Prečo chce väčšina neviest svadobné šaty pripomínajúce tortu?

Ahojte..Ja uz mam sice saty doma a som s nimi spokojna,lebo su site podla mojej predstavy..,ale zaujimalo by ma,preco si kazda (alebo aspon vacsina) buduca nevesta chce obliect saty pripominajuce "tortu". Alebo je problem v salonoch a v ich ponuke?
Odpovedať
Neviem co mas na mysli pod "tortou".
Odpovedať
myslíš akože tie širokánske sukne a korzet? asi, že to robí dobrú postavu... ja ešte šaty nemám, ale hľadám také mierne rozšírené, do A. úzke sú na mňa moc moderné - ibaže by boli takštýl 20-tich rokov, teda také, aké nikde nie sú. a kostým? ee,to sa ešte nanosím. asi ide o ten pocit, mať na sebe taký štýl šiatako nikdy inokedy, väčšina z nás sa na nejaké honosné bály nedostane...
Odpovedať
Suhlasim s Nsoci ze je to jedina sanca hodit si na seba nieco take honosne co sa nam uz len tazko podari. Mne sa velmi pacia moderne uzke saty, ale myslim ze nie su velmi prakticke na tancovanie. Ja som si vybrala saty take romanticke ale nemyslim ze v style "torty", su jednoduche a aj ked sukna siat je princeznovska, je to stihla linia.
Odpovedať
nsoci,mam na mysli presne take.. Ja tu sice album vytvoreny este nemam,ale pozerala som tie,co tu su a saty na obrazkoch su nadherne,len mam pocit,ze take v salonoch ani velmi nie su..Tie v salonoch sa mi zdaju byt takmer rovnake..
Odpovedať
lara..,to neber ako urazku..Aj ja som si skusala take saty.Len neviem preco,ked si potom pozriem rozne svadobne fotky,mne sa to zda byt rovnake..A este jedna vec,neviem,ci to robi uhol fotenia alebo..,ale zda sa mi akoby saty,ktore sa rozsiruju trosku zmensovali postavu.. Ale mozno je to naozaj len tym fotenim.
Odpovedať
Inak si myslim,ze princeznovske su pekne,tam je ta linia predsa len ina ako na satach,kde je ta vystuzena spodnicka..
Odpovedať
V pohode. Ja ked som sla prvy krat do salona, mala som presne ten isty nazor, v ziadnom pripade korzet a suknu, nieco trendy s uzkou suknou. No ked som si to vyskusala, tak to nebolo nic moc, tak by som mohla ist oblecena hocikam, na Silvestrovsku zabavu, na svadbu niekoho ineho, ... Predavacka ma proti mojej voli navliekla do takych honosnych siat s rozsirenou suknou a bola som sama prekvapena ako mi to sekne a hned som sa citila ako nevesta. :-) No korzet a sukna oddelene to sa mi fakt nepaci, je to uz prilis otrepane, ja som si vybrala saty v celku, aj ked na ten styl, ale vyzera to uplne inak.
Odpovedať
ja prave mam korzet,aj ked v minulosti som nad nim nikdy nerozmyslala.Vedela som,ze nechcem saty so sirokou suknou,ale v jednom salone mi hned pri dverach padla do oci figurina oblecena do krasnych siat.. :-) ,tak som neodolala a musela som si ich skusit aj ked som nieco take nechcela.Boli to saty korzet a velmi siroka nadychana sukna,ale spolu.Ta sukna bola ako oblacik a uplne lahucka,neviem,co to bolo za latku.Saty boli nove,este ich nikto nemal a aj predavacky privitali,ze ich na niekom mozu vidiet.Tak som tam v nich stala a boli fakt nadherne,az som bola prekvapena..Citila som sa v nich ako princezna,ale nieco mi vadilo..sama neviem co.. Tak teraz mam krasny korzet a uzku suknu,ktora je dole zaujimavo sita a citim sa v tom dobre.
Odpovedať
A ako sa v takej sukni pohybuje. V pohode? Ja som videla jedne nadherne saty ale tym ze sukna bola riadne uzka, ma odradili a ani som ich len nevyskusala.
Odpovedať
Svadbu mam o tyzden,tak som poprosila mamku,aby prisla a pomohla mi do siat,aby som vedela,ci mi padnu.. :-) ,lebo ich mam hotove uz od novembra.A aj ma pochytila taka neistota,ci nie su malo slavnostne..,ci este nemam zbehnut na poslednu chvilu do salonu..,ci sa budem drahemu pacit..a tak. Ale ale ked som ich mala na sebe,tak ma to preslo. Ano,tie saty,ktore som uz skor opisovala boli nadherne,ale mam pocit,ze pri nich zanika postava.Tam vyniknu viac saty,nie? A naozaj si myslim,ze je vela zien,ktore maju nadhernu postavu a zbytocne sa to skryva za tie nadychane sukne..Ale to je len moj nazor a nikoho nim ani nechcem nahnevat,len ma to zaujimalo.. :-)
Odpovedať
lara,v tej mojej sa pohybuje dobre,lebo ona je sice uzka,ale dole na bokoch a vzadu su vsite take akoby trojuholniky latky.Ked stojim,tak to pekne splyva a ked urobim krok,tak sa to roztiahne(je tam tej latky vela,tak je to potom dost siroke).A ten trojuholnik vzadu je o trosku dlhi,malicko to posobi ako vlecka,len to netaham po zemi. :-) Ja som povodne chcela uplne uzku rovnu suknu,ale to by fakt vyzeralo obycajne a asi by sa v tom ani nedalo chodit.Tento strih mi pomohla vybrat krajcirka. Ono to s tym korzetom vyzera velmi pekne a ta uzka silueta zvyrazni postavu aj vysku. A vobec sa nebojim,ze to bude fadne,lebo je to zo satenu,leskne sa to a farba je uplne snehobiela,tak to aj vyzera honosne. No ale nechcela som tu vyzdvihovat svoje saty,lebo kazda mame iny vkus. :-) Len sa mi zdalo,ze niektore nevesty si chcu za kazdu cenu obliect saty ako oblacik.. ,tak som bola zvedava,ci by si ich vybrali aj keby bola v salonoch ina ponuka..
Odpovedať
mne najviac pristali takéto aty... podľa mňa nie sú moc tortové a dosť slávnostné...http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vAlbumID=3582&vOffset=44&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F
Odpovedať
Článok sa načítava...
nsoci,ani sa necudujem,lebo tie saty aj su uzasne.. :-)
Odpovedať
Chapem co si myslela. Ja tiez by som za normalnych okolnosti uprednostnila uzke saty. Mozem si to dovolit aj kvoli vyske aj postave ale aj kvoli tomu ze mame svadbu na zamku tak sa mi to zda take idealne mat trosku princeznovske saty. Ale potom na polnoc si uz hodim nieco chic, nejake zlate saty vypasovane na postavu takze to budem mat tak pol na pol. Tie tvoje satky vyzeraju nadherne. Hodis sem nejake fotky? :-)
Odpovedať
to áno... ale nemám zbytočných 1200 euro. a na slovensku samozrejme nie sú... lebo sú vraj príliš tmavé...
Odpovedať
Nsoci, krasne saty. ;-) Uz mas teda vybrate?
Odpovedať
To je problem ze k nam sa tie najkrajsie saty ani nedostanu. Mne sa hrozne pacia saty od Linea Raffaeli, su presne take aj slavnostne ale aj trendy a jednoduche, ale su aj hriesne drahe.
Odpovedať
no vybraté by som mala... len šaty fyzicky nemám. :-( :-D
Odpovedať
lara,urcite sem potom nejake fotky dam.Ja budem mat svadbu v kastieli,ale nebudeme mat hostinu,takze tie oblacikovske,ktore som spominala by boli "moc" :-) Ale ved ty ak budes mat princeznovske (to su take tie padave,co sa postupne rozsiruju,ze?),tak to bude nadhera.
Odpovedať
tak presne to si myslim aj ja..,ved preto som aj nacala temu..Je fakt smola,ze u nas nie je vyber.
Odpovedať
Inak mojmu mlademu sa tiez nepacia take "tortove" typy, ani zavoj, on ma rad taky moderny styl. Tak dufam ze nebude zo mna sklamany. Ved tie moje su ok, nie? Tesim sa na fotky. ;-)
Odpovedať
no tieto sú tiež v poho... 13 000 za požičanie...http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vAlbumID=3582&vOffset=29&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F to som ja vo vnútri... ledva, ale zmestila som sa. totila moja polovička....
Odpovedať
ježíííš, netotila ale fotila...
Odpovedať
nsoci,prave som pozerala tvoj album.Tie,co mas na sebe sa mi pacia.
Odpovedať
lara..,ako som ti opisovala moje saty,tak mrkni na album nsoci na foto 38.Ja mam sice korzet,ale ked si pozries tie saty ako sa vzadu dole rozsiruju,tak nieco take je na mojej sukni.Aj ked to vyzera trosku inak,lebo ja mam biely saten a potom to aj inak vynikne.
Odpovedať
alebo mrkni album Monika a Jay,foto 15.Tam su uzke saty,korzet a sukna,aj ked s vleckou..a ono to aj tak vyzera dost slavnostne..
Odpovedať
Evatu, aha uz viem ake si myslela. Krasne. Musim este poskusat aj nieco take. Davas si k tomu zavoj?
Odpovedať
zavoj nie,mam kupenu jemnu korunku. Ten obrazok nie je presny,to len aby sa dalo predstavit ako je asi ta moja sukna rozsirena..Ked stojim,tak vidno uzku suknu.
Odpovedať
..ale ty mas este do juna dost casu.. :-) mas album?
Odpovedať
Mam album, mam tam saty co som si vybrala. No na fotke nevyzeraju tak krasne ako v skutocnosti. Ten zavoj ako mam tam, to mi nanutili v salone, ak budem zavoj tak uplne iny a inak. Casu je dost, lenze tym ze nezijem na Slovensku tak nemam cas obiehat salony. No v marci idem opat domov, tak skocim pozriet co noveho dostali a mozno to este zmenim.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?