Kto a kde vám šil svadobné šaty?

Čítam tu o všelijakých čínskych krajčírkach a podobne, ale chcela by som poprosiť o info (prípadne aj foto) kto Vám ušil šaty na Slovensku, prípadne v ČR. A neboli nejako veľmi drahé. Cenu si predstavujem do cca 400 eur. Vopred ďakujem za všetky rady : )
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj .. ja som si dávala šiť šaty v Nitre... a som nad mieru spokojná... foto este nemozem dat, pretoze su neni dokoncene , ale inak prístup majú baby super, a su velmi ochotne, a taktiez vedia poradit.. cena siat bude nejakych 280-300€ takze si myslím ze je to super cena :-) :-)
Odpovedať
@micci26 nooo, to znie dobre a od BA to nieje ani daleko. A bola si tam osobne, merali Ta a tak ? Alebo vsetko cez maily ? Budem sa tesit, ked sem das potom fotky : ) a este ma zaujima, ci Ti ich siju podla nejakeho obrazka, alebo si im len povedala, co tam chces
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si nechala sit saty, mozes si ich pozriet v mojom fotoblogu, je tam aj meno krajcirky. A je to v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si dávam šit, podľa 2 obrázkov, cena cca 250 €. sú síce z východu ale chodievajú do BA a tak tam za nimi cestujem...onedlho ma čaká prvá skúška tak som zvedavá :-D
Odpovedať
@ivuska1985 urcite odporucam salon ESaty.sk / Salón WEDA
Odpovedať
@myska44 vyzeraju dobre a kolko Ta stáli prosím ?
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej jasne osobne, merali si ma, pre istotu 2x ... a mala som teraz uz 2 skusku a este posledna bude ked si pojdem vziat :) obrazok som si priniesla, ale to boli straaasne prekombinovane saty a dost zlozite, a este k tomu som dosla trosku neskoro a mavaju strasne vela roboty, tak z nich budu uplne ine saty ako som chcela, ale dobre tak pretoze s tymito som nadmieru spokojna :) .. a hlavne mi aj poradili co si ako mam dat, kedze nie som najchudsia :P , takze vyzera to fakt super... kedy mas svadbu? ja by som ti potom ked tak dala cislo, lebo na nete nie su, a by si im zavolala a spytala sa ich ci je to mozne atd.. :)
Odpovedať
Ahoj, mne šila šaty Madora Brno , bola som veľmi spokojná. Stáli cca 420 EUR. Boli to krátke šaty, ale pridali aj bolero.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivuska1985 ahoj :) takže šaty sa mi šijú v tomto salóne - http://www.suknie.podhale.pl/index.html .... všetky sú za jednu cenu 990 zlotych... prvý krát som tam bola, poskúšala nejaké šaty, pani mi zobrala miery, poslala som jej fotky šiat, ktoré chcem... doplnili sme niečo, čo navrhla ona a tak sme sa dopracovali k výslednému návrhu.... o cca mesiac som bola na prvú skúšku, tam už mali ušitý spodok šiat (korzet so sukňou)... keďže som medzitým trošičku schudla, ubrala mi z nich asi 4 cm... už pôjdem do Poľska iba raz - to už budú šaty hotové, vyskúšam si ich... keďže tam chcem mať ukončenie okolo krku, to mi ešte na mieste upraví a šatičky si ponesiem domov :-) pri prvom stretnutí som dala zálohu 100 eur a na poslednom stretnutí ešte doplatím zbytok v zlotych... v cene šiat je bolerko a jednoduchý závoj... keďže ja som chcela taký trošku ozdobený čipkou, priplatím si za neho 200 zlotych... majiteľka je ozaj zlatá mladá baba, poradí ti, kľudne si môžeš vybrať akékoľvek šaty z katalógu a ona ti ušije podľa obrázka na tvoje miery :) koncom mesiaca idem pre tie svoje.... dám vedieť, ako to dopadlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@micci26 ahoooj, mozes prosim ta aj mne poslat cislo na tu krajcirku do spravy? Tiez by som si chcela dat usit saty a som z NR, tak by to oblo pre mna idealne :) dakujeeeem
Odpovedať
@micci26 az v septembri 2014. Ak mozes, posli nejaky kontakt, alebo stranku na nich. Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ivuska1985 ahoj. Ja som si dávala šiť šaty v Trenčíne - krajčírsky salón Jasmine. Sú aj tu na MS. Mala som ich ušité za mesiac spolu s popolnočkami. A som nadmieru spokojná. Svadobné šaty ma stáli 320€.
Odpovedať
@lucy_ms dakujem, ak nic ine nenajdem - napisem im. Mozes mi do internej posty napisat kontakt, alebo link na profil ? Dakujem
Odpovedať
@ivuska1985 mne šili šaty v gracia eshop a vysli ma na 330 aj so spodnickou,bolerkom a zavojom ale to bude pre teba asi daleko do presova :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som davala sit tu od jednej baby je ukrajinka byva vo svidniku saty vozi do salonov v BA ... kazde 2 tyzne a ked mala cestudo BA zastavila sa u mna a doniesla saty ... ja som jej predtym poslala obrazok a jej vyplnenu predlohu s mierami a napisala som jej este ze chcem bez vlecky .. satky ma vysli na 190e doviezla mi ich do 2 tyzdnov ... satky su uzasne, pekne site ... najdes ju tu ako nataliia
Odpovedať
@cusmonik aj ja rozmýšľam o Gracia eshop. Cena 330,- eur je konečná cena? Látku na šaty zabezpečia oni, alebo si ju musím kúpiť sama a oni len ušijú šaty?
Odpovedať
@micci26 ahoj, prosim ta a kde v nitre? ako sa volaju tie baby/ten salon co ti sije?? ak by si mi mohla posunut kontakt, veeelmi by si ma potesila, dakujem :)
Odpovedať
@ali0308 ahoj tak u mna to uz bola konecna cena lebo som uz nesla za ich krajcirkou saty upravovat ale normalne je to tak ze ta odmeraju u nich na predajni a ti ich usiju z latok ktore ti daju na vyber ( ked budes chciet nieco extra co nemaju ako konkretny vzor na cipke alebo tak ...tak asi si budes musiet zohnat sama) a potom ked saty budu usite prides si ich vyskusat na preajnu a ked budes chciet nieco upravit (dlzku, ramienka, vlecku, lemovanie ci cokolvek ine) daju ti kontakt na ich krajcirku co to sila a pojdes rovno so satami za nou a ona ti to na pockanie spravi za cca 5 - 30 eur podla toho ako vela toho budes este chciet upravit. potom ked chces ine doplnky tak si ich musis dokupit sama lebo na vyber ti daju iba klasicke bolerko s kratkym alebo dlhym rukavom( takze ziadne cipkovane a pod. a zavoj tylovy kratky alebo dlhy, spodnicky uz nepamatam ake mali na vyber lebo ja som si aj tak dokupila nakoniec vlastnu )
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_ms ahoj, satky si si davala sit podla svojej predstavy ci su doniesla fotky?
Odpovedať
@vevericka124 doniesla som fotku, ale nakoniec vyzerali úplne inak :-) a hneď si ich krajčírka kreslila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cusmonik a bola si spokojna? celkovo s pristupom, vysledkom... takze v tej cene 330eur su vlastne saty, bolerko, spodnica a zavoj? tak to je potom dost dobra cena... a ak by som chcela napr. cipkovane bolerko, tak mi ho usije ta krajcirka alebo si ho musim pozhanat sama niekde... ?
Odpovedať
@lucyannmary ahoj tak saty sice nevyzerali uplne ako na fotke ale boli krasne a keby som ich vtedy chcela zment aby sa podobali ovela viac myslim ze krajcirka by to dorobila ... len ja som bola celkom spokojna a nechcelo sa mi behat za krajcirkou tak som ich nechala presne tak ako mi ich dali na prvej skuske. cipkovane boerko by tiez asi bola schopna krajcirka usit ale za priplatok a aj podla toho v ktorom obdobi za nou prides a kolko bude mat casu na saty.... ja som za nimi bola decembri to bolo 8 mesiacov pred svadbou sa informovat a povedali ze mam si dat robit saty az cca v aprili alebo maji.... tak som sa prisla na meranie v aprili a ona uz ze toho maju vela ze to bude dlhsie trvat tak namiesto mesiaca to boli 2 a pol a uz mi nechceli vedy ai len usit podvazok ze toho maju velmi vela ...ale vravela ze vraj ked maju casu tak ta krajcirka usije hocico co si nevesta povie ( ale vtedy ked je menej svadieb takze letne mesiace urcite nie) takze to ma potom trochu hnevalo ze preco mi nemohla vtedy vzime rovno usit ale ma odhovarala ze je skoro a potom zasa ze nestiha a nemozem si vymyslat lebo nema cas .... ale tak to bola jedina vacsia chyba predavacka bola velmi mila len tento detail jej vtedy usiel ze mozno nebudu stihat a budu mat toho vela . inak ked si z presova alebo niekde z okolia skus sa tam ist pozriet ... vzdy maju na predajni zopar siat co prave sili
Odpovedať
Profilova fotka
@cusmonik dakujem velmi pekne za info, urcite sa tam pojdem pozriet :) len som chcela pocut nejake odporucania a tak :) a nenecham sa veru odbit, ze staci dojst neskor na usitie :-p
Odpovedať
a pozna niekto aj dobru krajcirku z okolia tn,pn prip. za?
Odpovedať
@micci26 Kde v Nitre???
Odpovedať
@micci26 ahoj, mohla by si aj mne prosim posunut kontakt na tie holky? a nevies, ci robia aj upravu starych svadobnych siat. mam totiz mamine svadobne saty (1976), su krasne, no na dnesnu svadbu by si pytali trosku upravit. uz odmalicka som sa v nich tuzila vydavat... predstavu ako ich upravit mam, len ci by boli ochotne ich tie baby tak upravit... a ci vobec take nieco robia alebo len nove siju.... dakujem ti moc ;)
Odpovedať
ahojte :) vie mi niektora z vas poradit sikovnu svadobnu krajcirku v okoli Trencina, Piestan,Trnavy alebo Nitry? ako som uz pisala micci26, chcem si dat upravit mamine svadobne saty :) myslim, ze to je super napad, pretoze aj dnes je veeelmi siroka ponuka tzv. vintage/retro svadobnych siat.... tak preco to nevyuzit.... maminkine saty su podla mna velmi pekne, cele su usite z kvietkovej krajky, co je aj teraz velmi in.... len na dnesnu svadbu a aj na moje miery, by ich bolo potrebne trosku upravit... mamine az slzicka z oka vypadla, ked som sa jej spytala, ci by som sa mohla v jej satach vydavat aj ja.... preto hladam sikovnu krajcirku:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja sijem satocky uz neaky rocik, pozri prezentaciu saty su z kvalitnych materialov,kvalitne vypracovane ,na mieru a podla modelu ti poviem aj cenu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka3210 ahoj krajcirsky salon jasmine tn
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?