Kupujúci z Nigérie

Ahojte, rada by som sa spytala, ci s niektorej z Vas neozval kupujuci z Nigerie. Chce odo mna kupit svadobne saty pre synovca ako narodeninovy darcek do Nigerie. ponuka mi skoro dvojnasobok ceny siat plus expresne postovne. Peniaze mi chce poslat vopred na moj ucet. Pride mi to cele divne.
Profilova fotka
mne sa to nestalo, ale popozeraj si tu diskusie lebo to tu uz je... ja som to len tak zbezne citala a je to podvod , vela vela babam takto pisal niekto z tej nigerie tak si daj pozor radsej a ani neodpovedaj na taketo maily... a tiez to bolo vsetko tak ze pre dceru , pre neter a enviem koho.. fakt popozeraj si tie diskusie urcite to tu najdes :)
Profilova fotka
..ahoj mne sa to tiez stalo (esteze som si to predtym preverila) a je to podvod neviem ako to robia ale neuvidis uz ani saty ani peniaze...urcite sa im uz neozivaj alebo ich posli kade lahsie su to hajzli...:-/
no divné to je, a presne preto im neodpisuj, nedávaj číslo účtu ani nič podobné... jednoducho to hoď do spamu, vymaž... :-)
vybielia ti účet, nedávaj im žiadne číslo....!!!
nechcem sa tu nikoho dotknut, ale toto tu uz je dost dlho - ci uz z nigerie, alebo z inych krajin. samozrejme, ze ponuknu 2-3 nasobok ceny, lebo vedia ze na to sa ludia chytia. mne sa ozvala jedna kocka z ukrajiny, hned chcela kupit mobil, ktory som nedavno predavala, tiez ponukala mi 2-nasobok ceny. samozrejme, chcela dobierkou poslat. milej kocke som napisala, ze ked ma zaujem, nech posle peniaze a ja jej poslem balik nasledne. myslite, ze sa potom este ozvala???? @malalutka - ucet sa sam o sebe vybielit neda ;-) potom by napr. ani firmy nezverejnovali bezne svoje cisla uctov. jedine, ze im poskytnes ty sama udaje o kreditnej karte a vtedy ta mozu okradnut. to je ale uz tvoja hlupost, na ktoru banky upozornuju. pokial mas klasicku debetnu kartu na PIN kod, tam to az tak nehrozi. @evulienkaslx
aj mne pisala Mrs Anna Susy Hershey, tiez bola ochotna zaplatit viac, saty chcela pre svoju dceru z Juznej Afriky, citala som na viac forach ze baby prisli o peniaze aj o saty, davajte si pozor!!!
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/p...
Profilova fotka
@evulienkaslx Ahoj, nic im neposielam...ja som jednemu takto naletela a skoro som prisla o peniaze a aj saty...vsetko bolo ok,az kym som saty nezaslala....potom zacal vymyslat,ze banka mu robi problem, ze kedze je to medzikontinalny transfer, moze mu uvolnit iba 2nasobok sumy na ktorej sme boli dohodnuti....ja som mu mala poslat sumu siat a potom,ked by som cez western union zaslala danu platbu jeho banka mi uvolni peniaze...jasne,ze dvojnasobok,aby sa mi vratil ten preddavok....dokonca mi chodili maily z tej "jeho banky"...vsetko to bolo podvrh...som rychlo utekala na postu a vdaka serioznosti pracovnikov sa mi saty vratili...ked som mu napisala potom,ze som zistila, ze je to podvrh a kontaktovala som kanadsku ambasadu a ti zase prislusnu policiu, uz mi nevypisoval....
Ja som dostala nekolko takich maili. Z USA , Nigerie, Anglicka. pO asi 5 maili, zacala som pisat ze predavam len na Slovensku. Nech si kupi letenku a moze prist osobne. Takmer rovnaka cena. Dala som tam esce www leteckej spolocnosti aby si pozrela listok.
Profilova fotka
Mark Nee mne písal tento pán..ten istý scénar...nech pošlem a preukážem to..no kedže viem po anglicky, chcela som od neho tel. číslo, nech sa dohodneme, tvrdil že je vojak mimo EU, ja som ho ubezpečila, že mám volania do celéééého sveta zadarmo a to čo zožere jemu, nech stiahne z predajnej sumy...a pán sa dáko neozýva :-D
áno aj ja som dostala správu od Mrs. Anny z USA, ktorá chcela šaty pre dcéru. :-) (Jasné). Dokonca som dostala mail 3 krát. Ako mala som chuť mu napísať som kriminálna polícia SR... Jednoznačne nedávať číslo účtu, heslá a NEPOSIELAŤ ŠATY. Písala som aj sem ešte keď to začala adminovi tejto stránky nevedel mi povedať, že sa s tým nestretol ešte. Ale jednoznačne sa jedná o podvod!!!
Profilova fotka
viac v teme: http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/p...
Článok sa načítava...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?