Krátke svadobne šaty

Ahojte, chcela by som krátke svadobne šaty, ale v našich predajniach a požičovniach ma zas tak veľmi nenadchlo co som videla Neviete o nejakom salóne kde by som našla šaty podobne tým ktoré príkladam na obrázku, pripadne (možno ešte lepšie) krajcirku ktorá by take usila a ako dlho by to trvalo? Ďakujem za radu :)
Odpovedať
ja si davam sit vpredu kratke,vzadu dlhe, po polnoci dam dlhu suknu dole a budem mat kratke, bola som na skuske a su nadherne :) davam si sit u millano mirelli, su aj tu na Mojej svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Šaty v druhom rade v pravo nájdete v salóne Weda na Námestí SNP 2 v Bratislave, originál, ktorý v salóne máme je z dielne Agnes Bridal Dream:http://www.mojasvadba.sk/catalog/vendor/esaty/16467457/
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tie prve doma :) su super
Odpovedať
urcite je lepsie dat si saty usit na mieru. ja som mala tiez usite.
Odpovedať
Profilova fotka
@11evicka11 neviem z kadial si, ale tie prve maju v BA v salone Wedding Avenue. Pozri moj fotoblog, tam ich na mne aj uvidis. Tiez som pobehala asi vsetky salony kde mali kratke saty a tiez ma nic dako neoslovilo, preto si davam tiez sit, snad to dopadne podla mojich predstav :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ušijeme všetky šaty podľa Vaších predstáv podľa Vaších mier za čertovsky nízke ceny. Stačí zaslať foto na náš mail. Tešíme sa na Vás ;-)
Odpovedať
Ahoj , mám krátke svadobné šatočky doma. Možno by sa páčili.... Pozri daniela888. Inak, mne šili šaty v Madore. Ahoj
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?