Svadobné šaty a nespoľahlivá krajčírka

Profilova fotka
Ahojte nevesticky, idem sa vam vyzalovat. Mala som objednane saty u Jany Pistejovej, zhanala mi latku a pred mesiacom som mala prist na skusku, lenze doteraz sa mi neozvala, ked jej volam, tak neberie telefon a neodpisuje na sms. Svadbu mam v septembri a teraz neviem, ci mam cakat alebo si rychlo zarezervovat nieco v nejakom svadobnom salone :-( Nemate s nou nahodou nejake skusenosti? Ja som sa k nej dostala po znamosti. Ozaj este jedno varovanie- v trencine je panske krajcirstvo Kubicka. Nenalette tomuto chlapikovi. My sme mu dali zalohu s tym ze priatelovi usije oblek. On sa odvtedy neozyva a po trencine sa hovori ze skrachoval- len peniaze za objednavky stale vybera ]-( Mate niekto podobne skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
a uz si jej nieco zaplatila?
Odpovedať
Profilova fotka
Lydia, to je fakt smutné, nemám našťastie podobnú skúsenosť, ale čo keby si za ňou zašla osobne? September je ešte pomerne ďaleko, ale je to silný mesiac na svadby, tak aby si si včas zarezervovala.
Odpovedať
Profilova fotka
Nie neplatila som jej nic, ale tym ze mi to dohodili nasi- akoze je to znama, mala som pocit ze to bude ok a mozem sa spolahnut. no teraz mi neodpoveda na SMS ani nedviha tel. takze budem musiet vymysliet alternativu. Baby, nepoznate dobru krajcirku/ modnu navrharku v Blave? Nejaku spolahlivu babenu, kt. by mi pomohla s tymi satami? dakujem dopredu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mas ip
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem bleble... napisala som spät ;-)
Odpovedať
lydia- možno stratila telefón :-S určite sa u nej zastav osobne...
Odpovedať
Profilova fotka
kadulka nestratila, uz som to zistovala u jej rodicov :-| No co, stava sa. Blebe, dakujem za kontakt, uz som si aj zarezervovala stretko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fajn, tak daj pak vediet ;-)
Odpovedať
prosím pekne, tiež zháňam krajčírku v Bratislave, som z tých salónov zúfalá...bleble, prosím,nemohla by som tiež dostať kontakt na krajčírku?
Odpovedať
Profilova fotka
to nie je krajcirka ale navrharka a uz ma teraz dost roboty co vravela
Odpovedať
ahojte, ja som nasla vybornu krajcirsku dielnu na Zivnostenskej ulici, usili mi krasne svadobne aj poplnocne saty, sama modna navrhaarka mi ich navrhla...a to som dost narocna zakaznicka.. kontakt do IP.
Odpovedať
ahooj barbike,mozes mi prosim poslat kontakt???asi budem nutena si dat usit saty,ale nerada by som, aby to dopadlo,ako nepodarena napodobenina originalu... ]-( ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, lydia, tak to je dosť nepríjemné. Ale sa čudujem, lebo ona je dosť známa a aj v telke prezentovaná, tak by jej nemalo byť fuk, čo robí a že týmto si pomaly na seba lepí nálepku nespoľahlivá. A ja poznám jednu skvelú krajčírku v BA. Volá sa Majka Cerovská. Mne šila popolnočné šaty.l :-D Ak by si chela pošlem ti t.č. do IP.
Odpovedať
Ja by som na ňu kontakt chcela, dala som si spraviť cenovú ponuku na šaty v salóne na Záhradníckej v BA, ale nenašla som zatiaľ, že by si tam niekto dával šiť šaty...a okrem toho, zatiaľ sa mi neozvali a už je to vyše týždňa, tak neviem, akí sú spoľaliví, keď sa mali ozvať do týždňa.a inak tie šaty by stáli cca 25 000, takže....a popritom sú to jednoduché šaty- no ano, čipka je drahá - ale aj tak asi majú pekné prirážky.
Odpovedať
kočky, ak máte kontakt na dobrú krajčírku, resp. návrhárku v BA, poprosím Vás kontakt do IP... ďakujeeeem :-)
Odpovedať
senka mne uz spravili cenu dva salony a myslim, ze o moc lacnejsie nenajdes, ja chcem sice dost zlozity strih, jedni mi napisali, ze by to stalo tak do 30 tis., druhi ze usitie od 15 do 17 tis. bez latky, cize po zratani to bude podobne... Hlavne musis dbat na to, aby si mala v nich doveru, byt si ista ze su spolahlivi... ;-)
Odpovedať
janis24, mne by tá cena ani tak nevadila, lek keby ako Ty píšeš, som vedela, že to zvládnu ok. Skúsim pozrieť staršie príspevky, či sú tu neni na nich nejaké sťažnosti. Inak mi tá pani, s ktorou som sa o šatách bavila, prišla fajn, akurát teda, že sa zatiaľ neozvala, čo ma mrzí..
Odpovedať
cena 25 000 za saty - ak maju byt az po zem, cipkovane, krajkove a kvalitne usite je minimum. nemozete predsa cakat, ze saty, ktore maju v salone a stoja cca 50 az 100 00 SKK vam niekto usije za cenu pozicania. Ja som si dala svadobne saty sit najma preto, ze som chcela kratke po kolena a take jednoducho v salonoch nemaju. Myslim si ze ak chcete saty podobneho strihu, stylu aky maju v slonoch tak je zbytocne davat peniaze za usitie...na moje kratke bol pouzity len material za 6000 SKK a co ptom take dlhe este aj so spodnickou atd?
Odpovedať
Zoadne saty, ktore su v salonoch nestoja 50-100tisic sk, co si to vymyslas??????? ved ich nakupuju za velkoobch.ceny, bola by si prekvapelna, kpolko stoja pre nich....nezavadzaj baby a nerob paniku.... ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
to je pravda noemika...netvrdim ze ich saty vidu 5 korun ale 100 000 ktory si dovoluje tvrdit nicol je fakt prehnanych...verim ze nakup mozu mat uz od 10 tisic a maximalne do 30-35 tisic... len to pocitajte ze ak nicol kupi kazdy rok kolekciu ktora pozostava z cca 15 novych bielych a 15 kremovych modelov a vacsinou maju kazdy minimalne v troch velkostiach tak by to znamenalo ze za novu kolekciu zaplatia priblizne 90 x 100 000 :-D :-D :-D hodte si to do kalkulacky a nebudete vediet spocitat tie nuly... je to zbytocne klamanie zakaznika a chcela sa mi smiat ked mi to ta pani povedala...si myslela ze teraz sa rozplacem ked mam na sebe saty za 100 000...blabol... 8-) ja smam vystudovane modne navrhovanie, ale saty by som si nesila...nemam na to stroje...ak si chcete, dat na slovensku usit saty, musite najst naozaj kvalitne krajcirstvo, ktore ma specialne stroje na vsivanie kostic, zacistovanie dolneho kraja, vysivacku, a desiatky dalsich. Netvrdim ze sikovna krajcirka nedokaze vela, ale proste kvalite profesionalne usitych siat od svetovych znaciek sa to rovnat nemoze. Musite vediet co chcete a s cim budete spokojny.
Odpovedať
tak som zistila, že pokiaľ sú čipkované a od stehien majú širšiu sukňu, naozaj tých 30 000 to bude stáť..Vy by ste dali toľko za svadobné šaty? ja uvažujem, že áno..
Odpovedať
hm...ja som si dala sit, takze asi ano...ale moje stali menej..ak mas pocit, ze take ako by si chcela nikde nezozenies, tak urcite...ved potom sa daju predat.... ale ja ich urcite nepredam....chcem aby ich este moje deti dedidili a potom ich moly zozrali v satniku :)
Odpovedať
no ja som tiez ochotna dat za ne tolko, proste na satach mi zalezi najviac a o com by bola svadba, keby som sa v nich necitila dobre a nepacili by sa mi? :-N A nepotrebujem tam cipku a ani ziadne goralky a podobne cacky, chcem bohatu tylovu suknu ako mam v albume, problem je, ze nechcem korzet a take v ziadnom salone nenajdem... A uz ked si ich teda dam sit, najdu sa aj dalsie drobnosti, ktore by som si na nich vedela predstavit a ktore v salonoch neuvidim... ;-)
Odpovedať
aj ja by som si ich nechala, tiež som si naťahovala ako malá maminkine šaty, a dokonca asi pred polrokom šaty priateľovej starkej, ktoré mala na svadbe..takže by som si ich nechala ako pamiatku.
Odpovedať
ahojte kocky, tak ja som si dnes doniesla svadobne aj poplnocne saty domov....su nadherne a neviem sa dockat ked si ich obleciem! tiez by som chcela mat uz vsetko vybavene...ale este nam chybaju kvety, kosela, kravata, topanky pre priatela a nejake drobosti :) az vam zavidim ze to uz mate za sebou a len si uzivate ten cas :) aj ked ja sa nestresujem...mam toho v praci dost vela takze tam nesithma nic robit.... ericca - nabuduce sa skus viac predat, ze si sikovna, ze sa rychlo ucis, si flexibilna, mas chut vela pracovat..atd..bla bla bla... inak to mi pripomenulo, ked som sa hlasila do rodiny v Londyne, tak domaca sa ma pyta, can you cook? Can you drive? a ja som pritakavala ako o zivot a to som vedela max palacinky a mala najazdenych asi 500 km ....:) co bolo uzasne - pri odchode som vedela varit aj soferovat ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte, prosim vie mi niekto poslat kontakt na Majku Cirovsku? Tak zohnat na nu cislo je ine umenie. Pls.zlutuje sa niekto? Dakujeeem
Odpovedať
Ahoj, skus mrknut hore.....macabi z 11.maja. Mala by mat na nu kontakt. Tak skus cez IP.
Odpovedať
Ahoj gabika. Posielala som jej e-mail ale neodpisala. A okrem toho som Majke skomolila meno. Vola sa Cerovska :0))))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?