Poraďte mi so svadobnými šatami.

Ahojte, ktore saty sa vam pacia? ja sa uz naozaj neviem rozhodnut. :-| Dajte mi prosim vediet!
Odpovedať
Všetky šatky ti pekne sedia, ale podľa mňa sú dosť podobné tak ešte niečo poskúšaj ;-) x-)
Odpovedať
Ahoj. Mne sa páčia tie prvé spolu s tým vŕškom.
Odpovedať
Ale pokiaľ mám vybrať z týchto čo máš v albume tak hlasujem za posledné. 8-) :-D
Odpovedať
ahojcek... najprv takto: 1, v albume mas 5 fotiek, na ktorych si oblecena v 3 roznych modeloch (ak som dobre pozerala) 2, fotografie nie su kvalitne...ale budme radi, ze mame aspon tieto, pretoze v mnohych salonoch nedovolia fotit vobec, pripadne vyberaju poplatok... 3, na poslednej fotke v tom poslednom modeli si odfotena trocha z uhla...iny uhol ako tie predtym... nevadi k satom... obr.1 tie pantiky mi pridu ako zabudnute ramienka od podrpsenky... obr.2 bolerko celko pasuje k modelu, ale mam pocit, ze si v nom napratana... obr.3 to su asi saty z obr. c.1 - vzhladom na tvoje poprsie je to dobry strih (vystrih) korzetu... obr.4 dajme tomu, ale nie je to ono...prava strana vystrihu (z tvojho pohladu) este ujde, ale lava, to je zle...mas to moc nizko na prsiach... si v nich prilis stiahnuta... obr. 5 neviem povedat, zly uhol... co by som na tovjom mieste skusila - uplne ine modely (strihy) siat...ak ovsem netuzis po korzetoch a holych ramenach...vycestuj do ineho mesta, zavolaj do pozicovni, popozeraj albumy, stranky so satami...ak mas ovsem moznost...nie kazdy ju ma... - mas pekne prsia, krk - vyuzila by som toho... - skus zavoj...nemame moznost posudit variantu so zavojom...nepises, ci chces zavoj... - skus rukavice nad lakte... - skus nieco, co by ta ovijalo okolo ramien...ci uz v ramci satov, co by sa pripadne dalo odopnut (budes mat takto hned dva modely v jednej cene:-) ) alebo stola... - otazka je kolko chces do siat investovat...ci si ich nechces dat usit... - vycestuj do inych miest, dedin, kde urcite natrafis na salony a v nich mozno nieco zaujimave... nemaj, prosim, pocit, ze som absolutne zhodila tvoje saty, ci vkus, ci sen...pytala si sa na nazor...toto je moj pohlad nestranneho cloveka...resp. cloveka, ktory sa pozera okom fotoaparatu...je to tvoja volba a mas na nu pravo...vyber si satocky, ktore sa ti pacia a hlavne, v ktorych sa citis dobre...drzim palceky... :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cau kristinka, celkom pekne modely, kde si bola? mne sa pozdavas najviac asi v 5.-ke. ale moc to nie je vidno. a tie rukavice by k tomu mohli byt zaujimave. bolerko asi nie, 1.septembra asi este bude teplo. ;-)
Odpovedať
podla mna saty su vsetky pekne, akurat mam neskutocne vyhrady voci tomu ramienku okolo krku, to mi tam vyslovene vadi
Odpovedať
Mne sa páčiš v tých prvých, ale bez toho ramienka a trošku by som ich zdvihla vyššie pri skúšaní. Podľa mňa v tom bolerku vôbec nie si naprataná, na obrad je v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kristinka, vidím, že si skúšala v salóne El 8-) Tiež sa mi na tebe páčia tie prvé bez ramienok a bez bolerka, možno by si mohla skúsiť štólu, ak chceš mať zakryté ramená. ;-) Tie posledné by mohli byť tiež zaujímavé, ale nie je ich dobre vidieť. No a tie druhé som si vybrala ja :-D Nemám ale takú dobrú postavičku ako ty, takže máš výhodu. Držím palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Kristinka! mne sa na Teba najviac pacia tie prve saty ... fakt Ti pristanu ;-)
Odpovedať
tiez sa mi pacia prve bez ramienka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?