Šaty z tidebuy

Hľadám album budúcej nevesty, ktorá mala oblečené tieto šaty objednávané z tidebuy. Zabudla som si ju uložiť a teraz to neviem nááájsť. :( Album som pozerala v pondelok. ďakujem
Odpovedať
@jadodowa http://www.mojasvadba.sk/blog/al_al/a...
Odpovedať
@gabu_lienka Ďakujem, ďakujem veľmi pekne 2 hodiny som v netbooku hľadala v histórií link :P
Odpovedať
@gabu_lienka A ako dlho trvalo kým došli od objednania?
Odpovedať
@jadodowa nemas za co, ja som ich pozerala asi 5 minut pred tym ako som precitala ze ich hladas :-) tak som rada pomohla. kedze nie su moje neviem ako dlho trvalo dodanie
Odpovedať
Profilova fotka
@jadodowa ahoj, to sú moje :) trvalo to presne mesiac
Odpovedať
@al_al a môžem sa spýtať akú máš výšku, keďže ja mám s tým v salónoch problém - s topánkami mám cca 180 cm..
Odpovedať
Profilova fotka
@jadodowa ja mám tak 168 bez opätkov, ale tie šaty sú mi mega dlhé :D teda, ja som objednávala podľa tabuľky mi miery sedeli presne na 36, ale tie šaty sú mi veľké, podľa toho čo som skúšala v salónoch, tak takto široké mi boli tak 38... ale sú fakt dlhé, a pokiaľ sa pod ne nedá nejaká mega nariasená spodnička, tak si myslím že aj na tvoju výšku kľudne budú...a majú dlhú vlečku, oveľa dlhšiu ako na obrázku.. a na spodu je ešte ten tyl s čipkou (či aký je to materiál, nevyznám sa v tom)dlhší ako ten základ biely spodný, takže si myslím že by to malo byť ok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
dievčatá,ja som si objednávala dnes šaty z tidebuy,a som poriadne vystrašená,nakoľko mi v potvrdzovacom maily prišlo,že spôsob dodania nebol zadaný,ale takáto otázka tam ani omylom nepadla??? nemáte niekto skúsenosť?či iba zbytočne robím paniku.a som teda veľmi zvedavá,aké šaty mi prídu...a či vôbec..
Odpovedať
Profilova fotka
a tieto sú moje vyvolené
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1787 fú, to neviem, nepísali už nič o tom v tom maile? šaty sú krásne, len rátaj s tým že bez spodničky nebudú tak pekne stáť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem ti ,že si sa mi ozvala, stále som v očakávaní,včera volali z TNT,že v piatok by som mohla ísť na colnicu,že by šaty už mali byť tu,dnes som si našla mail,že už prišli,tak budúci týždeň idem po ne, tak som zvedavá...objednala som všetko na komplet aj so spodničkou aj so závojom. neviem,či to vydržím dovtedy, ale budem musieť 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@al_al aj tie tvoje sú prenádherné. tak dúfam,že aj tie moje budú...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mima1787 držím palce teda ;-) ja som tie svoje nakoniec totálne ešte vylepšila :D som poodpárala flitre a korálky, prirobila ramienka, zúžila, skrátila, spravila vypínanie na vlečku a odstránila mašľu :-D a konečne boli také aké som ich chcela :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@al_al no tak mini úpravy nikdy nezaškodia :-p no ja mám v pláne podšiť pod gombíky zips a vypnutie na vlečku, no určite ti napíšem, že aké prišli. Nemáš foto,ako si ich prerobila?s ja akurát pozerám šaty na prezlečenie, aj som si jedni vybrala,ale sa mi zdá,že veľa stoja,tak som našla teraz iné,tak som zasa v pomykove,že ktoré :-.
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1787 kukni v mojom albume svadobnom a prípravnom :) a tiež na mojich boli gombíky a pod nimi zips - možno to tak budeš mať aj ty. a to vypnutie sa fakt zišlo :) ja som nakoniec šaty na prezlečenie začala hľadať neskoro a nenašla som také aké som chcela, prípadne boli drahé ak šľak, tak som nakoniec dala červenú stuhu cez svadobné a bolo :-D hej a určite daj vedieť, ukáž foto keď prídu, som zvedavá :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1787 hej a ešte som zahla aj ten vrch čo tam tak divne trčal :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?