Páčia sa vám tieto šaty?

Chcem vedieť názor na tieto šaty. Ďakujem. :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, nechcela som pisat, ale neda mi to... prosim neber to v zlom, ani sa nenahnevaj, je to len moj osobny nazor, ale tie saty mi pripadaju tak trochu ako metla... ta sukna je priliz nizko a vizera to neprirodzene...mozno keby to je troska vyssie, tak to vyznie inak... no, ale sto ludi, sto chuti...urcite sa nenechaj nicim znechutit, ak su to tvoje vyvolene saty... ak sa pacia tebe, tak nieje o com... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa napriklad pacia... mat tak tvoju postavu :D... otazka znie.. ako su pohodlne.. ak si sa v nich citila dobre, tak nevahaj ;)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa páčia veeeľmi...sú krásne a máš v nich nádhernú postavičku
Odpovedať
súhlasím s jankou...pripomínajú mi rybku...máš krásnu postavu a myslím, že by si vedela vyniknúť v omnoho krjaších a elegantnejších šatách... dokonca netradičných ;-)
Odpovedať
mne sa tento typ šiat moc nepáči. tá sukňa je podla mňa príliš nízko. páčia sa mi skôr také, kde takáto sukňa začína kúsok pod prsiami, prípadne od pása.
Odpovedať
hrozne. morska panna. neberte to v zlom, nic porti vam, len tie saty su priserne. ta sukna je tam ako na poslednu chvilu dorobena. fakt su priserne.
Odpovedať
prvé čo ma napadlo ked som ich videla tak - morská panna. tiež je to iba môj názor, záleží od toho ako sa v nich cítiš a čo sa tebe páči..ja mám vybraté podobné, ale tá sukna je robená z volánov a je vyššie - spod "riťky". myslím si že táto sukňa by bola ako tak v pohode keby bola šitá práve tak ako som napísala.....ale zdieľam tiež ten názor že máš krásnu postavu a štýl takýchto šiat sa ti hodí ale zrovna tieto nie. skôr by som volila inú tu suknu.. ;-)
Odpovedať
ja si tiež myslím, že s Tvojou postavou vynikneš určite nejakých iných šatách... tieto sa mi veru moc nepáčia...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj poznam kocku co mala podobne saty a boli na nej tak obtiahnute, ze vzdy ked chcela ist na toaletu, tak saty muselq vyzliect, lebo sa nedali tolko vyhrnut. Potom co ich druhykrat po cikani obliekala sa na nich pokaslal zips a museli na nej tie saty zasivat... Bolo to velmi neprijwmne. Navyse pokazde ked si sadla tak sa jej tak skaredo zarezali do bruska az ju po obrade aj brusko bolelo
Odpovedať
mne sa veľmi nepáčia.. myslim,že by ti ovela viac pristali ine..
Odpovedať
Hm, ani mne sa nepacia. Strih "morska panna" sa da urobit aj omnoho krajsie a slusivejsie, taketo sukne ako je tato proste nie su pekne a nejak mi to cele k sebe nejde. A konkretne tieto saty vyzeraju ako keby ti dokonca boli trochu male (aspon mne sa tak zda). Podobne ako pise michala.s, obavam sa ze nie su ani "nositelne".
Odpovedať
Profilova fotka
Mas nadhernu postavu a v tychto satach vobec nevynikne no ale je to na tebe :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Saty su krasne, ale neprakticke, neviem si predstavit ako by si v nich tancovala :-)
Odpovedať
Ahoj, v tomto sa ti bude blbo tancovat. Mala som take na stuzkovej (podobny strih), takze viem o com.. a neviem si predstavit mat ich uz od rana...
Odpovedať
Mne sa saty nepacia a ked ich mas na sebe stale sa mi nepacia. Skus nejaky iny typ. Alebo aspon ine saty...
Odpovedať
ahoj, aj mne pripadaju ako saty a lá morská panna... neverím, že s tvojou postavičkou ako lusk si nevieš vybrať pekné šatičky :) držím palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
no, strih morská panna je práve o tom, že sukňa začína tam kde začína, sú úzke a dolu širšie. mne sa páčia. neviem ako to je s komfortom, ale pekné sú. držím palce!
Odpovedať
podľa mňa sekajú postavu na dve časti, nevyzerá to prirodzene. Možno keby mala korzetová časť iný vzor, lebo takto to vyzerá akoby tie 2 časti šiat k sebe nepatrili. Ak sa ti páči štýl morská panna, skús iné šaty, vydela som viac takých ktoré vyrezali krásne, prirodzene.
Odpovedať
Profilova fotka
je to vec vkusu,ty sa musis citit dobre a pohodlne,bez ohladu na to,co ktora napise...vela ludi -vela nazorov....suhlasim s lenorka21
Odpovedať
pre mna nie .. zanikáš mi v nich.. vybrala by som niečo iné ..
Odpovedať
Mne sa pacia, celkovo mna takyto strih oslovil viac ne prinzenovske obrovske sukne zacinajuce uz pomaly pod prsiami...ak su ti pohodlne, tak ich ber, mas na to postavu ;-) aj ked mne sobne by sa viac pacili keby ten prechod z uzkeho do sirsej sukne bol taky nejaky plynulejsi a nie takto rovno seknuty, ale to je len vec vkusu :)
Odpovedať
môj názor - NIE.
Odpovedať
podľa mňa určite nie...! tiež mi napadlo ako prvé - morská panna... máš peknú postavu a toto rozhodne nejde k Tebe... volila by som iný strih, ani na prsiach Ti dobre nestoja a hlavne dlhšiu sukničku... len môj názor, prepáč, ak som sa Ťa dotkla, ale nedalo mi nereagovať a podľa mňa by si mala skúsiť hľadať niečo iné, veď je dnes už veľa krásnych šiat, ktoré sa Ti určite budú viac hodiť ako tieto... :-)
Odpovedať
No ak môžem poradiť, tiež by som volila k tvojej postave iný strih zo širšiou sukňou príp. úplne jednoduché šaty. Ak sa ti páči tento tak možno skôr jemnejšiu variantu niečo také http://www.svadobnystyl.sk/706-svadob... je to trošku jemnejšia ta ryba :-D Ale inak si myslím, že máš super postavu a pri takých šatách to zaniká :-|
Odpovedať
podľa mňa Ti pristanú, dôležité je, ako sa v nich cítiš a že sa páčia Tebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
zial nie :-( ten vrch je este dobry ale vyzera to ako keby im nestacila latka tak tam prisili tuto suknu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mne sa pačia ja ma podobný vkus a tebe pristanú si v nich zlatunka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ta sukna je nizko lebo je to strih ala morska vila..a ma byt takto nizsie..mne sa to tiez paci..a tiez som si zvolila podobne saty..dala som sem aj foto..ale baby mi to hned zprdli. tak som foto stiahla prec..nech je klud :D .lenze ide o to ze 100 ludi 100 chuti..co sa moze pacit mne neznamena ze sa musi pacit aj inym..preto neries nazory inych, ale pozri sa na to ako sa ty v nich citis....:)))
Odpovedať
Ahoj mas peknu postavicku ale tiez si myslim ze by si mohla skusit nieco ine.Ale nie su dolezite nazory,ale najdolezitejsie je ci sa ti saty pacia a ako sa v nich citis :-)
Odpovedať
no na takúto subjektívnu otázku odpovedám subjektívne: nie. Nepáčia sa mi celkovo, ani na tebe, lebo ti robia čosi zvláštne s prsiami
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?