Polorozpustené, alebo rozpustené vlasy s korunkou a závojom a princeznovské šaty

Prosim mali ste niektora take? Alebo kde by som mohla vidiet fotky takych neviest? Rozmyslam nad tym ako upevnit zavoj - asi by sa mi viac pacilo "nad" uces a taktiez aka dlzka zavoja by najlepsie vyzerala k princeznovskym satam (ta nasirsia sukna ;-) ) Dakujem Vam pekne za kazdu pomoc :-)
Odpovedať
najjednoduchsie si popozerat albumy tu na stranke, ved je ich tu neurekom ;-)
Odpovedať
@monikafialka dohodni si skusku s kadernickou a nieco vymyslite,vezmi so sebou fotku siat.. Velmi dlhy zavoj ti bude velmi zavadzat,nesla by som viac ako po pas,pripadne trosku kratsie,ale myslim,ze by mal byt dlhsi ako tvoje vlasy,aspon trsku.. Upevnenie,myslim,ze zvyknu mat hrebienky...takze mozno zvrchu par vlasov do gumicky a tak dat zavoj? Neviem,nie som kafernicka,to len moja laicka predstava :)
Odpovedať
Ahoj, mala som rozpustene vlasy a v nich zavoj po clenky. Bola som spokojna a rovnako by som to riesila opat, ale je pravda, ze mozes mat pocit, ze sa ti zavoj neudrzi. Zavisi to najma od typu vlasov (ja mam dost jemne) a samozrejme od toho, nakolko si to natupirujes a nalakujes (nechcela som mat hlavu jak vezu, preto som volila radsej menej ako viac). Da sa to urobit urcite aj pevnejsie nez som mala, ale v kazdom pripade pocitaj s istym nepohodlim ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez chcela polorozpustene,zopnute sa mi nehodia,podla mna nie kazdemu sa zopnute hodia,ale to je len moj nazor :-p tiez by som chcela vidiet nejake foto
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka ahoj, pozri si moj pripravny a aj svadobny album -ja som mala vlasy len natocene a par pramenov zopnutych
Odpovedať
Profilova fotka
kaktusik mala si to krasne aspon niekomu vidno ucesik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@snehullienka dakujem :) no snazili sme :))) neznasam akekolvek vycesy, vobec mi to nepristane
Odpovedať
@kaktusik velmi pekna si bola :-) mne sa tak pacia take co najviac rozpustene vlasky, no rozmyslam nad tym, ci mi vlnky vydrzia (mam uplne rovne a jemne vlasky) a ci to nebude ludom pripadat take jednoduchsie na taku velku slavnost ;-) proste len ked to porovnam s tymi zlozitymi ucesmi, ktore aj tak nie su moj styl mam taketo zmiesane pocity :-D
Odpovedať
dievcata a mozem sa opytat? ako je to ked by som chcela mat aj korunku a zaroven si pred obradom "prehodit" zavojik cez tvar? Ten zavoj (predpokladam ze asi ta jedna horna vrstva) potom akoze prekryje korunku? Nebude to cudne - taky trciaci cip tam na hlave pod nim z korunky :-D ;-)?
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka dobra kadernicka ti spravi vlnky tak, aby drzali.. ja mam uplne rovne vlasy a ked som si ich aj natocila, tak nikdy nedrzali viac ako tri hodiny :) no neviem co s nimi kadernnicka urobila, ale vlasky som mala kucerave tri dni :) takze chce to len skusat a skusat. Ja som tu pravu kadernicku nasla asi tak mesiac pred svadbou. Dokonale pochopila co chcem, tak som zrusila uz predtym dohodnuteho kadernika a bolo. Naoazaj som bola velmi spokojna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zienky,ja sa toho tiez obavam ze moje jemnulinke vlasky ,,neudrzia,,kucierky,fnuk fnuk,fakt su jemnucke aj kadernicky hovoria :-D
Odpovedať
kocky ktore mate take jemne tie vlasy, urcite trvate na vlnach ? ja mam jemne rovne a aj som si ich take nechala, len mi ich trochu podstrihla a vyfukala. nad tym ste nerozmyslali?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@asaela ja som nad tym premyslala, a uvidime :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka ja mam tiež velmi jemne vlasy a vela ich teda nemam ale na svadbu chcem mat určite rozpustene vlasy takže budem mat clip-in vlasy. tiež mam problem že mi vlny dlho nevydržia ale ked mam clip-in vlasy tak to drží super.ja si ich nemožem vynachvalit.takže odporučam.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala polorozpustene vlasy so zavojom ;-)nechceli mi ho dovolit upevnit pod "kontu":Da tak som mala zhora a bola som maximalne spokojna...kludne pozri moj albumik...
Odpovedať
@veronicka88 Krasna si bola - a aka originalna s tymi kvietkami dookola :-) mne sa velmi paci ako Ti dali ten zavoj tak hore - normalne si ma inspirovala ;-) Ako Ti tam drzal? V pohode? Na hrebienku ci nejak inak? A ked si ho dala dole, tak sa Ti vobec "neposkodil" ucesik? :-) Myslim ze keby som mala takto este korunku pred zavojom (namiesto kvietkov ktore si mala Ty) by to mohlo byt velmi pekne :-) co myslis? Ja som taky princeznovsky beznadejno - romanticky tip :-D :-N
Odpovedať
@monika27051 Hm pohravala som sa s tou myslienkou, no neviem ako by sme moja kadernicka alebo ja zohnali presne moju farbu vlaskov (nerada by som ich farbila vies)..a tiez snubenec nema rad ziadne take umele (rozumej nie prirodzene veci)..plus nerada by som sa bala ze ci mi to bude drzat pri tom hopsani pocas tanca..ale vyzerat to moze uzasne.. :-N :-)
Odpovedať
K tym kucierkom z rovnych jemnych vlaskov - ja som si napr. ista, ze by som chcela kucierky aj keby mi mala dat na ten den 2 kila laku (potom ich budem asi vyzivovat 2 mesiace ale iste by to pre mna moje vlasky vydrzali :-) ) lebo ja ich nemam ktovieako huste a ked su nakuceravene baby tak si pridem ako hviezda :-) :-D uplne vlasky mojich snov - huste, leskle, ocarujuce a najma romanticke ;-) To je tak ked mate 99% casu rovne vlasy ze sa Vas pytaju ci si ich nezehlite :-) :-D Takze dufam ze to nejak urobi aby vydrzali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa paci,ked ma nevesta kucerave a zaujimavo pozapletane vlasky.A samozrejme dlhe.je to len raz za zivot,tak nech to je uces za milion a je najkrajsia v miestnosti (: urcite kratkovlasym odporucam aspon na ten jeden sviatocny den predlzit si vlasy clip-inami (:
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka neviem ci by pri princeznovskych satach nebol zavoj aj korunka prehnane...ale musis to vyskusat, aj ked mozno jednoduchy zavoj aj korunka by boli pekne...urcite to chce vyskusat aby si potom nelutovala...niekedy je menej viac...mne zavoj drzal na hrebienku, ja som mala taku pevnu "kontu"urobenu teda sa mi to neposkodilo...akurat zavoj vydrzal do druheho silnejsieho vetra pred kostolom:Da potom som na nho zabudla:D ale aspon par fotiek mam so zavojom...
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka Moja segra má rovné vlasy ako dróty a keď si s nimi ráno nič nespraví, všetci sa jej pýtajú, že či si ich žehlila :-D A keďže má 90% času rovné a spľasnuté vlasy, tak presne ako ty by si ich stále len kučeravila a kučeravila :) Podľa mňa ak ti to kaderníčka dobre zalakuje, tak budú držať aj do ďalšieho dňa, to sa neboj 8-)
Odpovedať
@veronicka88 ano aj ja som na to myslela, ci toho nebude "vela" :-) :-D korunku uz mam doma a velmi ju chcem no ten zavojik asi budem hladat nejaky velmi jednoduchucky - ide o to, ze mozno by mi k mojmu vysnenemu "looku" 8-) ani nechybal, no neda mi to, ze by som prepasla tu prilezitost raz ho mat... a tiez snivam o tom, ze mi ho snubenec zdvihne pred prvym bozkom :-N :-) ..no zaroven by som chcela, aby ma pod nim bolo co najviac vidiet a aj tie moje buduce kucierky :-D zda sa ze chcem vsetko :-D ;-) len to skombinovat :-D ...
Odpovedať
@salonka1 :-D :-D no to je moj pripad, pozdravujem ju :-) to je presne to, ze ked su rovne tak su uz aj splasnute ako bonus :-D haha A dakujem za optimizmus s "drzanim" kucierok :-)
Odpovedať
Ja som mala rozpustené a natocene veľké vlny - účes držal tvar cely den a bez problémov mi vo vlasoch držal aj hrebienok a zavoj, takze kľudne do toho ;-)
Odpovedať
@schocko Wou pridavam sa ku tomu zastupu nevesticiek, ktore Ti napisali ze si bola (ze ste boli) krasna/i :-) Nadherne vsetko ;-) No pozeram ze mas asi ine vlasky ako ja..ja mam jemne uplne rovne no verim ze ked mi ich riadne nalakuje tak vydrzia :-) Pocula som o tom ze je dobre nalakovat ich este aj pred kulmovanim (samozrejme len takto prilezitostne ;-) ) vraj to tak lepsie drzi ;-) Aj Tebe kulmoval vlasky vsak?
Odpovedať
@monikafialka ďakujem krásne ;-) Moje vlasy su suché, a skôr tvrdé ako jemne - ale uz usilovne pracujem na náprave :-D áno vlasy mi kulmoval zehlickou, a poriadne zafixoval ale napriek tomu som vlasy vôbec nemala zlepene - neboj nic kadernici maju špeciálne laky ktore nezaťažujú vlasky, no účes fixujú 100percentne ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Kočky, ktoré ste mali úplne ROZPUSTENE VLASY, nie polo rozpustené, ako vám držal závoj? lebo tie hrebenčeky asi nedržia, mali ste to na nejakých čelenkách, alebo ako?
Odpovedať
@vojtekovad uz som ti odpovedala v predoslej teme - ano, zavoj s hrebienkom drzi aj na uplne rozpustenych vlasoch... ale teraz rozmyslam, ze to mozno bolo aj preto, ze som mala vela laku vo vlasoch {mala som jemne vlnky}, tym padom boli vlasy drsnejsie a tvrdsie, takze aj hrebienok dobre drzal...keby som mala svoje iba umyte vlasy, neviem neviem... lebo tie mam velmi jemne.
Odpovedať
veď to, aj ja mám veľmi jemné a riedke vlasy :) Ďakujem
Odpovedať
erika04 ešte som sa chcela opýtať, nemáš nejaké fotky? lebo som pozerala a neukazujem mi žiadne ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?