Písala vám Anna Susy Hershey, že chce šaty poslať do Afriky?

na moj inzerat kde ponukam svadobne saty na tomto Bazare, sa ozvala a prejavila zaujem nejaka americanka, dokonca mi ponukla viac penazi, chcela odo mna hned moje udaje o ucte aby mi mohla previezt hned peniaze a chcela aby som saty poslala jej dcere do afriky? mne sa to zda nanajvys podozrive, vobec sa nezaujimala o saty blizsie, ci niesu poskodene, spinave atd. poradte ci aj dalsie predavajuce mate taku skusenost? neviem, saty by som rada predala , ale zase davat niekomu svoje udaje????????????????????????????????????
Odpovedať
Profilova fotka
Je to podvod si uz druha nevesta dnes co to pise :)Nikomu radsej nedavaj svoje udaje
Odpovedať
Profilova fotka
@netka7 mne písala 2x vždy pod iným menom, ale dávala mi tie isté údaje, v žiadnom prípade na to nereaguj ;-)
Odpovedať
Tiez si myslim, ze ide o podvod.. Vacsinou to vyzera takto: Vyziadaju si cislo uctu (co samo o sebe nie je zneuzitelne), potom ti poslu info, ze ti uz poslali peniaze, ale banka ti ich pripise az potom, ako im ty posles cislo zasielky, ktorou si im poslala tovar. Ak nebudes chciet saty poslat, tak sa zacnu vyhrazat policiou a pod. Ak ich posles, tak ich uz nikdy neuvidis a peniaze ti ziadne nepridu, lebo taketo prevody banky vobec nerealizuju.
Odpovedať
Profilova fotka
Hod si jej meno do vyhladavaca v google.
Odpovedať
aj tu na fóre sa už niekoľko x riešili tieto podvody :) určite nič neposielaj, ani keby sa Ti vyhrážala ]-(
Odpovedať
podvod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ziadne udaje neposielat.....urobia ti dlh v banke....aj moje saty chcela ale netreba na to reagovat.
Odpovedať
uz tu bola diskusia o tomto, ide o nigerijsky podvod, peniaze ani saty nikdy viac neuvidis, a este mozu zneuzit tvoje udaje. urcite nikomu nic nedavaj!!!!
Odpovedať
Je to podvod aj mne pisala a pouzila uz druhykrat tu istu adresu dorucenia do Pretorie predtym mala meno eva jame
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?