Koľko stojí ušitie šiat na mieru?

Babulky,dávala si niektorá z Vás šiť šaty na mieru ? kolko Vás to vyšlo ? Ďakujem ;)
Odpovedať
to záleží od zložitosti strihu, použitého materiálu a ceny krajčírky za šitie, toto všetko udáva cenu. Ak chceš jednoduché šaty bez spodnice, na spôsob spoločenských zaplatíš oveľa menej aj za prácu, aj materiál, ako za šaty s obrovskou vrstvenou sukňou, to by som nedávala šiť, pretože sa nedoplatíš už len za materiál. Kamoška si zohnala nakoniec oveľa lacnejšie hotové, ako by dala krajčírke a za materiál.
Odpovedať
presne tak, vsetko zalezi od strihu a od materialu. Ak chces jednoduche saty a zaujimavy material, musis pocitat 100 za latku a do 100 za usitie. Komplikovane roby sa neoplati. Ak sit, tak by som stavila na peknu latku a jednoduchsli strih :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka248 a este podla toho, u koho si ich das sit..Svadobne saty musi sit vskutku sikovna krajcirka, lebo, co si budeme hovorit, nie je kazda krajcirka taka sikovna, aby to dobre zvladla..jednej ide lepsie to, inej zase ono..a tak, ako si v kadernictve, ci kozmetickom salone s oblubou nahodia vyssie ceny na ucesy, ci licenie, uz len preto, ze to ma vsetko privlastok svadobne, podobne sa domnievam, ze sa k tomu postavi aj krajcirka..ale ako pisu baby vyssie, zalezi od materialu a strihu, pri tych "velkych" sukniach sa asi fakt nedoplatis..a co sa tyka ceny, ja si myslim, ze ani po najlepsej znamosti sa nedostanes pod 300 eur..Kamaratka si dala minuly rok sit podla vzoru siat od Pronovias 2011/ Alcanar - a po najvacsej znamosti za ne dala v dielni 1000,-eur..a este ak mas postavu na ktoru nemusi vsetko sadnut, ked sa to usije, nemusi to podla tvojich predstav na tebe vyzerat, ( co ja napr mam, preto som od sitia siat upustila nakoniec), tak sa skus poobzerat po hotovych satach, ved teraz su v salonoch fakt vyhodne vypredaje..vela stastia pri vyberani tych PRAVYCH! ;)
Odpovedať
Ahoj. Ja som z KE a moje saty budu stat okolo 430-450 eur. Samozrejme ako tu uz bolo povedane, vsetko zalezi od materialu a zlozitosti strihu. Moje su tak stredne zlozite a su zo satenu a cipky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?