Mali ste niektorá šaty farby ivory?

Po 3-dnovom hladani na internete som zistila ze Ivory je odtien bielej zalezi na akej stranke niekedy je to az champagno. Nasla som si satky objednala a neviem ci som urobila dobre ze budu v tejto farbe. Je vidiet velky rozdiel? ako k tomu dopasujem doplnky pre seba a zenicha? Aby zenich nesvietil viac ako ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vôbec sa nemusíš báť, doplnky zozenies. Ja som mala ivory šaty a nebol problém s ničím. Moje boli take smotanove. A na fotkach skoro vyzerajú biele.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez mam ivory zajednane. vyzeraju skoro ako biele a nemyslim ze budes mat problem. moj bude mat aj vestu a francuzsku kravatu ivory. neni problem, dnes uz zozenies hocico :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ivory byva castokrat lepsia volba ako biela farba, pretoze biela na svetlej pokozke to posobi velmi mdlo a tvar je prilis bleda. Niektore z nas skratka potrebuju farbu - bud ivory, kremova alebo champagne:) Ivory sa da dobre kombinovat s jemnymi pastelovymi odtienmi - napr.svetloruzove alebo svetlozlte kvety v svadobnej kytici, sperky myslim netreba vyberat nejako striktne do zlateho odtiena - dobre vyzeraju aj so striebornymi sperkami alebo kremovymi perlami: http://www.mojasvadba-pro.sk/katalog/... Zavoj alebo ozdoby do vlasov sa tiez daju objednat vo farbe ivory: http://www.mojasvadba-pro.sk/katalog/... Držím palce :-)
Odpovedať
ja mám objednané svadobné šaty ivory a sú krajšie než biele. Skúšala som si aj biele šaty ale tá farba mi vôbec nesadla. K tomuto odtieňu v pohode zoženieš doplnky aj kravatu a košeľu pre ženícha ja som už niečo pozerala a majú celkom pekný výber. Skôr by som povedala že je viac tohto odtieňu ako bielej :-)
Odpovedať
ja mam tiež ivory a mozem povedat, ze vyzeraj lepsie ako biele, kedze som dost bleda, aspon trochu farby mi pridavaju :-) nevidim problem ani s doplnkami, takze podla mna dobry vyber ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
mne biela nejde,preto som volila ivory.zohnala som si aj take topanky a zavoj, zenich musi mat tiez taku koselu. ked nie je pri ivory nic biele, tak vyzera ako biela,ale akonahle by mal zenich napr. bielu koselu, uz by to vyzeralo blbo.len si prosim Ta nedaj biele saty a dve sto krat chod do solarka, to nie je pekne, jemnejsie vyzera napr. opalena pokozka s ivory satami ako s bielymi
Odpovedať
Ja som mala tiez saty ivory a bola som velmi spokojna, zenich mal koselu tiez farby ivory a oblek cokoladovo hnedy a obom sa nam tato kombinacia farieb pacila. Kyticu som mala ruzovu. Ivory je taka maslovejsia a mam pocit ze aj bledesia ako champagno.
Odpovedať
Profilova fotka
babule aj ja som mala ivork y :-)...a bola som nadmieru spokojná...nechcela som lesklu bielu fuj ani nič tomu podobne a tato farba my sadla hned :-)) ja môžem len odporučať :-))
Odpovedať
Ai ja som mala. Dobre vyzera ak si opalena.
Odpovedať
Aj ja som mala ivory šaty, maximálna spokojnosť :-) Aj doplnky som si ľahko zohnala.
Odpovedať
Aj ja som mala ivory, veľmi sa mi páčili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?