Mám záujemcu o šaty z Ameriky. Máte podobnú skúsenosť?

Ahojte :) Mam záujemcu o moje svadobné šaty, lenže je z USA :/ Tak neviem ci mam do toho ísť :( Divné je na tom že je to muž a že to mám poslať na adresu jeho dcéry. Neviem či má nejaký obchod alebo čo.. Ale chce platiť prevodom na môj účet..tak rozmýšľam, či je to bezpečné... Vaše názory a skúsenosti prosím..SÚRNE ...ďakujem...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, kamoska si objednavala a prisli jej poskodene a v mensej velkosti ako si objednala. ja som nad tym tiez uvazovala, ale nakoniec som si dala usit na mieru.viem, co budem mat na sebe.radsej pozri nejake salony na SK.
Odpovedať
Profilova fotka
@allys ona predava saty, nie kupuje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-p jaj, sorac x-)
Odpovedať
to bude podvod, myslis, ze je odkazany na tvoje saty z SK? prečitaj si tu temu pozor na nigerijsky podvod a bude ti vsetko jasne ;-)
Odpovedať
@inka140810 tiez si myslim, ze je to podvod... na 150% :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@inka140810 tiez by som radsej nic nepredavala takto...
Odpovedať
Profilova fotka
PayPal a saty posielat az po pripisani ciastky. Nie ked Ti pride potvrdenie ze bude pripisana, ale po jej realnom pripisani. ;-)
Odpovedať
v ziadnom pripade neposkytuj cislo svojho uctu, na takyto zaujem vobec nereaguj. Smrdi to riadnym pruserom. Aby Ti este niekto nevybielil ucet.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/p...
Odpovedať
Ja fakt neviem :/ on chce v podstate odomna len cislo uctu.. preklepla som si aj tu adresu do USA a fakt realne existuje...zevraj je to adresa jeho dcery... Ja by som saty poslala v podstate az po pripisani penazi na ucet... len je to nahouby takto..radsej nejakej babe zo SR..to by som bola kludnejsia ze viem kde skoncili ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@inka140810 Nech Ti to posle na PayPal a nemusis mat stres
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?