Ste spokojné s objednávkou svadobných šiat cez internet?

ahojte, potrebovala by som vedeiť, aké sú vaše skúsenosti so šatami, ktoré sú ponúkané na babybazar.sk s tým, niekto vám zabezpečí ušitie šiat na základe vašich mier, vy vidíte iba obrázok a následne sa výsledný efekt už nedá vrátiť. oplatí sa takto objednať si šaty?príde mi potom to, čo som si objednala zhodné aspoň na 90%?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@sepkev ahoj, mam presne ten istý problém... Takto máš širokú ponuku možností, kombinácií šiat, aké len chceš, ale platíš dopredu a nevieš za čo.. :-| Najhoršie je, že peniaze ti už nevrátia, ak by sa jednalo o nekvalitnú prácu. Ja som si vyhliadla krásne šatočky v 2-farebnej kombinácii dostupne šaty, ktoré sú mne dostupné, sa mi žiadne tak nepáčia ako tie. :( Žiaľ ti momentálne asi neporadím, lebo ani ja neviem čo mám robiť. Keď niečo zistím dám ti vedieť, alebo ty mne. :)
Odpovedať
dakujem, aspon teraz viem, ze nedumam sama :-) ceny sú síce v týchto prípadoch lákavé, ale predsa len, nie je to 10 eur, ktoré by sa dali ozelieť...každopádne, budem zisťovať a posuniem info :-)
Odpovedať
Ahojte dievcata, kamoska si takto objednala saty cez internet z USA. Zadala vsetky miery, dodacia doba do mesiaca. Cena 150 eur. super, ze? Saty prisli na SK a volali z colnice, ze OK saty su tu. Lenze kedze je to mimo EU, vsetko treba precliet, ako bezny tovar. Saty boli zaclene v USA, ale treba ich vycliet tu na SK. Predfaktura jej prisla na 49 dolarov. Cize zaclenie mali amici zadara, kedze do istej hodnoty netreba platit clo. Kedze ona dostala len predfakturu, ktoru nasledne uhradila cez ucet, dokladom o zaplateni bol vypis z banky danej transakcie na sumu 150 eur. A clo platite z celej sumy tovaru! Takze clo ju stalo cca. 60 eur. 150 + 60 = 210 eur. 2 kilove saty dosli - vo vakuovej obalke :), ale bez spodnicky - trebalo pozicat aj spodnicku. + 20 eur Saty boli super, ale dosli dlhe, takze ich trebalo upravit a vyzehlit + 60 eur Celkova cena 290 eur. Za taku sumu keby sla do Polska, saty jej usiju za este lacnejsie a nemala by opletacky s colnicou, dokladmi a zhananim spodnicky. Takze dievcata, nie je vsetko super, co sa zda.
Odpovedať
Ja som si dala šiť šaty jednému číňanovi vyšlo ma to 230 eur clo som neplatila ani daň lebo na balík dal 25 dolárov tak to asi ani neriešili alebo som mala šťastie. 230 aj zo spodničkou. Myslím že to je dobrá cena. Nie?
Odpovedať
mne tiez prisli saty z ciny, a taktiez ako lilajka som nic nedoplacala, bez spodnicky ma vysli na 210 eur ..a som spokojna:-)
Odpovedať
a zhodovali sa šaty s obrázkom? môžte mi poslať link na stránku? dakujem
Odpovedať
Ahojte baby mozem poprosit aj ja o stranku odkial ste saty objednavali??? Dakujem
Odpovedať
@ivuska84 Ahoj a z akej stránky si objednávala? dakujem
Odpovedať
ahojte baby prosim vas mozte aj mne poslat link na stranku ? dakujeeeem
Odpovedať
ahojte, ja som si uz dva krat objednala spoločenské šaty cez ebay, dala ušiť na mieru a zmenila som si farbu šiat, jedny ma vyšli 80 eur so všetkym aj s poštou a teraz som si dala ušiť druhé za 34 eur aj s poštou...na mimibazari a pod.tieto šaty ponukaju okolo 80-180 eur...takze ich mam za 34 dobre nie? :)
Odpovedať
@cristiana987 a prosim ta cez ktoreho dodavatela na ebay si si to objednavala?pretoze viem ze nie vsetci su spolahlivi
Odpovedať
Profilova fotka
Babenky ak chcete saty z ciny odporucam vam tuto stranku: http://www.irenebridal.de/ Siju tam vsetky saty od znamych dizajnerov :)) Osobne skusenosti este nemam ale tuho uvazujem :))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, môžem vás aj ja poprosiť o tú stránku? A sú šaty rovnaké ako originál? Ďakujem krásne
Odpovedať
@kikusik23 teraz idem cez nejakeho druheho ale zatial mam len dobre skusenosti :) tento co som objednala teraz sa vola qq-dress
Odpovedať
@cristiana987 a preco ides u druheho teraz ked si s hentym spokojna?
Odpovedať
@kikusik23 lebo ten co mam od neho prve saty nesije tie co teraz chcem tak som si musela objednat od ineho
Odpovedať
dievcata, tie ktore ste si uz objednavali a saty vam uz aj dosli, boli ste spokojne s kavlitou latky a usitia? ja tiez zvazujem, len je ine saty na obrazku vidiet a ine vidiet nazivo ich kvalitu usitia. aky mali ku vam pristup.ak mate pozitivne skusenosti, myslim, ze viacere uvitame ked poskytnete kontakty na cinskych krajcirov ;-)
Odpovedať
Dievčatá, máte už skúsenosť so stránkou http://www.irenebridal.de? Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
ahojte baby :-)) aj ja velmi rozmyslam o objednani si siat cez internet a kamoska mi dala kontakt na stranku kde si ona objednavala satky je to stranka www.asabuy.en.alibaba.com su to cinania ale bola so satami spokojna a naozaj tie satky vyzerali velmi pekne... maju tam krasne satky ale tiez mam trosku strach objednavat si ich z ciny.... hmm nemate este niektora skusenosti s touto strankou?
Odpovedať
@cristiana987 ahoj, prosím ťa, môžeš mi napísať meno prvého dodávateľa? ďakujem! :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte dievčatá, máte niektorá skúsenosti s tou stránkou http://www.indesigngown.com
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, mali ste niektorá šaty šité na mieru zo stranky nikolshop.sk, ake mate skusenosti?.. dakujem:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?