Svadobné šaty. Ako dlho pred svadbou začať zhánať?

Ahojte kocky, chcela by som sa vas opytat, ako dlho pred svadbou ste "zhanali" (rezervovali) saty pred svadbou. Dovod - mam do svadby nejakych 65 dni, ale zatial som nebola este v ziadnom salone... :-. Domov (na Slovensko) pridem 16. maja a svadba je 23. juna.... Tak neviem, ci mam este vobec nejaku sancu "splasit" nejake pekne, "nevycuchane", neobnosene, neobkukane svadobne saty.... :-(
Odpovedať
ahoj ja tě nechci strašit, ale některy holky shání šaty už rok dopředu :-| vlastní zkušenost ještě nemám takže ti ale uplně nepomůžu,ale hlavu vzhůru určitě nějaky krasný seženeš :)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite zozenies. teraz je sice veeela svadieb, ale je aj strasne vela salonov a este viac siat. Minule ked sme boli v salone s drahym skusat nejake veci este, ta ked zbadal tu kopu siat, ta len tak oci vyplestil a odfukal, ze nastastie nie je zenska a nemusi sa hrabat v tolkych veciach :-D . Neboj nic ;-) .
Odpovedať
zalezi podla man aj dost od toho, v ktorom meste a aku velkost potrebujes. sice je jun dost "high season" na svadby, ale podla mna urcite najdes na tvojom mieste by som salony dopredu obvolala, nech ti povedia, ci maju na tvoj termin este nejake saty v tvojej velkosti volne a ci si ich mozes pripadne pozriet na nete
Odpovedať
Profilova fotka
vies, zavisi aj od toho aku mas postavu...najvacsi vyber siat je z velkosti 36-38..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som si šaty rezervovala 7 mesiacov pred svadbou, ale to len preto lebo máme taký masový dátum :-D 7.7.2007, myslím že na 23. júna zoženieš šaty v pohode, nepíšeš odkiaľ si, ale petullia má pravdu v tom, že je už teraz kopec svadobných salónov a ešte viac svadobných šiat, takže bude len na tebe aké si vyberieš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi od toho, ake mas naroky (na kvalitu, cenu a pod.) a v ktorom meste budes zhanat saty. Hlavne by som si pozrela stranky svadobnych salonov a tiez recenzie na ne tu na fore (niektore salony v Bratislave sa neoplati navstivit). Myslim, ze pekne saty sa daju zohnat aj mesiac pred svadbou, ale ja by som bola uz trochu nervozna. Tie najkrajsie saty uz asi budu zajednane. Tiez zavisi aj na tom, aku mas postavu (najviac siat je na postavu 38-40). Pripadne si pozri bazar tu na stranke, kde mozes saty odkupit od niektorej nevesty.
Odpovedať
kacenocka - 36... ALe vo fore som citala, ze salony nie su ochotne upravovat nove saty, a co ak tam bude uz len nejaky "rubbish"?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam velkost 34-36 a mala som problem zohnat saty (vsetky boli dost velke a museli by ich velmi upravit). Pekne saty aj mensich velkosti maju v salone el v bratislava (aj ja som si tam vybrala). A myslim, ze v juni maju dostat nove saty, tak skus sa aj tam informovat (ak si z blavy). Vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
Nebojkaj nic ;-) . Kamoska mala zajednane saty asi pol roka dopredu a tyzden pred svadbou si bola po ne a zo stresu tak strasne schudla, ze jej povedali, ze az tak velmi ich neupravia a tak si zohnala nove a ovela krajsie. A to necely tyzden pred svadbou, ta pohodka 8-) .
Odpovedať
Profilova fotka
to som este nepocula, ze nie su ochodtni upravovat nove saty... ja budem mat saty, ktore dosli do salona tri tyzdne dozadu a budem prva, maximalne druha a bez problemu mi ich prisposobia ako budem potrebovat... drzim ti palce, aby si nieco pekne nasla.... a fakt si zisti dopredu, kde sa ti oplati ist, skusanie dost berie cas...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, určitě seženeš, známá sehnala týden před svatbou, ale záleží na velikosti v 36-40 seženeš stoprocentně.... Já je zamlouvala 15.3., mám svatbu ve stejný den jako ty a už na mě v půjčovně koukali, že jdu pozdě.... měli tam zamluvené šatičky už na říjen....
Odpovedať
ahojky, mame svadbu v rovnaky den :-) , ja sice saty uz sice dlho vybrate ale myslim ze by nemusel byt velky problem, mozno by nebolo zle keby si si nejake odskusala tam kde sa momentalne nachadzas, aspon budes vediet ake sa ti budu hodit a o to rychlejsie sa ti bude potom vyberat tu, drzim palce nech najdes take po akych tuzis
Odpovedať
Článok sa načítava...
kocky, dakujem, ste velmi mile... hned sa citim lepsie....
Odpovedať
budes musim mozno dlhsie hladat, ale myslim ze najdes. ja som sice mala zajednane od konca januara na zacitok juna ale teraz v aprili som menila a to su nejake dva mesiace do svadby. niektore salony este aj v maji a juni budu dostavat saty, tak mozno este stihnes aj nove neobnosene.
Odpovedať
moja skusenost: saty som si rezervovala 3 mesiace pred svadbou ale nebola som si nimi ista... ked som si pre ne prisla 3 dni pred svadbou, do oka mi padli ovela krajsie a tie prave, ktore tam vtedy neboli. moj drahy mi vzdy vravel - tebe staci vyberat saty tri dni pred svadbou, aj tak ich este 5x zmenis:-) no mylil sa, zmenila som ich len raz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Já rok před svatbou a v salonu měli už v lednu plno, ale to je asi tím datem :-)
Odpovedať
ahoj xiomaradiva ja som tiez v zahranici a prichadzam domov az mesiac pred svadbou. trochu som z toho bola nervozna, ale zasla som do salonu tu (tak ako aj babulina odporucila) a skusala som viacero stylov. vela siat vyzera krasne na nete, ale v skutocnosti su nie az take pekne a je tiez mozne, ze vobec nesadnu :-
Odpovedať
no myslim, ze ten vyber sa ti urcite scvrkne ale podla mna to nebude az taka zufala situacia kedze nemas 7.7. :-D salonov je dost, hlavne tie vychytene maju rezervacky aj rok dopredu, s tvojou velkostou nieje problem, je velky vyber 34-36-38, zase mozno zazijes menej stresu ako tie co rok cakaju x-)
Odpovedať
ahoj, mam znamu, ktora si isla poziciavat saty 2 tyzdne pred svadbou. vo februari porodila dieta a v maji sa vydavala.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, takže ked mám 3 týždne do svadby, tak stíham? :-N
Odpovedať
Neboj megie, stihas... Ja som si bola prvy krat vyberat saty vo februari a od vtedy som ich uz 3x menila a viem, ze v juli dostanu nove saty, takze neviem, neviem, ci ich nezmenim aj 4 krat... :-D Ale to dufam, ze uz nie, tieto tretie su moje vysnivane a objednavali ich koli mne - no neboli si isty, ci isto pridu... Vzdy maju v salonoch vela krasnych siat, ktore este nie su zajednane, takze neboj, urcite najdes nejake presne podla svojich snov a predstav.. Budem drzat palce... ;-)
Odpovedať
baby ja vas obdivujem ze menite tie saty ja by som na to nervi nemala lebo mne stacilo ze som sa nevedela rozhodnut medzi dvoma modelmi a dokonca som nechodila ani po viacerych salonoch lebo to by som si asi nevedela vybrat vobec.ja som zostala pri tych co som si nakoniec vybrala a tie som si vyberala asi tak 6 mesiacov dopredu
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
nocturno: :-D to už je šialenstvo :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
však to je vyše rok dopredu! to ako budú vyzerať tie šaty po toľkých požičaniach??? :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja jsem si vybirala saty v 1/2 cervna a svatba je 8.9, takze tak 3 mesice predem a bylo to v pohode. Mozna i proto, ze mam vel. 54 a takovych nevest tam moc nemaji. A bylo mi sdeleno, ze zmena satu jde klidne i v den jejich vyzvedavani...:-)
Odpovedať
Ahojky no tak já jsem si je rezervovala rok před svatbou a udělala jsem dobře, paní v saloně se mi vůbec nesmála jako v ostatních salonech, ona je totiž dost "chtěná" takže bych 65 dní před svatbou ty šaty určitě neměla ;-) Ale nezoufej, určitě ještě nějaké splašíš, je hodně salonů ;-) :-) x-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?