Radíte sa pri výbere šiat aj s partnerom?

Profilova fotka
Vyberáte si šaty aj podla toho, čo sa páči partnerovi? Alebo ste toho názoru, že chlap ich pred svadbou vobec nemože vidiet? Ja som priatelovi ukazovala šaty, ktoré som si v salone skušala, no jemu sa žiadne z tých nepáčili. Tak by ma zaujímalo, či vyberáte podla vlastných preferencii, alebo sa riadite aj partnerom. Nemyslim tým, že by s vami chodil na skušanie, to ani ja nechcem, ale len že či mu ukazujete, čo sa vám páči, čo ste skúšali a či sa to páči aj jemu...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mu ukazala... a tiez sa mu najprv nic nepacilo..potom ked videla ze ma to uz trapi tak navela vybral asi dvoje.. lenze mne sa viac pacia ine co sa jemu nepacia ...takze vazne neviem co urobim :-( ale je tiez pravda ze na fotkach tie saty vyzeraju ovela horsie ako v skutocnosti..teda myslim tym ze nie je pekne vidiet vzor latky a to robi vela :-)
Odpovedať
u nás bolo jasné iba to, že nemôžu byť celočipkované :-) potom som mu len ukázala fotku, že takéto niečo, on že okej a bolo :-D uvidí ich až na svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) nie, neukazujem mu saty, ale je mozne ze si ich nasiel, kedze mam aj fotky v jeho ntb :D ale je ticho, mlci..:D Tiez som nazoru aby ich nevidel, ale aj keby ich videl, tak nie su na mne :) Noo a podla mna aj tak sa nemozes riadit nim, ze sa mu ziadne nepacia, nevie ako ti sedeli ked si ich skusala, no opytat sa ho mozes na nazor ze asi aku ma predstavu, popozeraj s nim nejake stranky :) a cca zistis jeho vkus..Videla som zeny ktore boli so svojimi buducimi aj na skuske..:) niekto neveri na povery :)
Odpovedať
vyber si take ktore sa Teba najviac pacia :-) ! Lebo ked si ich potom aj das na seba budes ziarit - Tvoja radost zo splneneho sna bude cez ne krasne "presvitat" a Ty budes este krajsia - vyzarovanie predsa robi cloveka krasnym :-) a jemu sa budes pacit potom aj v takych o ktorych Ti mozno predtym povedal ze sa mu nepacia - 100% ;-)
Odpovedať
ja jednoznacne nie aj chcel vidiet ake som si vybrala ale nech sa necha prekvapit :-D
Odpovedať
Ja som mu este pred tym, ako som isla skusat saty, ukazala na nete, ze cca ake sa mi pacia, resp. ake urcite nie a mal rovnaky nazor :-D a kedze som svoju predstavu aj takmer na 100% splnila, tak si myslim, ze bude v den D nadseny aj ked mu ich dovtedy neukazem :) i ked neviem ci to ja osobne vydrzim nevyzradit :) ale bola by som rada, keby to mal ako prekvapenie :) a veru nema to nic spolocne s poverou :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som s manzelom chodila skusat saty, na povery neverim a prekvapili ma jeho reakcie na niektore saty, tie ktore sa mne pacili sa jemu nepacili vobec a tie ktore mna az tak neoslovili tak on bol z nich paf
Odpovedať
ja mam do svadby este cas, ale s priatelom sme rozpravali o svadobnych satach a pozerali fotky. povedal mi ake sa mu nepacia, s cipkami alebo s velmi jednoduchou suknou, ked sa mu niektore pacili, povedal, ze take nejake mozem, takze ked si budem vyberat saty, viem akym sa vyhnut :D. a okrem toho, na modelkach vyzeraju saty inak ako na nazivo, takze na obrazku sa mu nemusia pacit, ale ked si ich date na seba, budu tie najkrajsie :). zazili sme take, aj ked len s obycajnymi satami :D
Odpovedať
@zenulka14 ja sa skoro o vsetkych veciach s nim radim, aj ked som vyberala saty tak sme pozerali spolu, lenze to bolo cez internet. Moj je zrovna taky ze mu zalezi na tom, aby sa to pacilo aj jemu, takze s nim konzultujem a vyberame spolocne. Nema sice potom to prekvapenie, ale aspon viem co sa mu paci a co si urcite nemam na seba davat :)
Odpovedať
ja som ukázala všetky fotky .so sv. šatami čo som skúšala .. no jeho reakcia bola.. že vo všetkom budem nádherná . nech si s tým nelámem hlavu.. tak som vybrala podľa seba :)
Odpovedať
@zenulka14 ano, bol dokonca so mnou skusat saty vo vsetkych salonoch... a divila by si sa ako to vidia tie chlapske oci.... uplne ma prekvapil co sa mu paci a co nie... a som rada ze sme sa zhodli na jednych... samozrejme si ich teraz uz nepamata :-D takze moja rada je urcite ukazat ... mozno ty by si bola nadsena z nejakych a jemu by sa absolutne nepacili ... no chlapi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
áno, však sa musím páčiť najmä jemu, takže ten môj mi radil pri výbere :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@monikafialka presne si to vystihla... :) ja som mojmu drahemu neukazala ziadne...ani som sa nepytala na jeho vkus ci nazor...ked budem spkojna ja vo svojich satockach, bude to vidiet a bude spokojny aj on...takze ja som za to, aby nas nasi drahi videli az v den svadby... :)
Odpovedať
Profilova fotka
dámy a čo ostatné???
Odpovedať
Ja som si svadobne saty isla do salonu vyberat s priatelom, nie s kamaratkami, ako vacsina neviest :-D Je to den nas dvoch, nie mojich kamaratiek, takze tyka sa to len nas dvoch a urcite mu nechcem spôsobit sok priamo na svadbe, ze ake saty som si vybrala. Ved ja tiez budem asistovat pri vybere obleku, kosele a kravaty :-) A kedze termin mame 13teho, vobec nie sme povercivi ze sa nesmie vidiet nevesta v satach pred svadbou
Odpovedať
Ja som si vybrala take, o ktorych som presvedcena, ze sa mu budu pacit, lebo ked som si este len obzerala, ake by sa mi pacili, tak sme sa v style siat zhodli. Tak teda dufam, ze budem pre neho ta najkrajsia :-)
Odpovedať
Ale tie moje samozrejme nevidel aj ked by velmi chcel :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne moj drahy dopredu ukazal fotku svadobnych siat, kt. sa mu nepacia- kamaratkine fotky na facebooku. Podla mna boli celkom pekne, bola to taka splyvava silueta, no podla mojho priatela maju mat svadobne saty veeelku suknu. :-) Tak som si saty s velkou suknou kupila, ale uvidi ma az v svadobny den. Mozno som staromodna, ale chcem, aby moj zenich uzasol, ked ma uvidi ako nevestu, aka som krasna (aspon raz). :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?