Šaty na mieru www.bazar.sk od užívateľa valentinal

Profilova fotka
Ahoj dievčatá, nie som moc veľký fanúšik vymetania svadobných salónov. K tomu som silnejšej postavy a tak uvažujem, že si šaty nechám ušiť cez eshop. Máte skúsenosti so šitím na zákazku cez bazar.sk od užívateľa valentinal? http://www.bazar.sk/inzerent/389814-v.... Alebo máte nejaký odskúšaný e-shop? Boli ste si pred objednávkou skúšať nejaké šaty v salónoch alebo ste to riskli?
Odpovedať
Ahoj, ja som povymetala 6 bratislavskych a 2 pezinske salony a mala som dost. Je smutne, ze vo viacerych som sa stretla s velmi nemilym pristupom... Dotycne damy, ktore tam pracovali sa chovali ku mne akoby som ich svojou navstevou otravovala.. A to, podotykam, som sa ku nim objednala.. Nehovoriac o tom, ze pozicanie svadobnych siat nie je vobec lacna zalezitost. Napokon som sa rozhodla pre pozicanie v jednom petrzalskom salone u velmi milej pani - a snubenec bude mat aj vestu a francuzsku kravatu z tohto salona. Povodne, ale musim povedat, ze som si chcela dat saty usit v simple choice, lebo pani krajcirka je velmi ustretova a ochotna prist za mnou z Kosic do Bratislavy so satami na skusku. Maju tam naozaj obrovsky vyber svadobnych siat, ktore si mozes dat usit, alebo len poslat obrazok a oni ich podla neho usiju. Usitie siat vyjde lacnejsie, nez ich pozicanie, a potom po svadbe sa daju este aj predat. Ja by som ich vsak nemala kde skladovat, tak som si v tejto firme dala usit len popolnocne. Drzim palce pri vybere! :-)
Odpovedať
@lyli5 tá predávajúca na bazar. sk tie šaty podľa ponuky predáva z ebay, môžeš si tam pozrieť je tam široká škála + ušijú aj podľa mier. Kamošky tiež kupovali šaty cez ebay - mám aj 100% predávajúcich takže keby niečo kľudne môžem poslať :)
Odpovedať
Profilova fotka
O tejto stránke počujem prvý krát, vobec sa tam neviem vyznať, našla som aj komentáre že boli s nimi dosť nespokojne, no ešte sa popozerám :)
Odpovedať
@lyli5 skus si pozriet tuto temu, vela neviest z tejto temy si nechava sit u Zima, mas tu aj realne foto usitych siat, treba si to prejst :) alebo este davaju sit u isify :) http://www.mojasvadba.sk/forum/svateb...
Odpovedať
Profilova fotka
@lyli5 Asi vždy je lepšie, ked vidiš, čo sa s tymi tvojimi šatami robi...skušaš ich a vidiš postup. Ale to je moj nazor. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ahoj, mám osobnú skúsenosť, kupovali sme dvoje šaty. No, skúsim to zhrnúť do pozitív a negatív pozitíva: - nízka cena (obe šaty za 200€) - prišli načas - ochota komunikovať počas objednávania negatíva: - nevie, čo robí a nevyzná sa do toho. núti vás aby ste objednali šaty na mieru, lebo medzi podmienkami má, že tie sa nedajú vrátiť - šaty NIE SÚ ŠITÉ NA MIERU. aj keď tvrdí, že áno, proste nie sú. druhá nevesta zadávala presne svoje miery, šaty jej boli veľké, museli sa skracovať, zužovať. ale bola to investícia za 30€, takže nakoniec dobre. moje šaty zadávala som iba tri miery (prsia, pás, boky). šaty prišli veľké (a to som si miery zadávala väčšie o cm, lebo som tehotná a bála som sa, že nafúknem). musela som ich zužovať. taktiež prišli takpovediac krátke. respektíve na centimeter presne, čo znamenalo, že som si nemohla dať spodničku a tak som vyzerala ako malá bojová loď (mám 163 cm, chvalabohu, že nie viac, lebo by mi boli po členky). šaty som objednávala ako veľkosť 40 plus 2 cm pre istotu. prišli také široké,že aj najtesnejšie zviazanú šnurovačku som potrebovala tak o 5 cm zúžiť. ale, šikovná krajčírka, zúžila, ubrala zo sukne látku, takže vyzerala ľahšie, investícia 20€, nakoniec šaty boli fajn, všetci ma chválili. síce keď som videla fotky, taká unesená som nebola, tá spodnička tam chýbala, ale boli pekné - látka a výšivka sú nádherné a je veľká pravdepodobnosť, že za pár desiatok eur vám krajčírka šaty opraví. pokiaľ nebudete mať tú smolu ako ja, že budú krátke. preto radím zadávať všetky miery. ak sa neviete odmerať, za korunku dve vás odmeria aj krajčírka - v momente ako som ho oslovila s tým, že ako je možné, že mne krpani, sú šaty krátke, naša konverzácia skončila, neodpísal, nezavolal, nič, nezáujem - šaty pre druhú nevestu sme objednávali so šnurovačkou (tiež tehotná), prišli na zips a dosť široké, aj keď objednávala a mieru. nič, žiadne ospravedlnenie ani zníženie ceny - na šatách druhej nevesty je visačka "made in china" - celá komunikácia prebehla mailami, takže mu nemôžem dať hodnotenie priamo k jeho inzerátu na mojasvadba - cenu sme dohodli na 190€ za jedny šaty, teda 380 spolu, zaplatili sme zálohu 200€ a nakoniec na dobierku prišli šaty s cenou 190 (teda o desať eur viac, než sme sa dohodli) Podľa mňa tento pán proste objednáva šaty z Číny za lacné peniaze a tu ich predáva. Neviem povedať, či sa oplatí to risknúť, či nie. Druhá nevesta mala za 200€ šaty + 30€ zúženie a skrátenie závideniahodné šaty. Ja som mala za 220€ šaty nadmieru pekné. Byť nižšia, tak sú tiež nádherné. Tá výšivka a látka sú naozaj krásne. Reálne, keď sa obzeráte po výpredajoch a bazároch, asi si ušetríte stres. Neľutujem, že som si objednala šaty cez p. Valentinala, ale reálne by som ho nakopla niekam do citlivých miest za jeho neserióznosť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
šaty prišli pred týždňom..cez spomínanú firmu..komunikácia aj dohoda výborná,no šaty..len slabý odvar od originálu..samozrejme šité v číne..sklamanie!!! Myslím si,že tu ide naozaj len o obchod-lacné šitie preplatí zákazník..určite neodporúčam!!
Odpovedať
Aj ja som si chcela od Valentinala objednat taky elegantny satovy kostym v ktorom som sa chcela vydavat. Dohodli sme sa ze pridem pozriet do Cadce ze mi necha tie saty (ale male cislo) pozriet v jednom svadobnom salone, alo to co som videla v reale vyzeralo ako lacna napodobenina. Pouziva foto originalnych modelov od dizajnerov a predava nieco o 3 triedy nizsie. Vdaka bohu ze sme tam sli a videli nazivo a neobjednala som naslepo.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som si povodne chcela najst na internete saty a dat si ich usit, ale nakoneic som zistila, ze saty, ktore sa mi pacia, nesedia na mojej postave a nakoniec asi skoncim pri celkom inom strihu, ako som povodne chcela- to som len rada, ze som sa vobec donutila ist si nejake vyskusat :-D A potom, co som videla v jednom salone v Lucenci... Uplne nadherne saty, ale boli len 34 a pani mi ukazala cela nadsena ich repliku, lebo nejaka "nestastnica" si dala usit podla nich tie svoje. A poviem Ti, jedna velkaaa katastrofa, celkom ina latka, uuuplne iny strih, ina dekoracia, atd. Boli uplne otrasne. Je to naozaj o nahode a o stasti... Kedze uz mam z tylu a vsetkych tych zaclon nocne mory, vybrala som si celkom jednoduche hladke saty, v ktorych sa citim pohodlne. Aj preto odporucam najprv si par typov poskusat, hoci sa ti aj na prvy pohlad nebudu pacit, len aby si vedela, aky typ ide.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?