposobit postave, keby si do svadby nahodou schudla, tak ta viac stiahnu:-) Da sa v nich dobre pohybovat, aj ked su trosicku tazsie. Vzadu maju malu vlecku, ktora sa da vypnut hore, aby sa v nich dalo tancovat a nestupali ti po nej. Keby si mala nejake otazky, tak mi napis pripadne do IP, co budem vediet, to odpoviem:-)
Odpovedať
Prave som si pozrela tvoj svadobny album a vidim, ze uz si Idy skusala:-) Musim povedat, ze z tych, co mas v albume ti najviac sadli a ja som sa uistila, ze su fakt krasne, ked som ich videla aj na druhej nevesticke:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojki tie satky som skusala a myslim, ze sa v nich da hybat paradne....zavisi len od toho, ci chces a stojis o uzsie alebo chces byt za princeznu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem arween,nieco taketo som chcela pocut.som strasne nerozhodny clovek a od skusania som uz prezila par strasnych noci.ale nakoniec som ale vzdy dosla k tomu ze su super a nemam vymyslat,bo to olutujem ako je to u mna zvykom.
Odpovedať
ja som tiez za tie Ida videla som fotky lorinka..a aj mne sa najviac pacila v tych ..a naviac su krasne nazberkane a to sa mne velmi paci.. :-) :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?