Svadobné šaty. Akej farby sú/boli tie vaše?

Profilova fotka
Akej farby ste mali, resp. budete mat svadobne saty? Pytam sa preto, lebo ja tuzim po snehobielych satach a ich vyber z novych kolekcii je podstatne zuzeny.. Je to naozaj tak, ze vacsina neviest chce smotanovu, resp. inu farbu a preto svadobne salony objednavaju najma tieto farby?? To uz naozaj nikto (teda okrem mna) nechce tradicne biele saty?
Odpovedať
Profilova fotka
tak piste, naozaj som zvedava na vase odpovede :-)
Odpovedať
ja budem mat ivory. Nejde o to, ze by som tradicne biele nechcela, ale jednoducho mi nejdu. Mam velmi bledu pokozku, v snehobielych nevyzeram tak dobre. A su fakt krasne tie moje ivoryove x-)
Odpovedať
Já jsem na sobě měla bílé i smetanové šaty a ty bílé mi vůbec neslušely. Ale nepřipadalo mi, že by smetanových šatů byl větší výběr než bílých. Alespoň u nás ne.
Odpovedať
Profilova fotka
tak mozno len ja mam tu smolu, ale vacsinou saty, ktore sa mi pacili boli smotanove a to je pre mna malicka chybicka krasy.. asi si budem musiet ist pre tie svoje do Blavy :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, já si zkoušela spousty šatů. Jsem blondýnka a mám světlou pleť a i paní v salonu mi říkala, ať radši bílé nevolím. Nakonec jsem si jedny bílé vyzkoušela a překvapila jsem všechny tím, že mi opravdu slušely ze všech nejvíc. I paní v salonu byla velmi překvapená. Nicméně je to jen a jen tvoje věc, ale chce to si zkusit obě varianty, abys věděla, které ti budou slušet víc. Obešla jsem i pár salonů a také nemám pocit, že by smetanová barva převažovala na bílou. Spíš naopak, nebo je to tak 50 na 50 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja kamaratka, tiez zhanala cisto bile saty a mala trosku problem...ja som prave naopak zhanala vsetko ine, len nie biele...:-) tak som mala ielo cervene... Velmi pekne saty mau v Kladne, su tam 2 salony blizko vedla seba...asi zalezi aj na tom, kolko chces za satocky dat a z ktoreho si mesta.
Odpovedať
ja som tiez chcela biele aj som si biele pozerala a potom ma "donutili" skusit si take jemne smotanove a bolo rozhodnute :-D . Doporucujem ti si aspon jedny take smotanove/sampanske/bezove alebo ako sa im hovori skusit a uvidis.... Mne sa to teda veeelmi osvedcilo.
Odpovedať
Profilova fotka
to je pravda, ze niekomu biela proste neide a je lepsie zvolit si tu bezovu.. ale nevesty z KE, ktore boli pozriet novu kolekciu v salone Ceremoni mi urcite daju za pravdu, ze drviva vacsina novych siat je "prirodna biela" rozumej bezova, potom su tam jedny zlate a mozno dvoje biele (aj to obrovske cisla)..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
to uz zalezi na fotografovi. Sa to dufam nasmu podari a pekne si zvoli sposob ako odfotit a budu vyzerat realne.
Odpovedať
Profilova fotka
ved ja som skusala tu prirodnu bielu a bola som z nich ohuurena, lenze skor strihom, ako farbou.. obvolala som vsetky salony na vychodnom SK, kde objednavaju tuto znacku, ale vsade ich mali iba v bezovej.. a na moju otazku, ze ktore z tej kolekcie maju v bielom bola odpoved, ze vela ich nie je.. :-S
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja mela bile.... rekla jsem si, ze jine nechci... kdyz svatba, tak bile saty :o))
Odpovedať
Profilova fotka
Sněhobílá je úžasná, ale málokomu opravdu sluší. Já jsem extra zimní typ, takže bílou bych mít mohla, ale přesto jsem zvolila červenou nebo vínovou (s bílou v kombinaci ;-) ). Ty odstíny lomené bílé, smetanové, ivory apod. vypadají opravdu velice luxusně! I na fotkách vím, že je lepší každá jiná než sněhobílá. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
marmar preco? to som este nepocula s tymi fotkami =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Už jsem si nechala do albíka dvakrát vyfotit svoje fialové svatební šaty. vypadají ale pořád divně, i když v reálu jsou krásný. Svatba bude naštěstí venku, takže snad ta barva vynikne na sluníčku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, já budu mít šatičky ve starorůžové barvě, všechny šaty co jsem si zkoušela tak jsem nikdy neřekla ano to jsou oni a když jsem si vzala tyto růžové, tak to bylo ono a všichni říkali, jak mi sluší...bohužel je nemohu najít na internetu protože jsou z nejnovější kolekce 08 tak si pokám a pak je dám do alba....
Odpovedať
Profilova fotka
Opravdu to chce zkusit co člověku nejvíc sekne. Já chtěla šampaňské, ale vyzkoušela jsem různé i čistě bílé až přisly na řadu "ony" smetanové s vínově červenou a bylo rozhodnuto. Všichni v salonu se shodli, že mi sluší nejvíc a já jsem byla moc spokojená ;-) .
Odpovedať
no ja som tiež chcela biele - čisto biele nakoniec som mala hlavne bordové s trochou krémovej a druhé som mala kombináciu bieleho saténu a krémovej výšivky
Odpovedať
jerryjanko, ty jsou krásné. TAky bych si dala říct, ale já mám zákaz červených šatů :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj ja som najprv chcela saty v kombinacii s bordoovou alebo vonovo cervenou...ale dopadlo to vsetko inak. Bola som v jednom salone a tam ma oslovili jedne krasne saty. cele su z organzy a na slnku sa krasne lesknu ale su skor take smotanove ako snehovo biele. Take su uz asi naozaj na ustupe a aj ked su tak vsetky na "jedno kopyto"
Odpovedať
Profilova fotka
všem nevěstám přeji bordó barvu,my jí měli jen jaksi dodatečně.......a hlavně si udělejte svatbičku po svém
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja by som chcela mat kombinaciu bordovej, uvidim aku maju ponuku tu u nas v ZV
Odpovedať
Profilova fotka
bordó ke krásná a hlavně netradiční barva....nenechte se svázat konvencemi
Odpovedať
Profilova fotka
ja som práveže chcela tradičné biele šaty, ja sa na tie tradície niekedy tak namotám.. :-D od malička sa mi páčili biele nevesty a je to pre mňa také typické, že to bola priam samozrejmosť, keď som si vyberala šaty. a zas som si vybrala také trošku viac zdobené, čo na svetle neónov vyzerali ako keby boli zdobené zlatom. :-) ja nemám nič proti tomu, keď sa niekto vydáva v smotanovej, červenej, fialovej, modrej, zelenej, ružovej, kakaovo-nebíčkovej... :-D akákoľvek je to farba, nevesta sa musí sama sebe páčiť a cítiť sa dobre, čokoľvek je v móde, ak v tom vyzerá zle, tak si to predsa neoblečie, nie? ;-) vyber si podľa vlastného vkusu , nie podľa toho, čo Ti povedia ostatný, je to Tvoj deň D a nenechaj si ho organizovať inými, aj mne najprv vybrala šaty mama a zistila som, že sa mi nepáčia..tak som si bola vybrať také, aké som chcela ja. nie aké by si ona vybrala, keby sa ešte raz vydávala. ;-) tradícia, netradícia, je to fuk. sama sa musíš cítiť dobre. ber šaty, do ktorých sa "zaľúbiš", bez ohľadu na farbu, dĺžku, strih... ak Ti budú sedieť, nie je o čom. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bohatstvo, ja som dnes strašne ukecaná. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
a ostatní tam malo byť, nie ostatný. hanba mi. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj natanalv, dakujem krasne :-) bola si nadherna nevesta ;-) ;-) no ved to, ze aj som sa uz zalubila do konkretnych siat.. x-) x-) x-) pojdem ich este vyskusat do BA v bielom a uvidim, ci je to taky velky rozdiel.. ak nie, tak si ich rezervujem tu v KE v prirodnej bielej a hotovo 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
já doufám, že ty čistě bílé k dostání, respektive zapůjčení budou...taky si je přeju...nosím bílou dnes a denně v práci, tak doufám, že až nějaké vyzkouším, budou mi slušet....červenou chci totiž kytičku a kombinace bílá červená je nádherná kontrastní x-)
Odpovedať
Profilova fotka
kafa ďakujem veľmi pekne. :-) a inak, podľa mňa v tých farbách až taký zabijácky rozdiel nebude. :-) a možno budeš oveľa lepšie vyzerať v prírodne bielej. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?